načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Ochrana osobních údajů – Česko

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Ochrana osobních údajů – Česko:
 (e-book)
GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU) - Praktický komentář GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (2016/679/EU)
Donát, Josef; Nonnemann, František; Nulíček, Michal; Lichnovský, Bohuslav; Tomíšek, Jan
skladem
Naše cena: 880 Kč
GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů -- praktický komentář GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
Nulíček, Michal; Tomíček, Jan; Nonnemann, František; Donát, Josef; ., Bohuslav Lichn..
4 dny
Naše cena: 783 Kč
Právo v síti. Průvodce právem na internetu Právo v síti. Průvodce právem na internetu
Donát, Tomíšek
7 dní
Naše cena: 456 Kč
Internet jako objekt práva - Hledání rovnováhy anatomie a soukromí Internet jako objekt práva
Matejka, Ján
4 dny
Naše cena: 251 Kč
Zákon o ochraně osobních údajů. Komentář Zákon o ochraně osobních údajů. Komentář
Kučerová, A.
7 dní
Naše cena: 828 Kč
GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů -- praktický komentář

GDPR / Obecné nařízení o ochraně osobních údajů
  praktický komentář

Autor: Michal Nulíček; Jan Tomíček; František Nonnemann; Josef Donát; Bohuslav Lichn.. .

2., aktualizované vydání vychází podle právního stavu ke dni 25. května 2018, kdy Nařízení nabylo účinnosti. Do nového vydání autoři promítli řadu podnětů z praxe, se kterými se setkali v rámci školení, konferencí i své advokátní činnosti. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
880 Kč
783 Kč
+
-
Ochrana osobnosti v pracovněprávních vztazích

Ochrana osobnosti v pracovněprávních vztazích

Autor: Jaroslav Zahradníček

Publikace analyzuje stav ochrany osobnosti zaměstnanců, jako osob ve slabším postavení, do úvah zahrnuje vývoj nových technologií, automatizaci, přítomnost monitorovacích systémů, flexibilní formy práce i prolínání osobní a pracovní sféry.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
390 Kč
347 Kč
+
-
Praktický průvodce GDPR 2018

Praktický průvodce GDPR 2018

Autor: Jiří Žůrek

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR) představuje nový právní rámec pro zpracování osobních údajů. Text vychází z právního stavu z května 2018. Obecné nařízení o ...

Dostupnost: 8 pracovních dní  i
-11%
sleva
389 Kč
346 Kč
+
-
ÚZ č. 1319 - Zpracování osobních údajů, GDPR -- úplná znění předpisů
Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-11%
sleva
65 Kč
58 Kč
+
-
Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související -- Komentář

Zákon o ochraně osobních údajů a předpisy související
  Komentář

Autor: Daniel Novák

Komentář k zákonu o ochraně osobních údajů podává podrobný výklad k oblasti, která v současné informační společnosti nabývá stále větší důležitosti, přičemž nové formy ...

Dostupnost: skladem  i
-35%
sleva
1 320 Kč
858 Kč
+
-
Zaměstnanci v objektivu kamer. Právní aspekty monitoringu zaměstnanců

Zaměstnanci v objektivu kamer. Právní aspekty monitoringu zaměstnanců

Autor: Vidrna; Koudelka

Monografie rozebírá ochranu osobních práv a údajů ve vztahu mezi zaměstnancem a zaměstnavatelem z právního hlediska.

Dostupnost: skladem  i
-1%
sleva
450 Kč
446 Kč
+
-
GDPR - Řešení problémů v praxi škol

GDPR - Řešení problémů v praxi škol   (e-kniha)

Autor: Eva Janečková

Kapitoly vysvětlují problematiku zpracování osobních údajů na školách v souladu s GDPR. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

331 Kč
+
-
GDPR - Řešení problémů v praxi škol

GDPR - Řešení problémů v praxi škol

Autor: Eva Janečková

Vše, co potřebujete vědět v oblasti GDPR pro školy a školská zařízení! Práva, povinnosti, způsoby realizace, vztah k dalším vnitřním předpisům, evidence a záznamy, které je nutné vést. (řešení problémů v praxi škol)

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-15%
sleva
389 Kč
331 Kč
+
-
První zkušenosti s GDPR ve školství

První zkušenosti s GDPR ve školství

Autor: Alice Frýbová

– Publikace První zkušenosti s GDPR ve školství je pojata komplexně, strukturovaně a systematicky. Je určena nejen pro ředitele škol a školských zařízení, ale bezesporu ji mohou využít také zřizovatelé, orgány státní správy, úředníci na ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
315 Kč
280 Kč
+
-
Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Obecné nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR)

Autor: Jana Pattynová; Lenka Suchánková; Jiří Černý; Miroslav Růžička

Zákon o zpracování osobních údajů. Komentář

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
1 190 Kč
1 059 Kč
+
-
Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy

Ochrana osobních údajů podle obecného nařízení o ochraně osobních údajů (nejen) se zaměřením na pracovněprávní vztahy   (e-kniha)

Autor: Jakub Morávek

– Publikace komplexně vykresluje problematiku ochrany osobních údajů, zejména pak ve vztahu k pracovněprávním vztahům. Vedle historické analýzy a analýzy principiálního podkladu právní úpravy obsahuje podrobný rozbor a výklad stávající ...

Dostupnost: skladem  i

549 Kč
+
-
GDPR. Hmotné a procesní aspekty prakticky

GDPR. Hmotné a procesní aspekty prakticky

Autor: Ondřej Fiala; Jan Grepl; Ondřej Lichnovský

Publikace má za cíl být průvodcem jakéhokoli subjektu nejenom v hmotném právu GDPR. Autoři ji člení do tří bloků, z nichž hlavní část tvoří hmotné právo GDPR. Druhá část věnují procesní úpravě, v níž pojednávají nejenom o dvoukolovém řízení ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
490 Kč
485 Kč
+
-
Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář   (e-kniha)

Autor: kolektiv autorů

– Kniha přináší na český trh první praktický komentář k zákonu o zpracování osobních údajů (zákon č. 110/2019 Sb.), který do českého prostředí adaptuje  nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, tzv. obecné ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

424 Kč
+
-
Zákon o zpracování osobních údajů. Komentář

Zákon o zpracování osobních údajů. Komentář

Autor: Barbora Vlachová; Martin Maisner

Zákon o zpracování osobních údajů je především adaptačním zákonem k obecnému nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR), ale rovněž implementací směrnice o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů příslušnými orgány ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
690 Kč
683 Kč
+
-
Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Zákon o zpracování osobních údajů (110/2019 Sb.). Praktický komentář

Autor: Michal Nulíček

Kniha přináší na český trh první praktický komentář k zákonu o zpracování osobních údajů (zákon č. 110/2019 Sb.), který do českého prostředí adaptuje nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, tzv. obecné nařízení o ochraně ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
424 Kč
377 Kč
+
-
Ochrana osobnosti, soukromí a osobních údajů

Ochrana osobnosti, soukromí a osobních údajů

Autor: Pavel Mates; Martin Valoušek; Eva Fialová

– Osobnostní práva sestávají z dílčích práv, která jsou chráněna právem soukromým i veřejným. Význam jejich ochrany stoupá úměrně tomu, jak se zvyšuje jejich reálné i potenciální ohrožení vlivem masového používání moderních komunikačních ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
590 Kč
525 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3
| Strana 1. z 3 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.