načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Masné výrobky

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Masné výrobky:
 (e-book)
Domácí řeznická kuchařka Domácí řeznická kuchařka
Dušátko, Josef
skladem
Naše cena: 169 Kč
Nejlepší zabijačkové speciality Nejlepší zabijačkové speciality
Hlinovský, Alexander
3 dny
Naše cena: 199 Kč
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů
Doležalová, Alena
4 dny
Naše cena: 125 Kč
Nejlepší zabijačkové speciality

Nejlepší zabijačkové speciality

Autor: Alexander Hlinovský

Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, paštik, šunek ad., bez chemických přísad, v každé kuchyni. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
249 Kč
199 Kč
+
-
Domácí zabijačka -- Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Domácí zabijačka
  Klobásy, šunka, pečeně, huspenina

Autor: Carsten Bothe

– Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! – Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
299 Kč
251 Kč
+
-
Domácí řeznická kuchařka

Domácí řeznická kuchařka   (e-kniha)

Autor: Josef Dušátko

Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů. Rady, jak postupovat ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%hodnoceni - 84.6%

169 Kč
+
-
Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Udíme, vaříme a konzervujeme podle vyzkoušených receptů

Autor: Alena Doležalová

Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-58%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
299 Kč
125 Kč
+
-
Průvodce kempy v ČR a SR 2019

Průvodce kempy v ČR a SR 2019

Průvodce KEMPY 2019 Největší tištěný průvodce kempy na trhu - více než sto stran ověřených kempů v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rakousku, Itálii, Německu a Chorvatsku. Kontakty, GPS, vybavení, popisy a bohatá fotogalerie. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
39 Kč
33 Kč
+
-
Uzeninové delikatesy

Uzeninové delikatesy

Autor: Miranda Ballardová

– Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. – Přečtěte si, jak a s čím ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-15%
sleva
490 Kč
417 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.