načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská technologie

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská technologie:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
3 dny
Naše cena: 340 Kč
Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů -- Svazek II. Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů
Dostálová, Jana
2 dny
Naše cena: 115 Kč
Technologie přípravy pokrmů 1 Technologie přípravy pokrmů 1
Sedláčková, Hana; Otoupal, Pavel
skladem
Naše cena: 129 Kč
Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Technologie potravin - Přehled tradičních potravinářských výrob

Autor: autorov kolektív

Kniha Technologie potravin – Přehled tradičních potravinářských výrob vychází jako aktualizovaný a doplněný text knihy Technologie potravin – Co byste měli vědět o výrobě ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-7%
sleva
525 Kč
+
-
Potravinářské zbožíznalství

Potravinářské zbožíznalství

Výživa a potraviny, zejména jejich kvalita a vliv na zdraví, jsou v současné době předmětem velkého zájmu médií a samozřejmě i veřejnosti. I když stále většina spotřebitelů ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-6%
sleva
508 Kč
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník oboru

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%
129 Kč
+
-
Měření a řízení chemických, potravinářských a biotechnologických procesů - Díl II. Řízení technologických procesú
828 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
118 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
127 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
136 Kč
+
-
Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích

Autor: Pavel Kadlec; Karel Melzoch; Michal Voldřich

Barevná publikace Procesy a zařízení v potravinářství a biotechnologiích je určena všem zájemcům o odborné znalosti související s inženýrskými procesy při výrobě potravin a měla ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-7%
sleva
534 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Autor: František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra Conková

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist