načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Maso

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Maso:
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman
3 dny
Naše cena: 254 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman
3 dny
Naše cena: 254 Kč
Maso Maso
Fletcherová, Nichola
3 dny
Naše cena: 479 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál) Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)
Frič, Václav
3 dny
Naše cena: 293 Kč
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka Uzení, nakládání a konzervování masa
Gahm, Bernhard
3 dny
Naše cena: 169 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit Jak nakupovat a zpracovávat maso
Apetit, Redakce časopisu
6 dní
Naše cena: 296 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

Autor: Roman Vaněk

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
299 Kč
254 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
199 Kč
169 Kč
+
-
Maso

Maso

Autor: Nichola Fletcherová

Naučte se porcovat Zdokonalte se v přípravě masa Vyzkoušejte přes 300 receptů Staňte se skutečnými znalci masa! Tato kniha vás naučí, jak poznat různé kusy špičkového masa a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
599 Kč
479 Kč
+
-
Maso - Jednoduše & dokonale

Maso - Jednoduše & dokonale

Autor: Roman Vaněk

Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
299 Kč
254 Kč
+
-
Domácí uzení - Ryby, maso, drůbež

Domácí uzení
  Ryby, maso, drůbež

Autor: Maria Sartor

Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné – a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-12%
sleva
249 Kč
219 Kč
+
-
Lži o masu -- Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Lži o masu
  Živočišná výroba jako zdroj nemocí

Autor: Hans-Ulrich Grimm

Populárně-naučná kniha, kterou německý novinář a spisovatel věnoval rizikům konzumace levných masných výrobků z velkochovů. Maso obsahuje mnoho látek, které naše tělo potřebuje, ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%hodnoceni - 66.9%
349 Kč
297 Kč
+
-
Misa Mäsa

Misa Mäsa

Autor: Ivan Dubnička

Antropológ a kulturológ Ivan Dubnička sa monografii zaoberá konzumáciou mäsa ako jedným z determinantov evolučného vývoja Homo sapiens a zároveň ako kultúrnym fenoménom. V prvom časti ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
406 Kč
402 Kč
+
-
Syrové maso -- Speciální kniha o krmení psů. Ideální krmení pro zdraví
Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
403 Kč
339 Kč
+
-
Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

Masná kuchařka mistra řezníka z Nelahozevsi

Autor: Michal Šanda

Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici? ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
149 Kč
148 Kč
+
-
Uzení, nakládání a konzervování masa -- od šunky po žebírka

Uzení, nakládání a konzervování masa
  od šunky po žebírka
  (e-kniha)

Autor: Bernhard Gahm

Podrobné informace a popisy různých metod domácího uzení a nakládání masa, doplněno osvědčenými recepty, které nejsou náročné na přípravu. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

169 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2020 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist