Autor: Hana Břenková
Dáváte přednost domácím surovinám? Záleží vám na tom, z čeho vaříte? A nejraději máte českou kuchyni? Pak je právě vám určena nová kuchařka vydavatelství Burda Hezky česky. ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Iva Málková; Jana Dostálová
Jak nakoupit, uvařit a sníst přiměřenou porci
Pokračování edice Hubneme s rozumem a bestselleru Hubneme s rozumem tvořivě tentokrát obsahuje komplexní návod k aktivní tvorbě ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Věra Strnadová
Objevte s námi zdravé a dobré kaše: sladkou a přitom zdravou snídani či svačinu, ale třeba i slanou verzi jako rychlý oběd či večeři! Vždy s čerstvými surovinami a mnoha ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Claudia Pirasová
Výpravná a bohatě ilustrovaná publikace je další z úspěšné řady kulinárních průvodců. Je to zajímavý cestopis, kde hlavní roli hraje kuchyně a jídlo viděné v historických, ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Kuchyně každého národa je její příroda v hrnci," řekl katalánský spisovatel Josep Pla. S Culinarií Španělsko, navazující na knihu Culinaria Francie, budete tedy poznávat rozmanitosti ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Kirsten Tibballs
Lahodné recepty a profesionální postupy pro výrobu sušenek, koláčů, sladkostí...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Maria De Lourdes Bravo da Costa Rodr
Goánská kuchyně je neobyčejnou kombinací indické, portugalské a muslimské kultury. Autorka nabízí nejen recepty na lahodná a zdravá jídla, ale též pohled na historii utváření tohoto ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Petr Stupka
Kniha s více než 250 recepty známého kuchaře a gastronomického specialisty. Kniha známého kuchaře, gastronomického specialisty, jenž již mnoho let spolupracuje s rozhlasem a televizí ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Petr Stupka
Volné pokračováním prvního dílu „čarování“, tentokrát inspirované tradičními recepty. Kapitoly této kuchařky jsou řazeny tak, jak plyne kalendářní rok a zároveň nám ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Petr Stupka
Třetí kniha kulináře Petra Stupky nabízí jednoduchý souhrn cenných zdrojů z rostlinné i živočišné říše. Kniha je zaměřena k niterné podstaně samotného jídla a dává na vybranou ...
Druh produktu: Kniha.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i