– Tajemství, které Číňané znají už celá staletí, zbytek světa teprve odhaluje: je o tom, že obyčejné potraviny v sobě skrývají mocnou sílu léčit.V této knize se například dozvíte, proč žvýkání čerstvých třešní léčí zánět hrtanu, proč ...
Jak se zbavit špatných návyků, pocitů viny a úzkostí spojených s jídlem. Je pro vás jídlo zdrojem potěšení, nebo úzkostí a výčitek? Všichni víme, jak velký vliv má strava na naše zdraví, ale navzdory tomu podléháme sžíravým chutím a ...
Publikace o výživě nabízí několik pohledů na stravování lidstva v průběhu věků, vč. toho, jak a co jíme dnes. Zabývá se i otázkou vzniku dnešních potravin. Autorka je propagátorkou biodynamického zemědělství v pojetí filozofa, Rudolfa ...
Toužíte po životě plném energie, ale z postele vstáváte jen s vidinou kávy? Jste obézní, nemocní a vyčerpaní? Na vině může být nevhodně seskládaná strava, kvůli níž vaše energie stagnuje. Navraťte se s touto příručkou plnou praktických rad ...
Na co potřebujeme kupříkladu blokátory žaludeční kyseliny, když můžeme těmto potížím čelit přirozenou cestou? Správnou výživou lze dosáhnout nejen holisticky, ale i dlouhodobě pozitivních účinků. Pokračování knihy Projezte se ke zdraví ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Kniha Mgr. Michala Patakyho Potravinový podvod páchaný na vašich deťoch odhaľuje zaujímavé fakty a súvislosti o tzv. detských potravinách. Dozviete sa v nej prečo sú hormonálnou manipuláciou, zistíte, kto spôsobuje závislosť na ich ...
„Chi fan le ma?“ Tato čínská věta znamená: „Už jsi jedl?“ Tato fráze používaná jako pozdrav a rozšířená v Asii svědčí o významu, který je připisován jídlu. Pascale Anja Barmet jde ještě o kousek dál. Názorně popisuje základy čínské ...
V knize naleznete „denní silnou dvanáctku“ Michaela Gregera, což jsou nejlepší ingredience, které váš život prodlouží o několik let, a kuchařka Jak nezemřít se jistě stane základním zdrojem inspirace ve všech zdravých kuchyních. MICHAEL ...
Onemocnění, jako jsou nemoci srdce a cév, rakovina, cukrovka, vysoký krevní tlak, Parkinsonova či Alzheimerova choroba (a další), si každý rok i u nás vyžádají desítky tisíc lidských životů. Tak tomu být ale nemusí. Když se zařídíte podle ...
Zásady stravování a přípravy pokrmů podle tradic čínské medicíny. Popis jednotlivých potravin a jejich charakteristické vlastnosti. Kuchařské recepty pro zpestření jídelníčku. ...
Autorka si při tom všímá kvality potravin, jejich kulturně-historického významu i pěstování a zpracování. V knize lze také vyhledávat informace k jednotlivým tématům, například které tuky jsou vhodné, co je to maniok, jak je tomu s ...
Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi ...
Autor knihy se věnuje poblematice ohrožení zdraví. Nezabýva se však výlučne problémy, na něž se soustředuje současná oficiální medicína, ale také alternatívními pohledy na lidské zdraví a tedy i netradičními způsoby léčby. Upozorňuje,že ...