– K nedělnímu kalendáři vycházejí malé knížečky receptů vždy speciálně zaměřené. Vyšly už recepty základní, slavnostní a ovocné dezerty a moučníky. Letos k nim přibyly saláty a pomazánky, které mohou sloužit jako rychlé a chutné večeře. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Saláty jsou stále oblíbenější a častější součástí našeho jídelníčku. A pokud máte u domu zahradu, můžete si je připravovat zcela čerstvé a pokaždé jiné podle toho, co zrovna roste. Na jaře se v nich uplatní první jarní divoké bylinky, v ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Pokud jsme na návštěvu dobře připraveni, hosté mohou dorazit kdykoliv - nehledě na to, zda se jedná o všední nebo sváteční den. Kniha nabízí neotřelé nápady a najdete v ní i fázové fotografie k přípravě složitějších jídel. Věříme, že ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Dobře vypadající a chutnající salát dokáže potěšit tělo i duši. Proto jsme se rozhodli nabídnout vám 50 nápaditých receptů, které jsou zároveň snadné na přípravu. Každá stránka přináší nové barevné salátové dobroty, plné výtečných i ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Šaláty na raňajky, ako samostatný chod, súčasť studeného občerstvenia či prílohu k pečeným alebo grilovaným jedlám môžeme vďaka dostupným surovinám a bohatému výberu prísad teraz pripravovať po celý rok. Nová kuchárska kniha ponúka dve ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Saláty jako svačinu, samostatný chod, součást studeného občerstvení či přílohu k pečeným nebo grilovaným pokrmům lze díky dostupným surovinám a bohatému výběru přísad nyní připravovat po celý rok. Nová kuchařka nabízí dvě stovky receptů ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
U každého receptu je uvedena nutriční hodnota. Bezmasé recepty jsou označeny. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Karin Stöttinger
Recepty jsou rozdělené do pěti skupin na vegetariánské, veganské, rybí, masové a sladké. Návody na saláty a dresinky jsou doplněny barevnými fotografiemi. Recepty na míchané saláty, které mohou být předkrmem i hlavním jídlem. Ingredience se ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Kuchařské recepty na přípravu lákavých a zajímavých pochoutek pro různé příležitosti. Předpisy studených i teplých jídel, masových, zeleninových i luštěninových. Jsou vhodné nejen pro návštěvy, na vánoční svátky, Silvestra, Nový rok, ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Julia Mirabella
Autorka používá pro rychlou přípravu dobrých jídel z čerstvých surovin zavařovací sklenice. Salátové přísady nemíchá, ale naskládá na sebe; následně vzduchotěsně uzavřené sklenice uloží do ledničky. Tak si lze o víkendu připravit jídla na ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Pro recepty vycházející především z francouzské, italské a španělské kuchyně stačí průměrné kuchařské dovednosti a minimální finanční náklady. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Fotografická publikace nabízí velký výběr receptů na přípravu salátů - zeleninových, bramborových, těstovinových, luštěninových, masových a rybích, sýrových, ovocných, a zálivek. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
80 receptů pro milovníky chutných a zdravých saláttů
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
260 chutných a zdravých salátů - jeden na každý pracovní den v roce. Rozdělené jsou podle ročních období, na své si přijdou nejen ti, co jedí vše, ale i vegetariáni, vegani, nebo milovníci syrové (raw) stravy... Nakladatelská anotace. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Fotografická publikace rozmanitých receptů na snadnou a rychlou přípravu salátů, které zvládnou i začínající kuchařky. Kniha je přehledně rozdělena do tematických kapitol. Obsahuje též návody k přípravě ochucených krutonů, zálivek a ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Academia Barilla, mezinárodní centrum šířící italskou gastronomii ve světě, prezentuje recepty většinou pocházející z italské kuchyně, některé pocházejí z jiných tradičních kuchyní. Využívají produkty z oblasti Středozemního moře. Padesát ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i