Láďa Hruška se coby novodobý kutil a kuchtík pravidelně objevuje v moderním hobby magazínu televize Prima Vychytávky Ládi Hrušky. Tento pohodový pořad plný rozmanitých rad a nápadů inspiruje diváky již od září 2015, za tu dobu si získal ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor kuchařských bestsellerů Roman Vaněk s manželkou Janou rozšiřují jejich veleúspěšnou edici kuchařek „Snadno & Rychle“ o nový, dlouho očekávaný 3.díl. Kniha SNADNO & RYCHLE 3 svou jednoduchostí, dostupností použitých surovin a recepty ...
Dostupnost:
skladem
i
Bohatě ilustrovaná kniha jednoduchých receptů na zdravé snídaně, ovocné limonády, svačinky či jednoduché moučníky, které zvládnou připravit i děti. Názorné obrázkové návody doplňuje jednoduchý text, většinu jídel dokáží děti připravit i bez ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Po uspěšných publikacích vzpomínkových knih pro babičku a dědečka se autorka tentokrát zaměřila na vytváření rodinné kuchařky.
Dostupnost:
skladem
i
Mistr Sando Kaisen se do hloubky věnuje různým činnostem, aby odhalil jejich podstatu a přetváří je v živoucí učení. V tomto případě sdílí své zkušenosti z oblasti vaření. Sando Kaisen studoval u renomovaných francouzských kuchařů a ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Historie dobové kuchyně od pol. 19. stol. ve slovenské Kremnici, v kraji s bohatou hornickou a mincířskou tradicí. Stolování, stravování, svátky, recepty na přípravu tradičních jídel. ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
jejich charakteristika a využití léčivých, výživových, vonných a kosm. vlastnost
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
100 rodinných receptů připravených s láskou k jídlu Soutěžní pořad Prostřeno! vstupuje do stovek tisíců domácností pravidelně již desátým rokem. Za tu dobu se v něm předvedli kuchtíci začátečníci i téměř profíci, kteří si byli v počátku ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Stuart Farrimond
– Autor knihy Stuart Farrimond je přesvědčený, že si při vaření nejednou kladete otázky, jaké jsou základní postupy a techniky, jež vedou k dokonalému jídlu, která z rad je ta pravá, proč něco funguje a jiné naopak ne, jak předejít kiksům ...
Dostupnost:
skladem
i
Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Libor Mašek
Publikace čtenáře seznamuje se všeobecnými údaji o potravinách, ale též s jejich složením, způsoby přípravy, uchovávání a rovněž s problematikou cizorodých látek, zvláště aditivních, které jsou v současné době až příliš hojně využívány. ...
Dostupnost:
skladem
i
– Kuchařská škola M. B. Svobodové se vymyká obvyklé produkci kuchařek, není pouhým souborem receptů. Nejednoho z našich současníků oslovuje, dodnes se k ní hlásí např. Oldřich Sahajdák, kuchař opakovaně oceňovaný michelinskou hvězdou. – ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: William Sitwell
Autor shromáždil pozoruhodné a význačné recepty, počínaje jednoduchými pokrmy z Bible a klínopisných tabulek a konče haute cuisine moderní doby. Postupuje chronologicky, počínaje chlebem ze starověkého Egypta, putuje po všech kulturách a ...
Dostupnost:
skladem
i
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dostupnost:
skladem
i
aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát
Dostupnost:
skladem
i
Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy
Dostupnost:
skladem
i