načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Maso

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Maso:
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman; Vaňková, Jana
4 dny
Naše cena: 305 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič, Václav
4 dny
Naše cena: 328 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi
Šanda, Michal
6 dní
Naše cena: 148 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
4 dny
Naše cena: 169 Kč
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
skladem
Naše cena: 169 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Apetit, Redakce časopisu
6 dní
Naše cena: 365 Kč
Někdo to rád dobré

Někdo to rád dobré

Autor: Jitka Živsová

Tato kuchařská kniha je plná nových a dosud nikde nepublikovaných receptů na přípravu pokrmů z hovězího a vepřového masa. Záměrem autorky je ukázat jednoduché, časově nepříliš náročné vaření z běžně dostupných surovin tak, aby výsledkem ...

Dostupnost: skladem  i
-30%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
349 Kč
244 Kč
+
-
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den

Snadno a rychle 3
  Jednoduché recepty pro každý den

Autor: Roman Vaněk; Jana Vaňková

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nový, dlouho očekávaný 3.díl. Kniha SNADNO & RYCHLE 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty ...

Dostupnost: skladem  i
-12%
sleva
359 Kč
317 Kč
+
-
Syrové maso -- Speciální kniha o krmení psů. Ideální krmení pro zdraví
Dostupnost: skladem  i
-16%
sleva
403 Kč
339 Kč
+
-
The Meat Paradox. Eating, Empathy, and the Future of Meat

The Meat Paradox. Eating, Empathy, and the Future of Meat

Autor: Rob Percival

Britský autor se zamýšlí nad etickými a emocionálními dilematy spojenými s konzumací masa. ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
449 Kč
400 Kč
+
-
Umění fermentace II. -- Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Umění fermentace II.
  Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Autor: Ellix Sandor Katz

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
499 Kč
424 Kč
+
-
Mrtvá zóna -- Tam, kde žily divočiny

Mrtvá zóna
  Tam, kde žily divočiny
  (e-kniha)

Autor: Philip Lymbery

– Další burcující kniha od autora Farmagedonu. – Odhalte škodlivé mýty dnešního průmyslového zemědělství a vydejte se na cestu k záchraně planety. – – „Mrtvá zóna je velice důležitá kniha… Ochránci přírody, korporace a vlády musí najít ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%

249 Kč
+
-
Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

Autor: Roman Vaněk; Jana Vaňková

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
359 Kč
305 Kč
+
-
Domácí porážky drůbeže a králíků

Domácí porážky drůbeže a králíků

Autor: Wilhelm Bauer

Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-52%
sleva
349 Kč
167 Kč
+
-
Misa Mäsa

Misa Mäsa

Autor: Ivan Dubnička

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti monitoruje fyzickú evolúciu človeka a predstavuje ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%
406 Kč
402 Kč
+
-
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

Autor: Michal Šanda

Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici? ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
149 Kč
148 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%

169 Kč
+
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Autor: Václav Frič

Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do pěti kapitol: vepřové, hovězí, telecí, jehněčí maso a ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
369 Kč
328 Kč
+
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit

Jak nakupovat a zpracovávat maso
  kuchařka z edice Apetit

Autor: Redakce časopisu Apetit

Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do čtyř kapitol: vepřové, hovězí, telecí a jehněčí maso. ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%
369 Kč
365 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%
199 Kč
169 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.