načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská chemie

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská chemie:
Molekulární kuchyně Molekulární kuchyně
Raab, Miroslav
3 dny
Naše cena: 221 Kč
Zloženie potravín a potravinových surovín

Zloženie potravín a potravinových surovín

Autor: Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje zmeny v ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
1 351 Kč
1 202 Kč
+
-
VZORKOVÁNÍ III

VZORKOVÁNÍ III

Autor: Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek

Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
462 Kč
411 Kč
+
-
Molekulární kuchyně

Molekulární kuchyně

Autor: Miroslav Raab

Kniha srozumitelně vysvětluje chemickou a fyzikální podstatu tradičních i moderních kuchařských postupů. Objasňuje, které molekuly vaříme, pečeme, jíme a pijeme a co se s nimi přitom děje. Molekulární gastronomie - mezioborová věda, snaží ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
248 Kč
221 Kč
+
-
Chemie potravin

Chemie potravin

Autor: Jaroslav Odstrčil; Milada Odstrčilová

Učební text pro studijní obor nutriční asistent a diplomovaný nutriční terapeut.

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-11%
sleva
649 Kč
578 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.