načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Rybí jídla

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Rybí jídla:
Udírny a uzení ryb Udírny a uzení ryb
Binder, Egon
3 dny
Naše cena: 169 Kč
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou
Štěpnička, Miloš
2 dny
Naše cena: 88 Kč
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty Udíme ryby s Milošem Štěpničkou
Štěpnička, Miloš
2 dny
Naše cena: 210 Kč
Ryby a plody moře (Edice Apetit) Ryby a plody moře (Edice Apetit)

2 dny
Naše cena: 293 Kč
Ryby a plody moře (Edice Apetit) Ryby a plody moře (Edice Apetit)

2 dny
Naše cena: 177 Kč
Jídlo + pivo - Výborné jídlo k pivu Jídlo + pivo
Dobson, Ross
2 dny
Naše cena: 177 Kč
Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Další z řady kuchařek Miniedice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
177 Kč
+
-
Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Ryby a plody moře (Edice Apetit)

Sedmá z řady kuchařek z Edice Apetit, Ryby a plody moře, nabízí na 150 čerstvých receptů jak péct, grilovat a smažit ryby a filety vcelku, nakládat a marinovat, vařit polévky a jídla ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%hodnoceni - 75.3%
293 Kč
+
-
Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Udíme ryby s Milošem Štěpničkou -- Techniky uzení, rady a tipy, zajímavé recepty

Autor: Miloš Štěpnička

Nejnovější publikace Miloše Štěpničky se tentokrát zabývá uzením ryb. Kniha je určena jak pro začátečníky, tak pro pokročilé. V příručce najdete všeobecné teoretické ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
210 Kč
+
-
Jídlo + pivo - Výborné jídlo k pivu

Jídlo + pivo - Výborné jídlo k pivu

Autor: Ross Dobson

Více než 80 chutných receptů mezinárodní kuchyně od populárního autora kuchařek Rosse Dobson. K těmto originálním receptům naplněným chutí a vůní je vhodné pivo. Kniha je napsána ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-65%
sleva
hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%
177 Kč
+
-
Ryby

Ryby

Mezinárodní kuchyně nabízí rozmanitou přípravu ryb a mořských plodů. Středomořské, karibské a asijské způsoby přípravy obohatí český jídelníček výběrem toho nejlepšího z rybích kuchyní celého světa. ...

Dostupnost: skladem  i
-50%
sleva
120 Kč
+
-
Ryby z našich rybníků a řek

Ryby z našich rybníků a řek

Autor: Jacqueline Vogt; Ingo Swoboda

Pstruh, kapr, štika a další druhy ryb z tuzemských chovů jsou díky krátkým přepravním vzdálenostem zárukou čerstvosti a nejvyšší kvality. A mořské ryby, u nichž byl překročen ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
212 Kč
+
-
Povídková kuchařka starého rybáře -- Jak jsem potkal a snědl rybu

Povídková kuchařka starého rybáře -- Jak jsem potkal a snědl rybu

Autor: Luděk Švorc; Marek Podhora

Knihkupecké pulty jsou plné kuchařských knih, které jsou si mnohdy tak podobné! V kuchařce starého rybáře - Jak jsem potkal a snědl rybu se autor Luděk Švorc pokusil o netradiční ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
254 Kč
+
-
Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou

Vaříme ryby v Norsku s Milošem Štěpničkou

Autor: Miloš Štěpnička

Praktická publikace nejen pro milovníky rybolovu v Norsku od našeho předního odborníka Miloše Štěpničky. Autor radí, co bychom si měli vézt s sebou na rybolov do Norska, seznamuje se ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-65%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
88 Kč
+
-
Myslivecká kuchyně -- Staročeská

Myslivecká kuchyně -- Staročeská

Autor: Růžena Záborská

Všem lovcům, myslivcům, hajným, forštům, lesníkům českým i moravským přátelům lesních samot i plných kouřících mís, jejich chotím i hospodyňkám přinášíme knihu ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
309 Kč
+
-
Technologie přípravy pokrmů 6

Technologie přípravy pokrmů 6

Autor: Hana Sedláčková

Šestý díl řady učebnic určené pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy je určen výhradně rybám a mořským plodům. Hlavním cílem zde není podat ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
142 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4 5 6 7
<<První <Předchozí | Strana 1. z 7 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist