načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská technologie

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská technologie:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
4 dny
Naše cena: 332 Kč
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Dostálová, Jana
4 dny
Naše cena: 120 Kč
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
Kadlec, Pavel; Melzoch, Karel; Voldřich, Michal
skladem
Naše cena: 568 Kč
Potravinářské zbožíznalství Potravinářské zbožíznalství
Dostálová, Jana; Kadlec, Pavel
7 dní
Naše cena: 481 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková, Hana; Otoupal, Pavel
4 dny
Naše cena: 147 Kč
Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
395 Kč
332 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

– Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: L. Bláha

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Autor: L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec

Páté, přepracované vydání (pro 1. ročník oboru vzdělání Cukrář)

Dostupnost: 4 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Potravinářské zbožíznalství

Potravinářské zbožíznalství

Autor: Jana Dostálová; Pavel Kadlec

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů nakupuje potraviny podle ceny, stoupá počet těch, kteří si vybírají ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-7%
sleva
hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%
517 Kč
481 Kč
+
-
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Autor: Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a ...

Dostupnost: skladem  i
-1%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
574 Kč
568 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Náplně…(2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i

153 Kč
+
-
Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%
165 Kč
147 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Těsta a hmoty

Autor: Jaroslava Stejskalová; František Kadlec; Ivana Nováková

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i

143 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ...

Dostupnost: skladem  i

133 Kč
+
-
Procesy potravinářských a biochemických výrob

Procesy potravinářských a biochemických výrob

Autor: Pavel Kadlec; kolektív

Text skript, popisující procesy potravinářských a biotechnologických výrob, je členěn na 6 oddílů. Oddíl I popisuje základní principy vycházející z chemického inženýrství, oddíl II se zabývá vlastnostmi potravin, oddíl III popisuje operace ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
790 Kč
782 Kč
+
-
Technologie potravin II

Technologie potravin II

Autor: Pavel Kadlec; kolektiv

Nakladatelství: VŠCHT Praha
Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
701 Kč
694 Kč
+
-
Modernist Bread: The Art and Science

Modernist Bread: The Art and Science

Autor: Nathan Myhrvold

– Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. – Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i

14 900 Kč
+
-
Vinařská technologie

Vinařská technologie

Autor: Josef Balík; Jan Stávek

Nová odborná publikace určená všem profesionálním i zájmovým vinařům, malým i velkým vinařským podnikům, odborné veřejnosti i milovníkům vína, kteří se chtějí seznámit, poučit či nalézt odpovědi na technologické otázky výroby vín. Publikace ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
520 Kč
515 Kč
+
-
Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Autor: Pavel Kadlec; kolektiv

Barevná publikace Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
600 Kč
594 Kč
+
-
Přehled tradičních potravinářských výrob

Přehled tradičních potravinářských výrob

Autor: autorov kolektív

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě potravin? z roku 2009. Je určena všem, kdo mají zájem získat ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-7%
sleva
564 Kč
525 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.