načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Pohostinská zařízení

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Pohostinská zařízení:
Račte pivečko nebo vínečko? Díl III. Račte pivečko nebo vínečko? Díl III.
Filip, Vladimír
6 dní
Naše cena: 266 Kč
Pardubické restaurace a hotely -- Historie a současnost Pardubické restaurace a hotely
Halířová, Martina; Kotyk, Jiří; Razskazov, Jiří; Řeháček, Jan
6 dní
Naše cena: 251 Kč
Jak se nakupovalo, vařilo a jedlo ve staré Plzni Jak se nakupovalo, vařilo a jedlo ve staré Plzni
Slámová, Jana
6 dní
Naše cena: 251 Kč
Račte pivečko nebo vínečko? díl I Račte pivečko nebo vínečko? díl I
Filip, Vladimír
6 dní
Naše cena: 226 Kč
Račte pivečko nebo vínečko? díl II. Račte pivečko nebo vínečko? díl II.
Filip, Vladimír
6 dní
Naše cena: 226 Kč
Račte pivečko nebo vínečko? Díl IV. Račte pivečko nebo vínečko? Díl IV.
Filip, Vladimír
6 dní
Naše cena: 266 Kč
Na zdraví! -- O pohostinství v Litoměřicích a v Terezíně v dobách minulých

Na zdraví!
  O pohostinství v Litoměřicích a v Terezíně v dobách minulých

Autor: Jiří Adámek; Vitalij Marek; Josef Rotter

Publikace poskytuje informace a přehled hostinců, restaurací, výčepů a podobných zařízení od nejstarších dob v Litoměřicích a Terezíně, doplněná dobovými fotografiemi. ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-15%
sleva
480 Kč
408 Kč
+
-
Kde výčep můj

Kde výčep můj

Autor: Jaroslav Pomp

Fenomény doby pozdní totality, sociální pavučiny časů, kdy se lidé bavili z očí do očí a nikoliv na dálku.... Kdy ještě byla jen dvě pohlaví, smělo se říkat máma a táta a nebylo těžkým zločinem, když muž podržel ženě dveře a pochválil jí ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-12%
sleva
199 Kč
175 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců IV. -- Díl IV. - Kročehlavy

Průvodce historií kladenských hostinců IV. -- Díl IV.
  Kročehlavy

Autor: Zdeněk Pospíšil

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
290 Kč
244 Kč
+
-
Kaviarne, krčmy a vinárne v Bratislave 1960-1989

Kaviarne, krčmy a vinárne v Bratislave 1960-1989

Autor: Juraj Šebo

Juraj Šebo zachytil atmosféru bratislavských kaviarní, krčiem, viech, vinární, reštaurácií a barov, čaro minulých časov, vôňu mladosti, keď do rána bolo ďaleko a noci boli bez konca. Kniha je oslavou kaviarenského a krčmového života, kde sa ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-14%
sleva
418 Kč
359 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců III. -- 3. díl - Švermov, Dubí, Dříň, Újezd a Vrapice

Průvodce historií kladenských hostinců III. -- 3. díl
  Švermov, Dubí, Dříň, Újezd a Vrapice

Autor: Zdeněk Pospíšil

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
290 Kč
244 Kč
+
-
Pardubické restaurace a hotely -- Historie a současnost

Pardubické restaurace a hotely
  Historie a současnost

Autor: Martina Halířová; Jiří Kotyk; Jiří Razskazov; Jan Řeháček

Známý pardubický historik PhDr. Jiří Kotyk a další autoři v této knize podrobně zmapovali historii pardubických hostinců, restaurací a hotelů od samého založení Pardubic až po dnešek. Kniha má bohatý obrazový doprovod s řadou unikátních ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
299 Kč
251 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? Díl IV.

Račte pivečko nebo vínečko? Díl IV.

