načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Nakladatelství Ratio

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Nakladatelství Ratio:
Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů Krokodýlové
Zelinka, Jaroslav; Voženílek, Petr
4 dny
Naše cena: 168 Kč
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi. Beginning with Tillandsias Tillandsia I
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
4 dny
Naše cena: 177 Kč
Zařízení provozoven v kostce Zařízení provozoven v kostce
Cón, František
5 dní
Naše cena: 92 Kč
Výživa v kostce Výživa v kostce
Hrubý, Stanislav
4 dny
Naše cena: 106 Kč
Potraviny a nápoje v kostce Potraviny a nápoje v kostce
Mašek, Libor
skladem
Naše cena: 150 Kč
Nové stolničení v kostce Nové stolničení v kostce
Hrbková, Zdeňka
3 dny
Naše cena: 257 Kč
Pravda o dietách - o redukčních zvláště

Pravda o dietách
  o redukčních zvláště

Autor: Stanislav Hrubý

V knize se můžete dočíst, co je to dietní stravování a správná výživa a to jak pro zdravou populaci, tak i pro osoby trpící určitnou n emocí nebo mající k ní výrazné sklony.

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-7%
sleva
83 Kč
77 Kč
+
-
Erotova lampa

Erotova lampa

Autor: Ludvík Kuběna

Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je určena každému, komu nejsou láska, sex a citový vztah lidí lhostejné. Je vhodnou doplňkovou ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-7%
sleva
139 Kč
129 Kč
+
-
Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
189 Kč
168 Kč
+
-
Výživa v kostce

Výživa v kostce

Autor: Stanislav Hrubý

Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník v ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
119 Kč
106 Kč
+
-
Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Nejedovatí hadi v přírodě a v teráriích

Autor: Ivan Kocourek

Tato kniha je určena všem zájemcům, kteří nevidí v hadech jen "ošklivé lezoucí živočichy", ale zajímavé spoluobyvatele našeho světa. Zvláště pak těm, kteří se chtějí těšit přítomností nejedovatých hadů ve svých domovech nebo jejich ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
229 Kč
204 Kč
+
-
Barový provoz v kostce

Barový provoz v kostce

Autor: Jiří Černý

Naše společnost, která dosáhla v mnoha ohledech vynikajícího civilizačního stupně, stále ještě zvyšuje své požadavky pokud jde o stolování a konzumaci nápojů.Životní styl naplňuje sportovní aktivitou, autoturismem, hledáním přírody o ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
179 Kč
159 Kč
+
-
Gastronomický a společenský průvodce světem 2 - Afrika a Asie

Gastronomický a společenský průvodce světem 2
  Afrika a Asie

Autor: Vlasta Gregorová

Druhý díl knihy se týká afrických a asijských způsobů stolování a gastronomie a seznamuje nás s tradicemi jednotlivých regionů.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
239 Kč
213 Kč
+
-
Moderní kuchyně ve společném stravování

Moderní kuchyně ve společném stravování

Autor: Jiří Černý

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
229 Kč
204 Kč
+
-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A–K

Autor: Jiří Černý

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L–Ž

Autor: Jiří Černý

Oba díly slovníku využijí nejen odborníci pracující v oboru gastronomie, ale je určen také pro amatéry. Jde o velmi zajímavou publikaci, která u nás doposud nebyla vydána.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Zařízení provozoven v kostce

Zařízení provozoven v kostce

Autor: František Cón

Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-7%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
99 Kč
92 Kč
+
-
Tillandsia I - Začínáme s tilandsiemi. Beginning with Tillandsias

Tillandsia I
  Začínáme s tilandsiemi. Beginning with Tillandsias

Autor: Antonín Lukscheiter; Ondřej Lukscheiter

Kniha je určena všem, kteří pěstují okrasné rostliny pro potěchu i lásku k přírodě. Obdivují její pestrost a zajímají se o méně známé, ale o to podivuhodnější rostliny - tilandsie. Kniha objasňuje nároky a problematiku pěstování těchto ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
199 Kč
177 Kč
+
-
Drobní savci v teráriích a v klecích

Drobní savci v teráriích a v klecích

Autor: Ivan Kocourek

– Publikace zkušeného chovatele Ivana Kocourka je první českou příručkou, která shrnuje informace týkající se chovu většiny u nás v současnosti dostupných skupin drobných savců. Najdete zde podrobnou charakteristiku jednotlivých druhů, ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Gastronomický a společenský průvodce světem I. Evropa

Gastronomický a společenský průvodce světem I. Evropa   (Mapa knižní)

Autor: Dobromil Ječný; Vlasta Gregorová

Autoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy.
Druh produktu: Mapa knižní.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

Výživa v kostce

Výživa v kostce

Autor: Stanislav Hrubý

– Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%

Erotova lampa

Erotova lampa

Autor: Radim Uzel; Karel Koubek

– Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je určena každému, komu nejsou láska, sex a citový vztah lidí lhostejné. Je vhodnou doplňkovou ...

Dostupnost: produkt je teď nedostupný

počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4 5
<<   < | Strana 2. z 5 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.