načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská chemie

Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská chemie:
Molekulární kuchyně Molekulární kuchyně
Raab, Miroslav
3 dny
Naše cena: 220 Kč
Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Chemie Potravin I. + II.

naše cena s DPH:  1 243 Kč
doručujeme za 7 pracovních dní
Kdy zboží dostanu?
 

Chemie Potravin I. + II.

Autor: Jan VelíšeK; Jana Hajšlová


Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských ...
11%
naše sleva
Proč se klepou řízky -- Chemie v kuchyni
doporučená cena:  225 Kč
naše cena s DPH:  200 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Proč se klepou řízky -- Chemie v kuchyni

Autor: Vladimír Mikeš


Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či ...
11%
naše sleva
Molekulární kuchyně
doporučená cena:  248 Kč
naše cena s DPH:  220 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

Molekulární kuchyně

Autor: Miroslav Raab

Nakladatelství: DAUPHIN
Hodnocení titulu: hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není ...
17%
naše sleva
VZORKOVÁNÍ III
doporučená cena:  462 Kč
naše cena s DPH:  383 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy zboží dostanu?
 

VZORKOVÁNÍ III

Autor: Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek


Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

internetové knihkupectví - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.