V knize se můžete dočíst, co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak i pro osoby trpící určitnou n emocí nebo mající k ní výrazné sklony.
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je určena každému, komu nejsou láska, sex a citový vztah lidí lhostejné. Je vhodnou doplňkovou ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník v ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Tato kniha je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen "ošklivé lezoucí živočichy", ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa. Zvláště pak těm, kteří se chtějí těšit přítomností nejedovatých hadů ve svých domovech nebo jejich ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.Životní styl naplňuje sportovní aktivitou, autoturismem, hledáním přírody o ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů.
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Autor: Antonín Lukscheiter; Ondřej Lukscheiter
Kniha je určena všem, kteří pěstují okrasné rostliny pro potěchu i lásku k přírodě. Obdivují její pestrost a zajímají se o méně známé, ale o to podivuhodnější rostliny - tilandsie. Kniha objasňuje nároky a problematiku pěstování těchto ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
– Publikace zkušeného chovatele Ivana Kocourka je první českou příručkou, která shrnuje informace týkající se chovu většiny u nás v současnosti dostupných skupin drobných savců. Najdete zde podrobnou charakteristiku jednotlivých druhů, ...
Dostupnost:
produkt je teď nedostupný
Autoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy.
Druh produktu: Mapa knižní.
Dostupnost:
produkt je teď nedostupný
– Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník ...
Dostupnost:
produkt je teď nedostupný
– Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je určena každému, komu nejsou láska, sex a citový vztah lidí lhostejné. Je vhodnou doplňkovou ...
Dostupnost:
produkt je teď nedostupný