– Sepsali jsme pro vás 150 nejlepších receptů z české kuchyně i ze všech koutů světa . Všechny jsme uvařili, ochutnali a vyladili v redakční kuchyni časopisu Apetit. V kuchařce Polévka je grunt najdete klasické i moderní verze polévek, ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Kniha nabízí víc než 150 vegetariánských a veganských receptů, vyzkoušených v redakční kuchyni časopisu Apetit. V knize najdete recepty na každý den - všední i sváteční. Začínáme snídaněmi pro zdárný start nového dne a přes vydatné polévky ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Gurmánský fotografický průvodce přináší rozmanité recepty z asijské kuchyně z pravých exotických surovin. Další kniha časopisu Apetit zaměřená na mezinárodní kuchyni. Obsahuje předpisy na originální jídla jihovýchodní Asie, z Barmy, ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Další kniha z edice Apetit přináší předpisy na přípravu různých druhů chlebů a nápadů, čím si je obložit, slaných koláčů, taštiček a závinů, drobného pečiva (sušenek, muffinů, preclíků, tyčinek). Nechybí kapitola věnovaná vaření ze zbytků ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Lákavý výběr receptů, rozdělený podle náplní - tvaroh, letní ovoce, podzimní ovoce, ořechy, čokoláda, následují koláče české a ty nejlepší ze světa. Nechybí několik předpisů na zdravé pečení. Většina hotových výrobků je zobrazena na barevné ...
Dostupnost:
skladem
i
Edice THE BEST OF Apetit se rozrůstá o novou kuchařku, která vychází už 17. 5. 2018! Kniha obsahuje výběr 150 nejlepších receptů na těstoviny, které jsme v redakční kuchyni časopisu Apetit od roku 2004 připravili a ochutnali. Čerstvou pastu ...
Dostupnost:
skladem
i
Další kniha z edice Apetit přináší klasické i moderní recepty na přípravu sladkých jídel, moučníků, dezertů a koláčů. Předpisy nejen na babiččiny kynuté buchty, knedlíky, lívance, bublaninu, koblihy, také bábovky a chlebíčky, řezy a koláče ...
Dostupnost:
skladem
i
Kniha nápadů a kuchařských receptů na přípravu klasických chlebíčků, jednohubek a pomazánek a různých malých teplých pohoštění. ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Kateřina Kočičková
Poctivá zmrzlina z kvalitních surovin je absolutním hitem posledních let. Jak ji připravit doma? Redaktorka časopisu Apetit Kateřina Kočičková vás provede přípravou zmrzlin, sorbetů a nanuků. Nová kuchařka Zmrzliny z edice Apetit osobnosti ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Nová kuchařka z edice Apetit plná tradičních i moderních luštěninových receptů z celého světa vychází už 5. 3. 2020. Jsou syté a výživné, přesto se však v našem jídelníčku neobjevují příliš často. To je ovšem obrovská škoda! Díky naší nové ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Jsou recepty, ke kterým se pořád vracíte, a snad ještě víc je těch, které objevujete – u babičky nebo sousedky, u přátel na večeři, v časopisech, v restauracích... Proto jsme pro vás připravili zápisník plný volných řádků, kam si můžete své ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Lucie Kubrová
V dnešní uspěchané době má jen málokdo čas a chuť trávit u plotny dlouhé hodiny. Přesto však toužíme jíst poctivé, domácí, vyvážené a pestré jídlo. Kuchařka, kterou pro vás sepsala šéfredaktorka Apetitu Lucie Kubrová je plná receptů, které ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Novinka z edice Apetit, Kuchařka pro singles přináší spoustu nápadů a receptů, co si uvařit, když jste sami doma. Má smysl vařit, když budete jíst sami? Rozhodně ano! Vaření pro jednoho je rychlejší, jednodušší a také méně namáhavé než pro ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Oslavujete stejně jako my v redakci Apetitu nejraději dobrým jídlem? Tak využijte 100. výročí založení Československa hostinou z toho nejlepšího, co společná historie nabízí. V naší nové kuchařce najdete přes 160 receptů. Začínáme v časech ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
– Nejnovijší kuchaoka z edice Apetit, Bleskové dezerty, vychází už 27. 9. 2018 a poináší s sebou spoustu sladkých receptu, které zvládnete poipravit doslova v rekordním ease. – – Máte rádi sladké, milujete omamnou vuni linoucí se z trouby, ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Nová kuchařka z edice Apetit sezona, která vychází už 9. 11. 2017, přináší spoustu nápadů, jak si tím nejlahodnějším způsobem zpříjemnit svátky i dlouhé zimní večery. Vychutnejte si to nejlepsˇi´, co ma´te ve spi´zˇi a co nabi´zeji´ zimni´ ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i