načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Pohostinská zařízení

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Pohostinská zařízení:
Račte pivečko nebo vínečko? díl III. -- Brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny Račte pivečko nebo vínečko? díl III.
Filip, Vladimír
4 dny
Naše cena: 226 Kč
Jak se nakupovalo, vařilo a jedlo ve staré Plzni Jak se nakupovalo, vařilo a jedlo ve staré Plzni
Slámová, Jana
4 dny
Naše cena: 251 Kč
Račte pivečko nebo vínečko? díl I Račte pivečko nebo vínečko? díl I
Filip, Vladimír
7 dní
Naše cena: 266 Kč
Račte pivečko nebo vínečko? díl II. Račte pivečko nebo vínečko? díl II.
Filip, Vladimír
4 dny
Naše cena: 226 Kč
Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze Prague Cuisine
Holcombe, Dominic James
3 dny
Naše cena: 500 Kč
Restaurace a host Restaurace a host
Metz, Reinhold
2 dny
Naše cena: 799 Kč
Praha u piva

Praha u piva

Autor: Karel Altman

Kniha líčí historii pražských lidových hostinců, hospod, šenků a pivnic zhruba od poloviny 19. do poloviny 20. století. Zabývá se historií a kulturním významem piva jakožto nejrozšířenějšího nápoje v rozsáhlém spektru hostinských zařízení ...

Dostupnost: skladem  i
-1%
sleva
hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%hodnoceni - 69.2%
398 Kč
394 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců IV. -- Díl IV. - Kročehlavy

Průvodce historií kladenských hostinců IV. -- Díl IV.
  Kročehlavy

Autor: Zdeněk Pospíšil

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
290 Kč
244 Kč
+
-
Kaviarne, krčmy a vinárne v Bratislave 1960-1989

Kaviarne, krčmy a vinárne v Bratislave 1960-1989

Autor: Juraj Šebo

Juraj Šebo zachytil atmosféru bratislavských kaviarní, krčiem, viech, vinární, reštaurácií a barov, čaro minulých časov, vôňu mladosti, keď do rána bolo ďaleko a noci boli bez konca. Kniha je oslavou kaviarenského a krčmového života, kde sa ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
418 Kč
351 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců III. -- 3. díl - Švermov, Dubí, Dříň, Újezd a Vrapice

Průvodce historií kladenských hostinců III. -- 3. díl
  Švermov, Dubí, Dříň, Újezd a Vrapice

Autor: Zdeněk Pospíšil

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
290 Kč
244 Kč
+
-
Pardubické restaurace a hotely -- Historie a současnost

Pardubické restaurace a hotely
  Historie a současnost

Autor: Martina Halířová; Jiří Kotyk; Jiří Razskazov; Jan Řeháček

Známý pardubický historik PhDr. Jiří Kotyk a další autoři v této knize podrobně zmapovali historii pardubických hostinců, restaurací a hotelů od samého založení Pardubic až po dnešek. Kniha má bohatý obrazový doprovod s řadou unikátních ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
299 Kč
251 Kč
+
-
The Commercial Interior Book

The Commercial Interior Book

Autor: Eugeni Pons

– Eugeni Pons is one of the most internationally renowned architecture photographers nowadays. After his first best seller title, The Interior Book, this new illustrated volume presents an astonishing selection of his photographs from some ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
890 Kč
792 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? Díl VI.

Račte pivečko nebo vínečko? Díl VI.

Autor: Vladimír Filip

Čtvrtý díl z edice o brněnských hospodách, restauracích, barech a vinárnách se zabývá následujícími ulicemi a předměstími: Dvořákova, Lužánky, Dolní a Horní Heršpice, Husovice a Hlinky. (brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny)

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
269 Kč
266 Kč
+
-
Kulinářské cesty po České republice

Kulinářské cesty po České republice   (Mapa knižní)

Autor: Dominic James

– Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice jsou gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha ...
Druh produktu: Mapa knižní.

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
655 Kč
550 Kč
+
-
Prague Interior Design Guide

Prague Interior Design Guide

Autor: autorů Kolektiv

– – Průvodce pro každého, kdo chce objevovat nová místa pro své vlastní příběhy. A ještě něco navíc… – Pojďte s námi stránku po stránce odhalovat a obdivovat 50 nejzajímavějších současných pražských interiérů. Kavárny, galerie, obchody, ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-11%
sleva
390 Kč
347 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců II. -- Díl II. - Nové Kladno, Podprůhon, Rozdělov

Průvodce historií kladenských hostinců II. -- Díl II.
  Nové Kladno, Podprůhon, Rozdělov

Autor: Zdeněk Pospíšil

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
290 Kč
244 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? díl III. -- Brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny

Račte pivečko nebo vínečko? díl III.
  Brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny

Autor: Vladimír Filip

Třetí díl této edice mapuje podniky v ulici Kounicově (U Kricků, Nový zemský dům, U dvou rytířů, Rozmarýn, Stará kavárna, Kolbabova cukrárna, hotel Moravia, Stadion, Dům ovoce a zeleniny, hotel Continental, hotel ACA - Družba), městské ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
269 Kč
226 Kč
+
-
Manažment prevádzky pohostinského zariadenia

Manažment prevádzky pohostinského zariadenia

Autor: Peter Patúš; Marian Gúčik; Jaroslava Marušková

Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
612 Kč
606 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců I. -- Díl I. - staré Kladno

Průvodce historií kladenských hostinců I. -- Díl I.
  staré Kladno

Autor: Zdeněk Pospíšil; Roman Hájek

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
290 Kč
244 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? díl II.

Račte pivečko nebo vínečko? díl II.

Autor: Vladimír Filip

Druhý díl edice o brněnských hospodách, restauracích, barech a vinárnách mapuje výletní místa jako jsou Pisárky, Myslivna, Kamenný mlýn, Riviéra, Juranova výšina a hrad Špilberk. (brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny)

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
269 Kč
226 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? díl I

Račte pivečko nebo vínečko? díl I

Autor: Vladimír Filip

Kniha seznamuje s vývojem pohostinství v Brně, představuje dobové dokumenty související s touto živnosti jako jsou historicke účtenky, sklepní knihy, povolenky k hudbě a tanci a podobně a mapuje podniky v ulici Česká (U Polenků, Jonákova ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
269 Kč
266 Kč
+
-
Prague cuisine

Prague cuisine

Autor: Dominic James

Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
595 Kč
500 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.