načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Potravinářská chemie

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Potravinářská chemie:
Molekulární kuchyně Molekulární kuchyně
Raab, Miroslav
4 dny
Naše cena: 208 Kč
Molekulární kuchyně

Molekulární kuchyně

Autor: Miroslav Raab

Záhady, tajemno a dobrodružství odehrávající v hrncích, pekáčích, pánvích, sklínkách i sklenicích. Martyrium civilních molekul při jejich "transmutaci" v lahůdku. Není ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
208 Kč
+
-
Proč se klepou řízky -- Chemie v kuchyni

Proč se klepou řízky -- Chemie v kuchyni

Autor: Vladimír Mikeš

Příprava jídla a jeho konzumace je pro většinu z nás oblíbenou činností. Ne nadarmo vychází neustále velké množství nejrůznějších kuchařských knih plných tradičních či ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
200 Kč
+
-
VZORKOVÁNÍ III

VZORKOVÁNÍ III

Autor: Richard Koplík; Šárka Poláková; Ivo Šrámek

Potraviny, zemědělství a předměty běžného užití

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
388 Kč
+
-
Chemie Potravin I. + II.

Chemie Potravin I. + II.

Autor: Jan VelíšeK; Jana Hajšlová

Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-6%
sleva
1 168 Kč
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist