načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská technologie

Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská technologie:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
3 dny
Naše cena: 351 Kč
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Dostálová, Jana
skladem
Naše cena: 114 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková, Hana; Otoupal, Pavel
skladem
Naše cena: 129 Kč
Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
11%
naše sleva
Technologie přípravy pokrmů 1
doporučená cena:  145 Kč
naše cena s DPH:  129 Kč
skladem 3ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava

Kdy zboží dostanu?
 

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Hodnocení titulu: hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Cukrářská výroba I

naše cena s DPH:  225 Kč
doručujeme za 2 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Cukrářská výroba I

Nakladatelství: INFORMATORIUM

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. (pro 1. ročník oboru
Potravinářské zbožíznalství

naše cena s DPH:  540 Kč
doručujeme za 7 pracovních dní
Kdy zboží dostanu?
 

Potravinářské zbožíznalství

Nakladatelství: Key publishing

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů ...
Cukrářská výroba III

naše cena s DPH:  255 Kč
doručujeme za 2 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Cukrářská výroba III

Autor: František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra Conková


Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě ...
17%
naše sleva
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek
doporučená cena:  138 Kč
naše cena s DPH:  114 Kč
skladem 1ks - odesíláme ihned
Ihned také k odběru: Ostrava

Kdy zboží dostanu?
 

Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů - II. svazek

Autor: Jana Dostálová

Hodnocení titulu: hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
Publikace je zaměřena na získání informací, jak zacházet s potravinami při přípravě pokrmů, aby byla zajištěna jejich hygienická nezávadnost, dobrá stravitelsnost, využitelnost ...
6%
naše sleva
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob
doporučená cena:  564 Kč
naše cena s DPH:  530 Kč
doručujeme za 5 pracovních dní
Kdy zboží dostanu?
 

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Autor: autorov kolektív


Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě ...
11%
naše sleva
Cukrářská technologie
doporučená cena:  395 Kč
naše cena s DPH:  351 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Nakladatelství: R PLUS
Hodnocení titulu: hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
Cukrářská technologie Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu ...
Cukrářská výroba II

naše cena s DPH:  255 Kč
doručujeme za 2 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Nakladatelství: INFORMATORIUM

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník oboru
6%
naše sleva
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích
doporučená cena:  574 Kč
naše cena s DPH:  539 Kč
doručujeme za 5 pracovních dní
Kdy zboží dostanu?
 

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Autor: Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich


Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla ...
11%
naše sleva
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy
doporučená cena:  133 Kč
naše cena s DPH:  118 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Autor: kolektiv autorů


Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>

internetové knihkupectví - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.