Už dlouho jsem chtěl udělat kuchařku z obyčejných jídel a surovin pro každého - Takovou normální kuchařku s recepty, které nejsou složité, netrvají dlouho a nákup surovin na jejich přípravu se dá uskutečnit pohodlně v každém běžném obchodě ...
Dostupnost:
skladem
i
– Masterchefové Jan Punčochář, Marek Fichtner nebo sympatický šéfkuchař a automobilový závodník Filip Sajler, průkopnice biopotravin Hana Zemanová a další kulinářské celebrity. Ti všichni s dospívající Emmou vymysleli báječná menu, která ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Jednoduchá, přehledná, inspirativní a laskavá kuchařka, která ve vás probudí vášeň pro vaření a naučí vás vařit a láskou. Určena i pro kuchařské laiky, srozumitelně vysvětluje tajemství přípravy dokonalého jídla.
Dostupnost:
skladem
i
– Uvařte si vietnamské speciality přímo u vás doma. Autoři, kteří vás povedou krok za krokem, jsou z těch nejpovolanějších – jedná se totiž o představitele druhé generace Vietnamců žijících v Česku. Podělí se s vámi o tipy a triky svých ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
– Kniha Foodstyling je vlastně knihou kouzel. Naučí vás totiž, jak zacházet i s těmi nejobyčejnějšími surovinami tak, aby vypadaly na talíři i na fotografii naprosto neodolatelně. O své tipy a triky se s vámi podělí známí foodstylisté, ...
Dostupnost:
skladem
i
Hravé tvoření s doprovodnými pohádkovými příběhy. Určeno rodičům a dětem. Krátká pohádková vyprávění uvedou děti do samotné tvorby. Děti si poté mohou společně s rodiči vytvořit kouzelné knoflíky, toulavé boty nebo bubínek na strašidla. ...
Dostupnost:
skladem
i
Jak vařit úsporně, skromně a hospodárně? Jak se vyhnout plýtvání a jak využít vše, co je zrovna k mání? Jak nakupovat potraviny, aby všeho bylo akorát? Jak naplánovat smysluplný jídelníček? Kuchařka Merendy v zástěře vám pomůže spotřebovat ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Samin Nosrat
Zkušená kuchařka představuje čtyři prvky dobrého vaření - sůl, tuk, ocet, žár. Druhá část knihy obsahuje recepty rozdělené podle druhů jídel. ...
Dostupnost:
skladem
i
Obrazový kurz praktické gastronomie krok za krokem
Dostupnost:
skladem
i
více než 150 způsobů použití pro zdraví, péči o tělo a ekologickou domácnost
Dostupnost:
skladem
i
137 zdravějších alternativ ke kupovaným výrobkům, s nimiž ušetříte peníze i živo
Dostupnost:
skladem
i
– Kuchařská škola M. B. Svobodové se vymyká obvyklé produkci kuchařek, není pouhým souborem receptů. Nejednoho z našich současníků oslovuje, dodnes se k ní hlásí např. Oldřich Sahajdák, kuchař opakovaně oceňovaný michelinskou hvězdou. – ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Martin Jiskra
Čtyřchodová menu od ledna až do prosince S velkou invencí proměňuje šéfkuchař hotelu Aquapalace tradiční českou kuchyni, aby byla srovnatelná se špičkovou gastronomií. Pečený bažant, škvarkové placky, ...
Dostupnost:
skladem
i
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin ...
Dostupnost:
skladem
i
Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Období, kdy končí zima a začíná jaro, je odjakživa silným poutem spojeno s půdou, probouzející se přírodou a plodivou sílou. To vše se prolnulo i do křesťanského prožívání, které pevně formovalo duchovní i materiální svět našich předků. Na ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i