načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Nakladatelství Ing.Vaclav Sedivy

Další filtry
Řazení
Československé masné výrobky

Československé masné výrobky

Autor: Václav Šedivý

Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Řeznicko-uzenářský terminologický slovník

Řeznicko-uzenářský terminologický slovník

Autor: Václav Šedivý

Slovník obsahuje cca 2 000 termínů používaných v oboru zpracování masa od konce 19. století do nynějška. Lexikální část je doplněna přehledem klasifikace jatečných zvířat při nákupu, způsoby označování výsekových mas, třídění výrobních mas ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Chemie Potravin I. + II.

Chemie Potravin I. + II.

Autor: Jan VelíšeK; Jana Hajšlová

Chemie potravin, od jejíhož prvního vydání právě letos uplynulo 10 let, je rozsáhlým a přehledným souborem informací určených původně pro výuku studentů magisterských a doktorských studijních programů Fakulty potravinářské a biochemické ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.