Praktické rady a pokyny pro nemocné s dysfagií, výživa a stravování při poruchách polykání, kuchařské recepty s uvedením energetické hodnoty, množství bílkovin, tuků a sacharidů každého pokrmu. ...
Předkládaný učební text seznamuje čtenáře srozumitelnou a přehlednou formou s aktuálním a složitým tématem nutričních poruch typických pro stáří. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– – Kniha podává ucelený přehled různých aspektů výživy pacienta s již zjištěným nádorovým onemocněním. Podrobně je popsána problematika podvýživy jakožto charakteristického projevu nádorového onemocnění. Důsledně je prezentována potřeba ...
– Moderní technologie (inzulinová pera a inzulinové pumpy) a nová inzulinová analoga umožňují osobám s diabetem 1. typu přesně reagovat na příjem potravy (sacharidů) a fyzickou aktivitu. Ukazuje se, že nejčastější nepřesnosti ve výpočtu ...
– Klinická výživa je integrujícím prvkem různých oborů, proto jsme oslovili odborníky z oboru kardiologie, stomatologie, transplantační medicína, intenzivní péče, interní medicína, aby sepsali svůj náhled na problematiku výživy ve svém ...
Druhá část učebnice English for Nutritionists, určená českým a slovenským studentům, doplňuje významy slovíček u jednotlivých lekcí, obsahuje klíč k překladům a souhrný anglicko-český a česko anglický slovník. Kromě výslovnosti je uveden i ...
Publikace určená zdravotním sestrám je zaměřená na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Autorka, která je světově uznávaným odborníkem, má doktorát z chemie a je majitelkou vzdělávacího zařízení pro nutriční odborníky. V knize autorka pro širokou veřejnost srozumitelným způsobem popisuje unikátní metodu pro ozdravení lidského ...
Kniha Vybrané kapitoly z klinické výživy I. vychází z Kurzu klinické výživy, který slouží jako základní podmínka k získání Osvědčení o způsobilosti k provádění nutriční péče (licence F016). Jednotlivé kapitoly jsou odvozené z přednášek ...
Učebnica prezentuje základné poznatky z oblasti výživy zdravých i chorých osôb. Úvodná kapitola sa zaoberá významom jednotlivých základných živín a mikronutrientov pre organizmus človeka a v ďalších kapitolách sa postupne preberá jednak ...
Dostupnost:
5 pracovních dníi
-11% sleva
200 Kč
178 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.