Autor: Vladimír Filip

Čtvrtý díl z edice o brněnských hospodách, restauracích, barech a vinárnách se zabývá následujícími ulicemi a předměstími: Dvořákova, Lužánky, Dolní a Horní Heršpice, Husovice a Hlinky. (brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny)

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
269 Kč
266 Kč
+
-
Kulinářské cesty po České republice

Kulinářské cesty po České republice

Autor: Dominic James Holcombe

Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice je gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-12%
sleva
hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%
655 Kč
576 Kč
+
-
Prague Interior Design Guide

Prague Interior Design Guide

Autor: autorů Kolektiv

Průvodce pro každého, kdo chce objevovat nová místa pro své vlastní příběhy. A ještě něco navíc… Pojďte s námi stránku po stránce odhalovat a obdivovat 50 nejzajímavějších současných pražských interiérů. Kavárny, galerie, obchody, hotely, ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
390 Kč
347 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců II. -- Díl II. - Nové Kladno, Podprůhon, Rozdělov

Průvodce historií kladenských hostinců II. -- Díl II.
  Nové Kladno, Podprůhon, Rozdělov

Autor: Zdeněk Pospíšil

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
290 Kč
244 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? Díl III.

Račte pivečko nebo vínečko? Díl III.

Autor: Vladimír Filip

Třetí díl této edice mapuje podniky v ulici Kounicově (U Kricků, Nový zemský dům, U dvou rytířů, Rozmarýn, Stará kavárna, Kolbabova cukrárna, hotel Moravia, Stadion, Dům ovoce a zeleniny, hotel Continental, hotel ACA - Družba), městské ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
269 Kč
266 Kč
+
-
Manažment prevádzky pohostinského zariadenia

Manažment prevádzky pohostinského zariadenia

Autor: Peter Patúš; Marian Gúčik; Jaroslava Marušková

Snahou autorov je priblížiť problematiku činností pohostinského zariadenia komplexnejšie od zásobovania cez skladovanie, výrobu a odbytu, pričom zdôrazňujú aj hygienické podmienky ich činnosti. Dôraz sa kladie aj na ekonomickú stránku ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
612 Kč
606 Kč
+
-
Průvodce historií kladenských hostinců I. -- Díl I. - staré Kladno

Průvodce historií kladenských hostinců I. -- Díl I.
  staré Kladno

Autor: Zdeněk Pospíšil; Roman Hájek

Hostince jsou společenský fenomén. Svůj oblíbený hostinský podnik má snad každý, ať už je to restaurace, kavárna, vinárna nebo pizzerie, klub apod. Rádi se v nich dobře najíme, setkáváme se v nich s přáteli, slavíme významná životní ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
290 Kč
244 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? díl II.

Račte pivečko nebo vínečko? díl II.

Autor: Vladimír Filip

Druhý díl edice o brněnských hospodách, restauracích, barech a vinárnách mapuje výletní místa jako jsou Pisárky, Myslivna, Kamenný mlýn, Riviéra, Juranova výšina a hrad Špilberk. (brněnské hospody, restaurace, bary a vinárny)

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
269 Kč
226 Kč
+
-
Račte pivečko nebo vínečko? díl I

Račte pivečko nebo vínečko? díl I

Autor: Vladimír Filip

Kniha seznamuje s vývojem pohostinství v Brně, představuje dobové dokumenty související s touto živnosti jako jsou historicke účtenky, sklepní knihy, povolenky k hudbě a tanci a podobně a mapuje podniky v ulici Česká (U Polenků, Jonákova ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
269 Kč
226 Kč
+
-
Prague Cuisine - Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Prague Cuisine
  Výběr kulinářských zážitků ve stověžaté Praze

Autor: Dominic James Holcombe

Prague Cuisine nabízí kulinářskou cestu poznání toho nejlepšího, co může Praha nabídnout od trendy bister po fine dining. Odhaluje mnoho různých restaurací, kaváren, bister a cukráren, opředených historií a tradicemi, stejně tak jako ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-12%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
595 Kč
524 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.