Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů tohhle ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů. Rady, jak postupovat ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
– Klobásy nebo huspenina, šunka či slanina, jitrnice nebo jelítka - ty domácí chutnají prostě lépe! – Ať už porážíte dvoumetrákového pašíka, nebo třeba jen koupíte půlku prasete a chcete se dozvědět, jak maso nejlépe zpracovat, jak vyrobit ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Uzení je tradiční a oblíbený postup zpracování masa. V naší knize najdete informace nejen o druzích, možnostech a využití domácích udíren, ale i o správných postupech uzení. Zjistíte také, jak správně maso na uzení nasolit, okořenit, ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Hubnutí založené na výběru zdravých potravin, středomořská strava, dostatek zeleniny, ovoce a luštěnin, olivový olej, bílé maso - drůbeží a jehněčí, ryby. Bez sacharidových příloh. Recepty na přípravu pokrmů, jejichž konzumací lze zhubnout ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dostupnost:
skladem
i
– Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři!. – Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází. Podívejte se ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
– – Zvířata zkrátka milujeme – jak ve své blízkosti, tak na talíři! – – Tato kniha, která vás nechá lidem nahlédnout jak do hlav, tak i do talířů, není suchopárnou odbornou publikací, přestože z mnoha takových vychází. Podívejte se jejím ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Autor: Tommy Myllymäki
podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Miranda Ballardová
– Chorizo, prosciutto, anglická slanina, parmská šunka, pancetta, mortadella… Výběr těch nejlahodnějších uzenin z různých koutů Evropy potěší každého labužníka. A pokud víte, jak na ně, požitek se ještě znásobí. – Přečtěte si, jak a s čím ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Autor: Eschbach Constanze von
Zkušená autorka nenapsala jen kuchařskou knížku, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jde jí především o léčebné a preventivní zdravotní efekty vývarů z kostí, jež byly známy a uctívány už v době kamenné, o čemž podala důkazy archeologie. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici? ...
Dostupnost:
7 pracovních dní
i
Autor: Ross Dobson
Kniha je napsána nenapodobitelným ironickým a zábavným stylem. Autor knihu uvádí předmluvou, ve které čtenáře seznámí se zásadami spojení konkrétního jídla s pivem. A dále již následují kapitoly o potravinách, které se k sobě navzájem hodí: ...
Dostupnost:
7 pracovních dní
i
Recepty od babičky s fotopostupem (recepty od babičky)
Dostupnost:
4 pracovní dny
i