načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská chemie

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská chemie:
Molekulární kuchyně Molekulární kuchyně
Raab, Miroslav
6 dní
Naše cena: 246 Kč
Chemie na talíři

Chemie na talíři   (e-kniha)

Autor: Ondřej Dvořák

Praktický průvodce chemickými procesy, které jsou tentokrát představeny v našem každodenním životě - v kuchyni. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

339 Kč
+
-
Chemie na talíři

Chemie na talíři

Autor: Ondřej Dvořák

Co se děje na pánvi, když si smažíme řízek? – Zábavný i poučený výklad o chemických vlastnostech základních potravin jako cukr, mléko, máslo, maso či voda, popis principu vnímání chutí i chemických reakcí na pekáči, než si upečeme kachnu. ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-15%
sleva
399 Kč
339 Kč
+
-
Zloženie potravín a potravinových surovín

Zloženie potravín a potravinových surovín

Autor: Judit Süli; Anna Sobeková; Zuzana Bujdošová

Potraviny sú zložité systémy tvorené veľkým počtom chemických zlúčenín s rôznymi vlastnosťami. Pri ich spracovaní, úprave a skladovaní dochádza k viacerým biochemickým, chemickým a fyzikálnym zmenám. Znalosť týchto procesov umožňuje zmeny v ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
1 351 Kč
1 202 Kč
+
-
Molekulární kuchyně

Molekulární kuchyně

Autor: Miroslav Raab

Kniha srozumitelně vysvětluje chemickou a fyzikální podstatu tradičních i moderních kuchařských postupů. Objasňuje, které molekuly vaříme, pečeme, jíme a pijeme a co se s nimi přitom děje. Molekulární gastronomie - mezioborová věda, snaží ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
248 Kč
246 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.