Zpracování, konzervování a výroba klasických zabijačkových specialit. Tradiční domácí receptury z Čech, Moravy i Slovenska na přípravu jitrnic, jelit, klobás, tlačenek, salámů, paštik, šunek ad., bez chemických přísad, v každé kuchyni. ...
– Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! – Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit ...
Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů. Rady, jak postupovat ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z ...
Průvodce KEMPY 2019 Největší tištěný průvodce kempy na trhu - více než sto stran ověřených kempů v České republice, na Slovensku, v Maďarsku, Rakousku, Itálii, Německu a Chorvatsku. Kontakty, GPS, vybavení, popisy a bohatá fotogalerie. ...
– Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. – Přečtěte si, jak a s čím ...
Dostupnost:
5 pracovních dníi
-15% sleva
490 Kč
417 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.