načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Maso

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Maso:
Maso Maso
Fletcherová, Nichola
3 dny
Naše cena: 533 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič, Václav
3 dny
Naše cena: 311 Kč
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi
Šanda, Michal
6 dní
Naše cena: 133 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
3 dny
Naše cena: 177 Kč
 (e-book)
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
skladem
Naše cena: 150 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Apetit, Redakce časopisu
6 dní
Naše cena: 266 Kč
Snadno a rychle 3 - Jednoduché recepty pro každý den

Snadno a rychle 3
  Jednoduché recepty pro každý den

Autor: Roman Vaněk; Jana Vaňková

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nový, dlouho očekávaný 3.díl. Kniha SNADNO & RYCHLE 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty ...

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%
199 Kč
177 Kč
+
-
Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

Autor: Roman Vaněk

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Syrové maso -- Speciální kniha o krmení psů. Ideální krmení pro zdraví
Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
403 Kč
359 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%
169 Kč
150 Kč
+
-
Někdo to rád dobré

Někdo to rád dobré

Autor: Jitka Živsová

Tato kuchařská kniha je plná nových a dosud nikde nepublikovaných receptů na přípravu pokrmů z hovězího a vepřového masa. Záměrem autorky je ukázat jednoduché, časově nepříliš náročné vaření z běžně dostupných surovin tak, aby výsledkem ...

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
349 Kč
311 Kč
+
-
Jak říct ne masu

Jak říct ne masu   (e-kniha)

Autor: Alexa Kaye

Přesvědčte se, že můžete změnit svůj jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl. I tak budete moci dále jíst chutné a výživné potraviny a nebudete mít pocit, že vám něco schází. Tato příručka je nabita stravovacími ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
119 Kč
106 Kč
+
-
Jak říct ne masu

Jak říct ne masu

Autor: Alexa Kaye

snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
129 Kč
115 Kč
+
-
Zvířata jsou k sežrání

Zvířata jsou k sežrání   (e-kniha)

Autor: Eva Grestenbergerová

– Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!. – Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází. Podívejte se ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
169 Kč
150 Kč
+
-
Zvířata jsou k sežrání

Zvířata jsou k sežrání

Autor: Eva Grestenbergerová

– – Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři! – – Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází. Podívejte se jejím ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Mrtvá zóna -- Tam, kde žily divočiny

Mrtvá zóna
  Tam, kde žily divočiny
  (e-kniha)

Autor: Philip Lymbery

– Další burcující kniha od autora Farmagedonu. – Odhalte škodlivé mýty dnešního průmyslového zemědělství a vydejte se na cestu k záchraně planety. – – „Mrtvá zóna je velice důležitá kniha… Ochránci přírody, korporace a vlády musí najít ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
249 Kč
222 Kč
+
-
Domácí porážky drůbeže a králíků

Domácí porážky drůbeže a králíků

Autor: Wilhelm Bauer

Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
349 Kč
311 Kč
+
-
Misa Mäsa

Misa Mäsa

Autor: Ivan Dubnička

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti monitoruje fyzickú evolúciu človeka a predstavuje ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%hodnoceni - 58.4%
406 Kč
361 Kč
+
-
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

Autor: Michal Šanda

Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici? ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
149 Kč
133 Kč
+
-
Maso

Maso

Autor: Nichola Fletcherová

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
599 Kč
533 Kč
+
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Autor: Václav Frič

Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do pěti kapitol: vepřové, hovězí, telecí, jehněčí maso a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
349 Kč
311 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.