načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Maso

Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Maso:
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič, Václav
3 dny
Naše cena: 221 Kč
Maso Maso
Fletcherová, Nichola
3 dny
Naše cena: 479 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
3 dny
Naše cena: 169 Kč
Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí Lži o masu
Grimm, Hans-Ulrich
3 dny
Naše cena: 296 Kč
Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
15%
naše sleva
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka
doporučená cena:  199 Kč
naše cena s DPH:  169 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy toto zboží dostanu?
 

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Hodnocení titulu: hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený ...
12%
naše sleva
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka
doporučená cena:  149 Kč
naše cena s DPH:  131 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy toto zboží dostanu?
 

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

Autor: Michal Šanda

Hodnocení titulu: hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso ...
18%
naše sleva
Ako nakupovať a spracovávať mäso
doporučená cena:  285 Kč
naše cena s DPH:  233 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy toto zboží dostanu?
 

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Nakladatelství: APETIT

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a ...
15%
naše sleva
Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí
doporučená cena:  349 Kč
naše cena s DPH:  296 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy toto zboží dostanu?
 

Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Autor: Hans-Ulrich Grimm

Hodnocení titulu: hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%
Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky. Ale příliš mnoho masa je nekvalitní a znehodnocené jeho výrobou. Rakovin, Alzheimerova choroba nebo diabetes – to jsou ...
20%
naše sleva
Maso
doporučená cena:  599 Kč
naše cena s DPH:  479 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy toto zboží dostanu?
 

Maso

Autor: Nichola Fletcherová

Nakladatelství: Ikar
Hodnocení titulu: hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a ...
Misa Mäsa

naše cena s DPH:  406 Kč
doručujeme za 7 pracovních dní
Kdy toto zboží dostanu?
 

Misa Mäsa

Autor: Ivan Dubnička

Nakladatelství: Infopress-SAV

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti ...
15%
naše sleva
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka
doporučená cena:  169 Kč
naše cena s DPH:  143 Kč
skladem - ke stažení ihned
Kdy toto zboží dostanu?
 

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka   (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm


Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina — ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený ...
11%
naše sleva
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
doporučená cena:  249 Kč
naše cena s DPH:  221 Kč
doručujeme za 3 pracovní dny
Kdy toto zboží dostanu?
 

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Autor: Václav Frič

Hodnocení titulu: hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a ...

internetové knihkupectví ABZ - online prodej knih


Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2017 - ABZ ABZ knihy, a.s.