načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Nakladatelství Ratio

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Nakladatelství Ratio:
Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů Krokodýlové
Zelinka, Jaroslav; Voženílek, Petr
4 dny
Naše cena: 168 Kč
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi. Beginning with Tillandsias Tillandsia I
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
4 dny
Naše cena: 177 Kč
Zařízení provozoven v kostce Zařízení provozoven v kostce
Cón, František
5 dní
Naše cena: 92 Kč
Výživa v kostce Výživa v kostce
Hrubý, Stanislav
4 dny
Naše cena: 106 Kč
Potraviny a nápoje v kostce Potraviny a nápoje v kostce
Mašek, Libor
skladem
Naše cena: 150 Kč
Nové stolničení v kostce Nové stolničení v kostce
Hrbková, Zdeňka
3 dny
Naše cena: 257 Kč
Terárium A - Z

Terárium A - Z

Autor: Ivan Kocourek; Jaromír Král

– Tato kniha podává přehled o stavbě a zařizování terárií, o získávání živočichů a o chovu počínaje bezobratlými a obojživelníky a konče plazy a savci. Velkým kladem je veterinární příloha, zabývající se léčením plazů. Součástí publikace ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Psychologie v kostce -- rozum, cit a vůle

Psychologie v kostce
  rozum, cit a vůle

Autor: Dobromil Ječný; Karel Koubek

– V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a kulturního soužití. Porozumět sobě i ostatním znamená dláždit si schůdnou cestu k ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Krokodýlové -- přežívající současníci dinosaurů

Krokodýlové
  přežívající současníci dinosaurů

Autor: Jaroslav Zelinka; Petr Voženílek

Kniha pojednává o prehistorii a historii krokodýlů, kteří byli současníky dinosaurů a přežili až do dnešní doby. Naleznete zde kapitoly věnované evoluci krokodýlovitých, jejich anatomii, rozšíření, způsobu života, ochraně i chovu v zajetí. ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Zařízení provozoven v kostce

Zařízení provozoven v kostce

Autor: František Cón

– Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Pravda o dietách - o redučkních zvláště

Pravda o dietách
  o redučkních zvláště

Autor: Stanislav Holý

– Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Autor: Ivan Kocourek

– Tato publikace je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen „ošklivé lezoucí živočichy“, ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa. Zvláště je pak určena těm, kteří se chtějí těšit z přítomnosti nejedovatých hadů ve svých domovech, ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Gastronomický slovník v kostce

Gastronomický slovník v kostce

Autor: Václav Šmíd

– Gastronomický slovník v kostce obsahuje pojmy v jazyce českém, anglickém, francouzském, italském a německém včetně transkripce. V němčině se transkripce neuvádí, protože pravidla výslovnosti jsou zařazena na začátku slovníku. Uvedené ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Společenské chování v kostce
Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Technologie v kostce

Technologie v kostce

Autor: Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek

– Tato publikace není jen klasickou učebnicí technologie, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky o přípravě pokrmů.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%

Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce

Autor: Libor Mašek

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%

Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce

Autor: Libor Mašek

Čtenáři jsou seznámeni nejen se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%

Zařízení provozoven v kostce

Zařízení provozoven v kostce

Autor: František Cón

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů

Krokodýlové
  přežívající současníci dinosaurů

Autor: Jaroslav Zelinka; Petr Voženílek

Kniha pojednává o prehistorii a historii krokodýlů, kteří byli současníky dinosaurů a přežili až do dnešní doby. Naleznete zde kapitoly věnované evoluci krokodýlovitých, jejich anatomii, rozšíření, způsobu života, ochraně i chovu v zajetí. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Autor: Ivan Kocourek

Tato kniha je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen "ošklivé lezoucí živočichy", ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa. Zvláště pak těm, kteří se chtějí těšit přítomností nejedovatých hadů ve svých domovech nebo jejich ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Technologie v kostce

Technologie v kostce

Autor: Libuše Vodochodská; Karel Štěpánek;

Tato kniha není jen klasickou učebnicí technologie přípravy pokrmů, ale je průřezem celého oboru a přináší veškeré základní poznatky. Učebnice „Technologie v kostce“, která navazuje na „Stolničení v kostce“. Rychlý rozvoj sféry podnikání v ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%

Pravda o dietách - o redučkních zvláště

Pravda o dietách
  o redučkních zvláště

Autor: Stanislav Hrubý

V této publikaci, zpracované naším předním odborníkem, se můžete dočíst co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak i pro osoby trpící určitou ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4 5
<<   < | Strana 3. z 5 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.