"25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Jedinou oblastí na světě, kde se vaří pivo téměř v každé vesnici od středověku až dodnes, jsou bavorské Horní Franky. Na dohled od Chebu v regionu menším než Plzeňský kraj a s méně obyvateli než má Praha, dodnes funguje neuvěřitelných 168 ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Druhé rozšířené vydání populárního průvodce po vybraných pivovarech Středočeského kraje. V prvním vydání jsme navštívili 25 pivovarů, v druhém jsme jejich počet rozšířili na 44. Průvodce je současně albem na upomínkové samolepky, které jsou ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Návod, jak poznat jednotlivé vlastnosti piva. Informace o konkrétních pivech. Přehled více než šedesáti původních pivních stylů. Současné české pivovarnictví. Párování piva a pokrmů. Kuchařské recepty s pivem. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Průvodce po vybraných polských pivovarech a místech spjatých s pivní tradicí. Jednotlivé kapitoly jsou napsány v čestině i polštině. Publikace obsahuje také mapky a fotografie a zároveň volný prostor na pivandrácké upomínkové samolepky. ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Rukověť pivního gourmeta, kniha o pivu, pivovarech a hostincích. Vyvrací četné omyly, dokola tradované v pivní literatuře, a přináší nové informace a souvislosti. ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Kniha představuje jednotlivé jihomoravské pivovary, jejich historii i příběhy jejich majitelů a sládků. Součástí kapitol jsou také kontaktní údaje včetně webových stránek, zajímavosti ohledně každého minipivovaru i třeba pivní specializace. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Kniha představuje jednotlivé jihomoravské pivovary, jejich historii i příběhy jejich majitelů a sládků. Součástí kapitol jsou také kontaktní údaje včetně webových stránek, zajímavosti ohledně každého minipivovaru i třeba pivní specializace. ...
Dostupnost:
11 pracovních dní
i
Příběhy jsou vyprávěny s laskavou nadsázkou i nemalým přesahem do kultury a historie. Stejně jako ve stejnojmenném pořadu České televize, podle nějž kniha volně vznikla, jsou pasáže o pivovarech a výrobě piva doplněny slovem lékaře, ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Jan Grisa
Byl vybudován jako posila české věci, jako podnik, který svou existencí umožní další zesílení českého obyvatelstva na jazykové hranici a stane se konkurentem "národních nepřátel". Potřeba sloužit této myšlence se táhla dějinami pivovaru ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Belgie se v žádném případě nerovná jen Brusel. Království u Severního moře toho nabízí mnohem víc, a to i pro milovníky chuťových zážitků. Belgie je vyhlášená svojí čokoládou a hranolky s nepřeberným množství omáček. Pro většinu Čechů je ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
– Již páté vydání unikátní mapy Česka opět doplňuje a rozšiřuje výčet všech fungujících pivovarů, malých středních i těch největších, z minulých vydání. V současnosti působí v Čechách, na Moravě a ve Slezsku přes 450 pivovarů, a to včetně ...
Druh produktu: Mapa knižní.
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
– – Každý měsíc vznikne v Česku několik nových minipivovarů a tento trend bude pokračovat i v následujících letech. Češi, znudění „europivy“ velkých producentů, se stále větší oblibou vyhledávají chuťově pestrá, řemeslná piva vařená ...
Dostupnost:
11 pracovních dní
i
"25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
"25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
"25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i