načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Nakladatelství Ratio

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené produkty z kategorie Nakladatelství Ratio:
Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů Krokodýlové
Voženílek, Petr; Zelinka, Jaroslav
4 dny
Naše cena: 149 Kč
Krokodýlové - přežívající současníci dinosaurů Krokodýlové
Zelinka, Jaroslav; Voženílek, Petr
3 dny
Naše cena: 168 Kč
Tillandsia I -- Začínáme s tilandsiemi Tillandsia I
Lukscheiter, Antonín; Lukscheiter, Ondřej
3 dny
Naše cena: 177 Kč
Zařízení provozoven v kostce Zařízení provozoven v kostce
Cón, František
4 dny
Naše cena: 92 Kč
Výživa v kostce Výživa v kostce
Hrubý, Stanislav
3 dny
Naše cena: 106 Kč
Výživa v kostce Výživa v kostce
Hrubý, Stanislav
3 dny
Naše cena: 106 Kč
Potraviny a nápoje v kostce

Potraviny a nápoje v kostce

Autor: Libor Mašek

Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
169 Kč
150 Kč
+
-
Nové stolničení v kostce

Nové stolničení v kostce

Autor: Zdeňka Hrbková

– Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
289 Kč
257 Kč
+
-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, A-K -- 1. díl

Nový encyklopedický slovník gastronomie, A-K
  1. díl

Autor: Jiří Černý

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Nový encyklopedický slovník gastronomie, L-Ž -- 2. díl

Nový encyklopedický slovník gastronomie, L-Ž
  2. díl

Autor: Jiří Černý

Velký gastronomický slovník vychází ve dvou svazcích a je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Moderní kuchyně ve společném stravování

Moderní kuchyně ve společném stravování

Autor: Jiří Černý

Moderní kuchyně je složitý a dobře fungující organismus, ke kterému je třeba moderní technologické vybavení, splnění hygienických a zákonných požadavků. Současně zahrnuje využití nových surovin, nové vědecké poznatky v oblasti výživy a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
229 Kč
204 Kč
+
-
Živé drahokamy v teráriích

Živé drahokamy v teráriích

Autor: Petr Čuřík

Chov zlatohlávků a nosorožíků v teráriích, popis chovných zařízení, potrava, škůdci atd. Publikace je doplněna perokresbami a barevnými fotografiemi.

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
149 Kč
133 Kč
+
-
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetologie

Encyklopedický slovník teraristiky a herpetologie

Autor: David Hegner

Nosným pilířem knihy je systematický průřez světovou herpetofaunou, a to v abecedním pořádku. Vedle termínů z oblasti taxonomie zde naleznete i základní výrazy z anatomie, biologie, ekologie, herpetologie, teraristiky, veterinární medicíny, ...

Dostupnost: skladem  i
-7%
sleva
209 Kč
194 Kč
+
-
Drobní savci v teráriích a v klecích

Drobní savci v teráriích a v klecích

Autor: Ivan Kocourek

– Publikace zkušeného chovatele Ivana Kocourka je první českou příručkou, která shrnuje informace týkající se chovu většiny u nás v současnosti dostupných skupin drobných savců. Najdete zde podrobnou charakteristiku jednotlivých druhů, ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
179 Kč
159 Kč
+
-
Gastronomický a společenský průvodce světem I. Evropa

Gastronomický a společenský průvodce světem I. Evropa   (Mapa knižní)

Autor: Dobromil Ječný; Vlasta Gregorová

Autoři předávají své celoživotní zkušenosti každému, kdo se připravuje na obchodní či služební cestu, dovolenou v cizině, nebo na setkání se zahraničními přáteli. První díl je věnovaný zemím Evropy.
Druh produktu: Mapa knižní.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
239 Kč
213 Kč
+
-
Výživa v kostce

Výživa v kostce

Autor: Stanislav Hrubý

– Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
119 Kč
106 Kč
+
-
Erotova lampa

Erotova lampa

Autor: Radim Uzel; Karel Koubek

– Autoři, kteří jsou předními odborníky v oboru sexuologie a psychologie hovoří otevřeně o problémech sexu, lásky a partnerských vztazích. Kniha je určena každému, komu nejsou láska, sex a citový vztah lidí lhostejné. Je vhodnou doplňkovou ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
199 Kč
177 Kč
+
-
Terárium A - Z

Terárium A - Z

Autor: Ivan Kocourek; Jaromír Král

– Tato kniha podává přehled o stavbě a zařizování terárií, o získávání živočichů a o chovu počínaje bezobratlými a obojživelníky a konče plazy a savci. Velkým kladem je veterinární příloha, zabývající se léčením plazů. Součástí publikace ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
229 Kč
204 Kč
+
-
Psychologie v kostce -- rozum, cit a vůle

Psychologie v kostce
  rozum, cit a vůle

Autor: Dobromil Ječný; Karel Koubek

– V životě od narození až do smrti jsme v neustálém kontaktu s lidmi. Společenské kontakty jsou nástrojem vzájemného dorozumívání, vzájemného chápání a kulturního soužití. Porozumět sobě i ostatním znamená dláždit si schůdnou cestu k ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
129 Kč
115 Kč
+
-
Krokodýlové -- přežívající současníci dinosaurů

Krokodýlové
  přežívající současníci dinosaurů

Autor: Jaroslav Zelinka; Petr Voženílek

Kniha pojednává o prehistorii a historii krokodýlů, kteří byli současníky dinosaurů a přežili až do dnešní doby. Naleznete zde kapitoly věnované evoluci krokodýlovitých, jejich anatomii, rozšíření, způsobu života, ochraně i chovu v zajetí. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
189 Kč
168 Kč
+
-
Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie

Encyklopedický slovník teraristiky a herpetelogie

Autor: David Hegner

– Nosným pilířem knihy je systematický průřez světovou herpetofaunou, a to v abecedním pořádku. Vedle termínů z oblasti taxonomie zde naleznete i základní výrazy z anatomie, biologie, ekologie, herpetologie, teraristiky, veterinární ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Zařízení provozoven v kostce

Zařízení provozoven v kostce

Autor: František Cón

– Publikace se zasvěceně zabývá problémy, které souvisí s podnikáním a s prací v zařízeních společného stravování. Autor postupuje od charakteristiky takových zařízení a provozoven přes zásady technického řešení až po vhodné vybavení ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
139 Kč
124 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4 5
| Strana 1. z 5 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.