načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Ochrana osobních údajů

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Ochrana osobních údajů:
 (e-book)
GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU)
Donát, Josef; Nonnemann, František; Nulíček, Michal; Lichnovský, Bohuslav; Tomíšek, Jan
skladem
Naše cena: 880 Kč
Právo v síti. Průvodce právem na internetu Právo v síti. Průvodce právem na internetu
Donát, Tomíšek
7 dní
Naše cena: 456 Kč
Internet jako objekt práva - Hledání rovnováhy anatomie a soukromí Internet jako objekt práva
Matejka, Ján
3 dny
Naše cena: 251 Kč
Zákon o ochraně osobních údajů. Komentář Zákon o ochraně osobních údajů. Komentář
Kučerová, A.
7 dní
Naše cena: 828 Kč
Ochrana osobních údajů -- Co vás může potkat? Ochrana osobních údajů
Mates, Pavel; Janečková, Eva; Bartlík, Václav
3 dny
Naše cena: 312 Kč
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Autor: Jana Pattynová; Lenka Suchánková; Jiří Černý; Miroslav Růžička

Zákon o zpracování osobních údajů. Komentář

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
1 190 Kč
1 059 Kč
+
-
Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy

Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy   (e-kniha)

Autor: Jakub Morávek

– Publikace komplexně vykresluje problematiku ochrany osobních údajů, zejména pak ve vztahu k pracovněprávním vztahům. Vedle historické analýzy a analýzy principiálního podkladu právní úpravy obsahuje podrobný rozbor a výklad stávající ...

Dostupnost: skladem  i

549 Kč
+
-
GDPR. Hmotné a procesní aspekty prakticky

GDPR. Hmotné a procesní aspekty prakticky

Autor: Ondřej Fiala; Jan Grepl; Ondřej Lichnovský

Publikace má za cíl být průvodcem jakéhokoli subjektu nejenom v hmotném právu GDPR. Autoři ji člení do tří bloků, z nichž hlavní část tvoří hmotné právo GDPR. Druhá část věnují procesní úpravě, v níž pojednávají nejenom o dvoukolovém řízení ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
490 Kč
485 Kč
+
-
Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů
Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
549 Kč
489 Kč
+
-
Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář   (e-kniha)

Autor: kolektiv autorů

– Kniha přináší na český trh první praktický komentář k zákonu o zpracování osobních údajů (zákon č. 110/2019 Sb.), který do českého prostředí adaptuje  nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, tzv. obecné ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

424 Kč
+
-
Zákon o zpracování osobních údajů. Komentář

Zákon o zpracování osobních údajů. Komentář

Autor: Barbora Vlachová; Martin Maisner

Zákon o zpracování osobních údajů je především adaptačním zákonem k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), ale rovněž implementací směrnice o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů příslušnými orgány ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
690 Kč
683 Kč
+
-
Zákon o zpracování osobních údajů

Zákon o zpracování osobních údajů

Autor: Michal Nulíček; Josef Donát; Bohuslav Lichnovský

– Kniha přináší na český trh první praktický komentář k zákonu o zpracování osobních údajů (zákon č. 110/2019 Sb.), který do českého prostředí adaptuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, tzv. obecné nařízení o ochraně ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
424 Kč
377 Kč
+
-
Ochrana osobnosti, soukromí a osobních údajů

Ochrana osobnosti, soukromí a osobních údajů

Autor: Pavel Mates; Martin Valoušek; Eva Fialová

– Osobnostní práva sestávají z dílčích práv, která jsou chráněna právem soukromým i veřejným. Význam jejich ochrany stoupá úměrně tomu, jak se zvyšuje jejich reálné i potenciální ohrožení vlivem masového používání moderních komunikačních ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
590 Kč
525 Kč
+
-
GDPR - Řešení problémů v praxi obcí

GDPR - Řešení problémů v praxi obcí   (e-kniha)

Autor: Eva Janečková

Publikace se věnuje GDPR v prostředí obcí a vychází ze zkušeností z praxe nově aplikovaného nařízení GDPR. – – Popisuje oblasti, kde se v praxi obcí nejčastěji objevují pochybnosti a pochybení, ať už ve vztahu k zaměstnancům nebo ve vztahu ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

297 Kč
+
-
GDPR v personalistice

GDPR v personalistice

Autor: Jiří Žůrek

– GDPR představuje milník v oblasti zpracování osobních údajů v Evropské unii. Byť nejde v pravém slova smyslu o revoluci, dotkne se určitým způsobem každého správce osobních údajů, tedy i všech zaměstnavatelů, kteří z povahy věci ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
329 Kč
293 Kč
+
-
100 otázek a odpovědí – GDPR, Zákoník práce (2019)

100 otázek a odpovědí – GDPR, Zákoník práce (2019)

Publikace 100 otázek a odpovědí GDPR a zákoník práce byla sestavena renomovanými autory, kteří se v ní hloubkově věnují novému zákonu o GDPR a zákoníku práce, včetně řešení na otázky zaměřené na tyto oblasti. Titul obsahuje tyto témata: ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
149 Kč
125 Kč
+
-
ÚZ č. 1319 - Zpracování osobních údajů, GDPR -- úplná znění předpisů
Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
65 Kč
58 Kč
+
-
GDPR - Zákon o zpracování osobních údajů  (nový zákon, úplné znění  2019) – Inspekce práce, pedagogičtí pracovníci

GDPR - Zákon o zpracování osobních údajů (nový zákon, úplné znění 2019) – Inspekce práce, pedagogičtí pracovníci

Autor: kolektiv autorů

Publikace obsahuje aktuální znění zákonů po poslední novele. Změny v zákonech jsou sestaveny renomovanými autory a přehledně vyznačeny v textu tučným písmem. Nový zákon, zákon o zpracování osobních údajů v nejbližších dnech nahradí zákon o ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
149 Kč
125 Kč
+
-
GDPR - Řešení problémů v praxi obcí

GDPR - Řešení problémů v praxi obcí

Autor: Eva Janečková

Publikace vychází ze zkušeností z praxe nově aplikovaného nařízení GDPR. Popisuje oblasti, kde se v praxi obcí nejčastěji objevují pochybnosti a pochybení, ať už ve vztahu k zaměstnancům nebo ve vztahu k občanům, např. zveřejňování osobních ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
349 Kč
297 Kč
+
-
GDPR snadno a přehledně

GDPR snadno a přehledně

Autor: Lucie Staňková

– Tato kniha představuje přehledný manuál k zavedení všeho, co musí být provedeno pro soulad s Nařízením GDPR. Jelikož každá firma pracuje s osobními údaji svých zákazníků, zaměstnanců nebo obchodních partnerů, musí také každá firma učinit ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
799 Kč
639 Kč
+
-
Praktická příručka GDPR

Praktická příručka GDPR

Autor: František Nonnemann; Vít Lidinský; David Mašín

Pro Správce, Zpracovatele a Pověřence ochrany osobních údajů

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
299 Kč
251 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4 5
<<   < | Strana 2. z 5 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.