Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace. Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání ...
Pamatujete masné výrobky vyráběné opravdu především z masa? Chcete si je doma vyrobit? V této knize naleznete 671 původních receptur, používaných v československém masném a konzervárenském průmyslu od 50. let 20. století do roku 1993. ...
Pokyny pro realizaci pravé domácí zabijačky, návody na porcování masa, výroba klobás a šunky, recepty na zabijačkové speciality, konzervování, uzení. ...
Průvodce Kempy v České a Slovenské republice vychází každý rok na počátku sezóny a je jediným a největším uceleným tištěným přehledem ověřených kempů a karavanových stání v ČR a SR. Katalog vzniká ve spolupráci s provozovateli těchto ...
– Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. – Přečtěte si, jak a s čím ...
Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů. Rady, jak postupovat ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z ...
Dostupnost:
3 pracovní dnyi
-58% sleva
299 Kč
125 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.