Autor: Jana Olšovská; kolektiv
Kniha autorů z Výzkumného ústavu pivovarského a sladařského je rozdělena do devíti kapitol, z nichž prvních sedm obsahuje teoretické, praktické a technické informace, jak správně senzorickou analýzu provádět, včetně jejího správného ...
Dostupnost:
skladem
i
– Zcela unikátní domovarnický projekt pokračuje! V novém, přepracovaném a doplněném vydání naleznete nejen zcela unikátní recepty, ale i rozpracovanou teoretickou část, která umožní bezproblémové vaření domácího piva i úplným začátečníkům. ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i
Příběhy jsou vyprávěny s laskavou nadsázkou i nemalým přesahem do kultury a historie. Stejně jako ve stejnojmenném pořadu České televize, podle nějž kniha volně vznikla, jsou pasáže o pivovarech a výrobě piva doplněny slovem lékaře, ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
České pivo je národní poklad. Klenot tradiční české kultury, stejně jako knedlo vepřo zelo nebo Jára Cimrman. Vaří se u nás už od roku 993 a od té doby zkrášlilo nespočet postav českých pivařů. Bez piva by bylo v Česku rozhodně méně veselí ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
– Co si život bere, to také vrací. – Amanda odešla z města a usadila se v osamělém domě v Auvergni, aby mohla dát prostor svému zármutku. Nikdy si nepomyslela, že by se mohla cítit až tak zle. Venku svítí slunce a zpívají ptáci, ale ona se ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i
Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Kniha pozostáva z množstva krátkych samostatných príbehov. Pivo je jedným z najstarších kultúrnych vynálezov ľudstva. Je rovnako staré ako pazúrikové nástroje a oveľa staršie ako koleso. Tento nápoj je súčasťou nášho života už 13 000 rokov ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Zajímavá kniha se zabývá vyráběním piva z různých léčivých bylin v mnohých kulturách světa. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Zajímavá kniha se zabývá vyráběním piva z různých léčivých bylin v mnohých kulturách světa. ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Povídání o pivních světech a o mnoha věcech ze života, které s pivem souvisejí. Pro pivní nadšence i laiky, mladé i starce, pro holky i kluky, pro abstinenty, odmítače, ochutnávače i alkoholiky. ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i
Návod, jak poznat jednotlivé vlastnosti piva. Informace o konkrétních pivech. Přehled více než šedesáti původních pivních stylů. Současné české pivovarnictví. Párování piva a pokrmů. Kuchařské recepty s pivem. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Rukověť pivního gourmeta, kniha o pivu, pivovarech a hostincích. Vyvrací četné omyly, dokola tradované v pivní literatuře, a přináší nové informace a souvislosti. ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i
Humorně pojatý návod na to, jak úspěšně uspořádat akce, jejichž hlavním cílem je společná konzumace piva mimo domov a restaurace. Akce má své zákonistosti, fáze, prostor a čas, účastníky a role. Obsahuje dobře vyzkoušené praktické rady... ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Belgie se v žádném případě nerovná jen Brusel. Království u Severního moře toho nabízí mnohem víc, a to i pro milovníky chuťových zážitků. Belgie je vyhlášená svojí čokoládou a hranolky s nepřeberným množství omáček. Pro většinu Čechů je ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Ellen Goldstein
Vše, co by měl vědět každý milovník piva je humorná i poučná příručka pojednávající o pivě, tedy nápoji milovaném nespočtem lidí. Ať už si vychutnáváte jedno dobře vychlazené na terase, v hospodě, v obýváku, nebo doma u svého nejlepšího ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i
Humorně pojatý návod na to, jak úspěšně uspořádat akce, jejichž hlavním cílem je společná konzumace piva mimo domov a restaurace. Akce má své zákonistosti, fáze, prostor a čas, účastníky a role. Obsahuje dobře vyzkoušené praktické rady... ...
Dostupnost:
2 pracovní dny
i