načítání...
menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Masitá jídla

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Masitá jídla:
Znovuobjevené recepty Znovuobjevené recepty
Filipová, Eva
4 dny
Naše cena: 386 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman
skladem
Naše cena: 281 Kč
Maso (Edice Apetit) Maso (Edice Apetit)

4 dny
Naše cena: 311 Kč
Maso - Jednoduše & dokonale Maso - Jednoduše & dokonale
Vaněk, Roman
4 dny
Naše cena: 254 Kč
Domácí řeznická kuchařka -- Tradiční recepty z vepřového, hovězího a skopového Domácí řeznická kuchařka
Dušátko, Josef
5 dní
Naše cena: 254 Kč
 (e-book)
Domácí řeznická kuchařka Domácí řeznická kuchařka
Dušátko, Josef
skladem
Naše cena: 169 Kč
Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Jak nakupovat a zpracovávat maso (Edice Apetit speciál)

Autor: Václav Frič

Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
293 Kč
+
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Autor: Alena Doležalová

Desítky receptů na úpravu všech druhů masa. Po úvodním hovězím (bifteky, roštěnky, svíčková, tatarák) následuje vepřové maso, mleté maso, játra, kuřecí, králík, ryby, ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%
105 Kč
+
-
Jak nakupovat a zpracovávat maso - kuchařka z edice Apetit

Jak nakupovat a zpracovávat maso
  kuchařka z edice Apetit

Autor: Redakce časopisu Apetit

Všechny díly oblíbeného seriálu o mase, který vycházel po 3 roky v časopisu Apetit, vychází konečně pohromadě! Na 160 stránkách najdete všechno, co potřebujete vědět o nakupování ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-6%
sleva
hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%hodnoceni - 74.6%
281 Kč
+
-
Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

Křížovky s recepty z masa hovězího a telecího

21. října 1919 se na oslavu prvního výročí samostatnosti Československé republiky jako polévka podával hovězí vývar v šálku. 28. dubna téhož roku se v Obecním domě koná hostina ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
83 Kč
+
-
Domácí uzeniny -- snadné recepty na masové lahůdky

Domácí uzeniny
  snadné recepty na masové lahůdky

Autor: Quirini Cosima Bellersen

Ode dneška si můžete připravovat pochoutky z masa doma! Budete rozhodovat o tom, co do nich dáte, a jak budou chutnat. Je to prosté, autorka, Cosima Bellersen Quirini vám ukáže cestu, jakou ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
84 Kč
+
-
Hlemýždi ve světových kuchyních

Hlemýždi ve světových kuchyních

Autor: Viktor Faktor

Hlemýždě konzumuje lidstvo od nepaměti. Přesněji řečeno, šneky jedli už naši chlupatí lidoopí prapředkové, a pak už nám to tak zůstalo. S hlemýždi se můžeme setkat na jídelních ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
208 Kč
+
-
Uvaříte za 30 minut - Lahůdky z masa

Uvaříte za 30 minut
  Lahůdky z masa

Kniha kuchařských receptů na přípravu pokrmů z různých druhů mas, masových směsí, mletého masa, jídla z jednoho hrnce, připravená v troubě. Pokyny pro rychlou přípravu, potřebné ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-14%
sleva
hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%
429 Kč
+
-
Biokuchařka

Biokuchařka

Na receptech německého autora jsou nejdůležitější právě bioprodukty. Proto v úvodu ke každé kapitole, ať už se jedná o maso, drůbež nebo zeleninu, radí, jak produkty vybírat, ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-77%
sleva
99 Kč
+
-
Znovuobjevené recepty

Znovuobjevené recepty

Autor: Eva Filipová

Tuto kuchařku doporučuje Asociace hotelů a restaurací České republiky. Kniha Znovuobjevené recepty je zaměřená na hovězí, telecí a vepřové maso. Především na ty části, které jsou ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-14%
sleva
hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%hodnoceni - 83.5%
386 Kč
+
-
Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Bifteky, řízky a další výborná masíčka

Autor: Alena Doležalová

Jak správně připravit bifteky, jak můžeme udělat řízek pokaždé jinak, recepty na plátky masa v různých obalech s různými náplněmi, do jakých marinád naložit minutkové plátky ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-7%
sleva
hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%hodnoceni - 71.9%
91 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist