načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Rybí jídla

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Rybí jídla:
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou
Štěpnička, Miloš
4 dny
Naše cena: 83 Kč
Ryby Ryby

skladem
Naše cena: 120 Kč
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Štěpnička, Miloš
3 dny
Naše cena: 215 Kč
Ryby a plody moře (Edice Apetit) Ryby a plody moře (Edice Apetit)

4 dny
Naše cena: 355 Kč
Povídková kuchařka starého rybáře -- Jak jsem potkal a snědl rybu Povídková kuchařka starého rybáře
Švorc, Luděk; Podhora, Marek
3 dny
Naše cena: 257 Kč
Ryby

Ryby

Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. ...

Dostupnost: skladem  i
-50%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
239 Kč
120 Kč
+
-
Ryby, drůbež, zvěřina - Jednoduše & dokonale

Ryby, drůbež, zvěřina
  Jednoduše & dokonale

Autor: Roman Vaněk; Jana Vaňková

Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha ...

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
359 Kč
305 Kč
+
-
Ryba na talíři - Kniha povídek a receptů rodiny a přátel Oty Pavla

Ryba na talíři
  Kniha povídek a receptů rodiny a přátel Oty Pavla

Autor: Jiří Majrich; Jiří Pavel;

Sbírka vtipných i nostalgických povídek s více jak dvaceti skvělými, vyzkoušenými i překvapivými rybářskými recepty rodiny a přátel spisovatele Oty Pavla. První povídky známého sportovního rybáře a starožitníka Jiřího Majricha a poslední ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-12%
sleva
hodnoceni - 31.8%hodnoceni - 31.8%hodnoceni - 31.8%hodnoceni - 31.8%hodnoceni - 31.8%
240 Kč
211 Kč
+
-
Ryby z našich rybníků a řek

Ryby z našich rybníků a řek

Autor: Jacqueline Vogt; Ingo Swoboda

Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen výlov vysoko nad povolený limit, mohou zůstat ušetřeny. Naučte ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-14%
sleva
249 Kč
214 Kč
+
-
Povídková kuchařka starého rybáře -- Jak jsem potkal a snědl rybu

Povídková kuchařka starého rybáře
  Jak jsem potkal a snědl rybu

Autor: Luděk Švorc; Marek Podhora

– Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl rybu se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční pojetí: k jednoduchým receptům na české ryby, které zvládne ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-14%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
299 Kč
257 Kč
+
-
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou

Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou

Autor: Miloš Štěpnička

Autor radí, jaké základní suroviny je potřeba vzít s sebou, nesmí chybět kvalitní nože na kuchání, porcování a filetování ryb, a potřebná výbava na uchování ulovených ryb. Seznamuje se základní úpravou ryb. Následuje rozmanitý výběr ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-67%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
250 Kč
83 Kč
+
-
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
  Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Autor: Miloš Štěpnička

Užitečné rady a tipy k domácímu uzení ryb od A až do Z. V knize autor radí jak si podomácku a vlastními prostředky vyudit ryby. Mluví se zde např. o moderních udírnách o vhodném dřevě na uzení a také vhodných rybách na uzení. Jsou zde rady ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-14%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
250 Kč
215 Kč
+
-
Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Fotografická publikace z edice Apetit přináší recepty na úpravu pokrmů z ryb a plodů moře. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%
399 Kč
355 Kč
+
-
Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Šestý díl ucelené řady učebnic pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy je věnován přípravě pokrmů z ryb a mořských plodů. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
193 Kč
172 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.