Nové vydání nejprodávanější knihy s vinařskou tematikou na světě. Obsahuje popis, hodnocení a charakteristiku více než 6 000 aktuálních vín z celého světa.
Kniha obsahuje rozsáhlou databázi více než 800 vín aktuální domácí produkce, včetně laboratorních analytických údajů a rigorózního hodnocení profesionálních hodnotitelů vín, kalendář vinařských akcí konaných v České republice v roce 2008, ...
Publikace seznamuje s místními zvyklostmi stravování a stolování jednotlivých regionů Španělska, přináší recepty na jejich typická jídla - hlavní chody, předkrmy a dezerty a k nim doporučuje vína dostupná na našem trhu. ...
Malá encyklopedie českých a moravských vín - průvodce po vínech České republiky. Kniha slouží jako nepostradatelný průvodce víny České republiky, která budou v maloobchodní síti k dispozici v závěru roku 2006 a v první polovině roku 2007. ...
Ve třetím a posledním pokračování úspěšné knihy o kráse snoubení vín a pokrmů popisují autoři 180 aktuálních tuzemských vín nejpodrobnějším možným způsobem - od chladné ...
Základem knihy je největší a neobjektivnější soutěž vín pořádaná na území České republiky.Kniha obsahuje informace o 160 vinařstvích a více než 1 000 vín aktuální domácí produkce, včetně laboratorních analytických údajů a dalších ...
Kniha Tajemství dezertů Carte d'Or přibližuje historii zmrzliny odstarověku po současnost a představuje lákavé recepty na lahodné zmrzlinové dezerty a koktejly s řadou prémiových zmrzlin Carte d'Or. Kniha vznikla ve spolupráci se ...
Kniha poskytuje mnoho užitečných informací, ze kterých se mohou poučit jak vinaři tak milovníci vína vlastnící svůj vlastní sklípek. První polovina knihy se zabývá převážně stavebními problémy. Druhá ...
Kniha obsahuje popis, hodnocení a charakteristiku více než 6 000 aktuálních vín z celého světa. Průvodce je nepostradatelný při návštěvách vinoték, obchodů s vínem a restaurací, které si zakládají na ...
Ve druhé knize o kráse snoubení vín a pokrmů popisují autoři 80 aktuálních tuzemských vín z výjimečného ročníku 2003, a to nejpodrobnějším možným způsobem od chladné analytiky přes charakteristiku ...
Kohout na víně je kombinací autorských textů Heleny Baker a půvabných ilustrací Jiřího Slívy. Autorka ze svého eno gastronomického vzdělání, získaného během 25 let strávených v zahraničí ve Francii, ...
Kniha představuje formou komentovaných rozhovorů 64 vinařství přímo a o dalších se zmiňuje v rámci jednotlivých vinařských oblastí. Provede vás nově připravovaným "evropským" vinařským ...
Nové vydání nejprodávanější knihy s vinařskou tematikou na světě. Obsahuje popis, hodnocení a charakteristiku více než 6 000 aktuálních vín z celého světa.