načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Kuchařství

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Kuchařství:
Dobrodružství v kuchyni - Děti vaří samy Dobrodružství v kuchyni
Martišová, Baková Gabriela
skladem
Naše cena: 303 Kč
Hovory s řezníkem -- Kuchařka pro dceru z masa a kostí Hovory s řezníkem
Zatloukalová, Jana Florentýna
5 dní
Naše cena: 469 Kč
MasterChef Česko -- Šéfujte své kuchyni MasterChef Česko

skladem
Naše cena: 88 Kč
Osm chutí Asie - Shahaf Shabtay a tým SaSaZu Osm chutí Asie
Shabtay, Shahaf
2 dny
Naše cena: 395 Kč
Hravá škola vaření Hravá škola vaření
Pospíšilová, Zuzana; Trsťan, Drahomír
3 dny
Naše cena: 84 Kč
Umění francouzské kuchyně 2 Umění francouzské kuchyně 2
Childová, Julia
2 dny
Naše cena: 265 Kč
Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Česko-anglicko-německý průvodce gastronomií a restauračním provozem

Autor: Mirko Křivánek

Publikace přináší rozsáhlou nabídku slov, slovních spojení a frází používaných v oblasti gastronomie, jako jsou názvy potravin, jídel a nápojů, názvy v jídelním lístku, výrazy ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-14%
sleva
369 Kč
+
-
Vaříme s toskánským sluncem -- Recepty z naší italské kuchyně

Vaříme s toskánským sluncem -- Recepty z naší italské kuchyně

Autor: Edward Mayes; Frances Mayesová

Autorka bestselleru Pod toskánským sluncem a dalších knih inspirovaných pobyty v milovaném Toskánsku se po dvaceti letech od chvíle, kdy se ujala opuštěné usedlosti nedaleko Cortony, ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
83 Kč
+
-
Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Škola kuchařských technik - přes 700 klasických kuchařských technik metodou krok za krokem

Autor: Jeni Wright; Eric Treuille

Přes 700 kuchařských technik metodou krok za krokem, jak je vyučuje institut klasických disciplín francouzské kuchyně Le Cordon Bleu, vám pokaždé zaručí úspěch v kuchyni. Nikdy nic ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-65%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
177 Kč
+
-
Škola vaření pro celou rodinu

Škola vaření pro celou rodinu

Autor: Mary Berry

Vynikají učitelka vaření a propagátorka domácí kuchyně představuje více než 1000 nejoblíbenějších receptů. Rodinná kuchařka pro všechny generace kuchařů a kuchařek, kteří se ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
639 Kč
+
-
Umění francouzské kuchyně

Umění francouzské kuchyně

Autor: Julia Childová; Louisette Bertholleová; Simone Becková

Umění francouzské kuchyně je úctyhodně objemná, mimořádně podrobně, ale zároveň přehledně zpracovaná příručka nabízející celkem pět set dvacet čtyři receptů, které osobně ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 77.8%hodnoceni - 77.8%hodnoceni - 77.8%hodnoceni - 77.8%hodnoceni - 77.8%
508 Kč
+
-
Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 A-K - NOVÉ, AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ

Nový encyklopedický slovník gastronomie 1 A-K - NOVÉ, AKTUALIZOVANÉ VYDÁNÍ

Autor: Jiří Černý

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
266 Kč
+
-
Encyklopedie bylin

Encyklopedie bylin

jejich charakteristika a využití léčivých, výživových, vonných a kosm. vlastnost

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
246 Kč
+
-
Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety

Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety

Autor: Čeněk Zíbrt

První vydání této publikace vyšlo v roce 1917, v době první světové války, kdy příděly potravin byly nízké a ceny vysoké. Většina práceschopných mužů byla ve válce a pole ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
117 Kč
+
-
Kuchyně pozdního středověku

Kuchyně pozdního středověku

Autor: Monika Feyfrlíková

Na našem knižním trhu ojedinělá publikace, díky níž získáte ucelenou představu, jak se stravovali naši dávní předkové, jaká byla skladba jídla jednotlivých vrstev obyvatelstva a ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%
169 Kč
+
-
Technologie přípravy pokrmů 1

Technologie přípravy pokrmů 1

Autor: Hana Sedláčková; Pavel Otoupal

Učebnice pro střední odborná učiliště a pro hotelové školy

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%hodnoceni - 59.9%
129 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20
<<První <Předchozí | Strana 1. z 20 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist