Kniha popisuje cyklus pěstování obilí dle tradičního způsobu, který byl běžný před průmyslovým zemědělstvím. Představuje poznatky získané badatelskou čiností a zároveň praktické zkušenosti z reálných prací na poli. Obsahuje terminologický ...
Co můžeme přestat dělat ještě dnes? Kniha o zemědělství, která není jenom o zemědělství. Originální dílo japonského farmáře je manifestem nebojování proti přírodě a inspirací k jednání, které nenarušuje přirozený chod věcí. Dostává se až ...
Autor v knize ukazuje na své vlastní zkušenosti s pěstováním rýže v Japonsku a svůj vztah k půdě a v tomto kontextu také filozoficky uvažuje o správných a ekologických způsobech hospodaření a praktickém přístupu k přírodě, půdě i obilí. V ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– Kosa je elegantní a vysoce účinný nástroj, který šetří přírodu, nezapáchá a nedělá příšerný hluk. Při každém sečení sekačkou nebo traktůrkem trávu rozemelete, vyženete nebo rovnou zabijete všechno živé, vytočíte odpočívající sousedy ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– – Kosa je elegantní a vysoce účinný nástroj, který šetří přírodu, nezapáchá a nedělá příšerný hluk. Při každém sečení sekačkou nebo traktůrkem trávu rozemelete, vyženete nebo rovnou zabijete všechno živé, vytočíte odpočívající sousedy ...
Publikace - Obiloviny v lidské stravě je souhrnem znalostí o obilovinách používaných v lidské stravě na počátku 21. století. Zahrnuje poznatky o historii pěstování obilovin, složení jejich zrna a benefity a rizika jejich konzumace. Všímá si ...
První obilná kuchařka v českém prostředí. Obsahuje přes čtyřicet jednoduchých receptů z celého světa, které i začínajícím kuchařům ukážou, že z obilovin lze snadno a bez velkých nákladů vytvořit hodnotná a chutná jídla, dezerty i nápoje. ...
Autor v knize ukazuje na své vlastní zkušenosti s pěstováním rýže v Japonsku a svůj vztah k půdě a v tomto kontextu také filozoficky uvažuje o správných a ekologických způsobech hospodaření a praktickém přístupu k přírodě, půdě i obilí. V ...
Dostupnost:
kniha je nedostupná
0 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.