– Vlakem za regionálními specialitami a zážitky. – Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Recepty s podrobnými návody na tradiční, jednoduché pokrmy z u nás vypěstovaných surovin. Pomazánky, polévky, hlavní jídla, moučníky, štědrovečerní speciality a vánoční cukroví. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Volné pokračování kuchařky Recepty Němců z Jizerských hor dokládá, že dorty nebo koláčky dokáží mnohem víc než jen uspokojit naši chuť na sladké. Ke všem těm dobrotám se často vážou vzpomínky na příjemné okamžiky, a ty nás posilují, když ...
Recepty s podrobnými návody na tradiční, jednoduché pokrmy z u nás vypěstovaných surovin. Pomazánky, polévky, hlavní jídla, moučníky, štědrovečerní speciality a vánoční cukroví. ...
O důležitosti jídla jistě nikdo nepochybuje. Koho ale napadne, že je také svébytným nositelem kultury? Vždyť dokonale spojuje rodiny, lidské generace i celé národy. Právě to měla Petra Laurin, autorka této "kuchařky", na mysli , když svou ...
Autor: Gabriela Fatková; Andrea Königsmarková; Tereza Šlehoferová
Vydejte se na cestu Tachovskem - svéráznou krajinou západních Čech na hranici s Bavorskem. Poznejte tachovský region prostřednictvím chutí, vůní a vzpomínek jeho současných i minulých obyvatel. Tato kniha pojednává nejen o jídle, ale i o ...
Nová publikace inspirovaná Šumavou je volným pokračováním úspěšné kuchařky Recepty ze šumavské vesnice. Autorka se tentokrát věnuje připomenutí svátků a tradic, spojených s touto malebnou krajinou. Události jsou citlivě provázané s ...
Autorka je řadí podle ročních období od jara do zimy, vzhledem k dostupnosti surovin, nevynechává ani vaření o svátcích, jako jsou Vánoce, Velikonoce, masopust. Kniha je doplněna povídáním o Šumavě a lidových zvycích, pověstmi a tajemnými ...
Fotografická kniha kuchařských receptů na přípravu klasických českých pokrmů i regionálních specialit doplněná kulinářskými i turistickými zajímavostmi. ...
Kniha prináša etnologický pohľad na fenomén tradičnej regionálnej výživy obyvateľstva Slovenska. K jej napísaniu autorky inšpiroval fakt, že kulinárna kultúra je v súčasných humanitných disciplínach považovaná za fenomén, ktorý patrí k ...
Dostupnost:
4 pracovní dnyi
-7% sleva
475 Kč
442 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.