načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Maso

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Maso:
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman
skladem
Naše cena: 254 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman
3 dny
Naše cena: 254 Kč
Maso Maso
Fletcherová, Nichola
3 dny
Naše cena: 479 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič, Václav
3 dny
Naše cena: 293 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
3 dny
Naše cena: 169 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Apetit, Redakce časopisu
6 dní
Naše cena: 281 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

Autor: Roman Vaněk

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým ...

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
254 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
169 Kč
+
-
Maso - Jednoduše & dokonale
Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
254 Kč
+
-
Lži o masu - Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Lži o masu
  Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Autor: Hans-Ulrich Grimm

Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky, které naše tělo potřebuje. Totéž platí pro mléko, vejce a ryby. Ale příliš mnoho masa je nekvalitního a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-76%
sleva
hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%
84 Kč
+
-
Misa Mäsa

Misa Mäsa

Autor: Ivan Dubnička

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-6%
sleva
382 Kč
+
-
Syrové maso -- Speciální kniha o krmení psů. Ideální krmení pro zdraví

Syrové maso
  Speciální kniha o krmení psů. Ideální krmení pro zdraví

Autor: Maťka Tóthová

Speciální kniha o krmení psů. Ideální krmení pro zdraví. (speciální kniha o krmení psů : ideální krmení pro zdraví)

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
339 Kč
+
-
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

Autor: Michal Šanda

Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
125 Kč
+
-
Maso

Maso

Autor: Nichola Fletcherová

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
479 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
169 Kč
+
-
Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
239 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist