načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Maso

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Maso:
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič, Václav
3 dny
Naše cena: 266 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
3 dny
Naše cena: 169 Kč
Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí Lži o masu
Grimm, Hans-Ulrich
3 dny
Naše cena: 296 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
169 Kč
+
-
Ako nakupovať a spracovávať mäso

Ako nakupovať a spracovávať mäso

Mesiac čo mesiac, takmer tri roky sme v Apetit pripravovali seriál o tom, ako nakupovať a spracovávať mäso, ktorý uvádzal šéfkuchár Václav Frič, známy svojou špecializáciou na mäso a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
242 Kč
+
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Autor: Václav Frič

Měsíc co měsíc, téměř tři roky jsme v Apetitu připravovali seriál o tom, jak nakupovat a zpracovávat maso, který uváděl šéfkuchař Václav Frič, známý svou specializací na maso a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
266 Kč
+
-
Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Autor: Hans-Ulrich Grimm

Maso je bohaté na bílkoviny, minerály a další důležité látky. Ale příliš mnoho masa je nekvalitní a znehodnocené jeho výrobou. Rakovin, Alzheimerova choroba nebo diabetes – to jsou ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%
296 Kč
+
-
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Antonína Dvořáka

Autor: Michal Šanda

Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Kromě receptů si v ní můžete přečíst, jak se v minulosti dobytek nakupoval a porážel, jak se maso ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
125 Kč
+
-
Misa Mäsa

Misa Mäsa

Autor: Ivan Dubnička

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-6%
sleva
381 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka   (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Vepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
-7%
sleva
158 Kč
+
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit

Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit

Autor: Redakce časopisu Apetit

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-11%
sleva
266 Kč
Jíst zvířata

Jíst zvířata

Autor: Jonathan Safran Foer

Jonathan Safran Foer velkou část svého života neustále kolísal mezi vegetariánstvím a konzumací masa. Zlomové pro něj bylo období po narození syna. Tehdy se snažil vypátrat co nejvíce informací o tom, ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-16%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
250 Kč
Maso

Maso

Autor: Nichola Fletcherová

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-20%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
479 Kč
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist