Jednoduše a dokonale - Ryby, drůbež, zvěřina. Čerstvá voňavá kuchařka, za kterou stojí autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou a jejich týmem předních českých šéfkuchařů-lektorů Pražského kulinářského institutu. Kniha ...
Dostupnost:
skladem
i
Kuchařka seznamuje s průběhem domácí zabijačky a výrobou zabijačkových specialit, domácího uzeného masa, domácí šunky, klobás, salámů, párků a dalších masných výrobků. Čtenáři zde najdou mnoho výborných receptů na přípravu pokrmů nejen z ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ...
Dostupnost:
skladem
i
Kniha nabízí 120 kuchařských receptů na přípravu pokrmů z různých druhů masa, které vyzkoušely redaktorky časopisu Apetit. ...
Dostupnost:
skladem
i
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dostupnost:
skladem
i
– Křehké, šťavnaté a lahodné – prostě steaky! – Vaření je radost: stačí málo surovin a osvědčené recepty a vaření vás bude bavit! Perfektní příprava steaků – snadná jako nikdy: otevřete záložky knihy a to nejdůležitější budete mít vždy na ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Jak se zbavit ostychu z pultu s masem a jak si vybrat ten správný kus na guláš? Jak poznat, které maso je vhodné na pánev, zatímco jinému to bude víc slušet v troubě? Tato kuchařka vás prostřednictvím téměř 200 vyzkoušených receptů tohhle ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk vydává dlouho očekávanou kuchařku Jednoduše & dokonale – MASO. Jako vždy spolu s Vaňkem na této publikaci pracovala jeho manželka Jana a tým předních českých šéfkuchařů, kteří jsou zároveň lektory ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Tommy Myllymäki
Tato kniha zahrnuje výběr výborných receptů na přípravu různých druhů masa, které si můžete snadno vyzkoušet doma. Podle přibližně stovky receptů připravíte lahodné pokrmy pro všední i sváteční dny, například vepřové kotlety s blumami a ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Autor: Eschbach Constanze von
Zkušená autorka nenapsala jen kuchařskou knížku, jak by se na první pohled mohlo zdát. Jde jí především o léčebné a preventivní zdravotní efekty vývarů z kostí, jež byly známy a uctívány už v době kamenné, o čemž podala důkazy archeologie. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Josef Půhoný
Množství receptů na tradiční a oblíbené zabijačkové speciality a uzenářské výrobky, autoři vás seznámí i s možnostmi bezpečného konzervování přebytků. Nakladatelská anotace. Podrobné postupy prací při domácí porážce prasete a bourání ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Životní osudy mistra řezníka z Nelahozevsi rámují kuchařku specializovanou na maso. Co by bylo, kdyby se Antonín Dvořák nestal hudebním skladatelem, ale pokračoval by v rodinné tradici? ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Recepty od babičky s fotopostupem (recepty od babičky)
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Hubnutí založené na výběru zdravých potravin, středomořská strava, dostatek zeleniny, ovoce a luštěnin, olivový olej, bílé maso - drůbeží a jehněčí, ryby. Bez sacharidových příloh. Recepty na přípravu pokrmů, jejichž konzumací lze zhubnout ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Pokrmy lze vyrobit i v bytě z nakoupeného masa. Doplněno kapitolou, jak si postavit domácí udírnu, návodem k uzení drobných uzenářských výrobků, receptářem se starými zabijačkovými recepty a abecedním seznamem receptů. Rady, jak postupovat ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Václav Frič
Kniha poskytuje rady o nakupování a zpracování masa, doplněné kuchařskými recepty. Původní seriál časopisu Apetit se šéfkuchařem Václavem Fričem. Obrazová publikace je rozdělena do pěti kapitol: vepřové, hovězí, telecí, jehněčí maso a ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i