Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nový, dlouho očekávaný 3.díl. Kniha SNADNO & RYCHLE 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty ...
Dostupnost:
skladem
i
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Pokyny pro krmení psů syrovým masem.
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Jitka Živsová
Tato kuchařská kniha je plná nových a dosud nikde nepublikovaných receptů na přípravu pokrmů z hovězího a vepřového masa. Záměrem autorky je ukázat jednoduché, časově nepříliš náročné vaření z běžně dostupných surovin tak, aby výsledkem ...
Dostupnost:
skladem
i
Přesvědčte se, že můžete změnit svůj jídelníček k lepšímu, aniž byste radikálně měnili svůj životní styl. I tak budete moci dále jíst chutné a výživné potraviny a nebudete mít pocit, že vám něco schází. Tato příručka je nabita stravovacími ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
snadné tipy a rady, jak vyřadit z jídelníčku živočišné produkty
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!. – Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází. Podívejte se ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
– – Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři! – – Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází. Podívejte se jejím ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
– Další burcující kniha od autora Farmagedonu. – Odhalte škodlivé mýty dnešního průmyslového zemědělství a vydejte se na cestu k záchraně planety. – – „Mrtvá zóna je velice důležitá kniha… Ochránci přírody, korporace a vlády musí najít ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Chováte slepice, perličky, bažanty, holuby, křepelky, krůty, husy, kachny nebo králíky a chcete je sami porážet? Pak v této knize najdete přesné návody k porážce v domácím prostředí a ke správnému bourání masa. Autor Wilhelm Bauer ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Ivan Dubnička
Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti monitoruje fyzickú evolúciu človeka a predstavuje ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici? ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Autor: Nichola Fletcherová
Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a následně je přetvořit v dokonalé a chutné recepty. Připravte si ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Václav Frič
Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do pěti kapitol: vepřové, hovězí, telecí, jehněčí maso a ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i