Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. ...
Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha ...
Sbírka vtipných i nostalgických povídek s více jak dvaceti skvělými, vyzkoušenými i překvapivými rybářskými recepty rodiny a přátel spisovatele Oty Pavla. První povídky známého sportovního rybáře a starožitníka Jiřího Majricha a poslední ...
Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte ...
– Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl rybu se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne ...
Autor radí, jaké základní suroviny je potřeba vzít s sebou, nesmí chybět kvalitní nože na kuchání, porcování a filetování ryb, a potřebná výbava na uchování ulovených ryb. Seznamuje se základní úpravou ryb. Následuje rozmanitý výběr ...
Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady ...