načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Konzervování zeleniny

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Konzervování zeleniny:
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Lorenz-Ladener, Claudia
4 dny
Naše cena: 254 Kč
 (e-book)
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Lorenz-Ladener, Claudia
skladem
Naše cena: 254 Kč
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Barilla, Academia; Čížek, Martin
3 dny
Naše cena: 251 Kč
Domácí dobroty z přírodních ingrediencí

Domácí dobroty z přírodních ingrediencí

Fotografická publikace receptů a návodů na zavařování ovoce a zeleniny, zavařenin, čatný a omáček, pochoutek, typů na dárky. ...

Dostupnost: skladem  i
-12%
sleva
hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%
996 Kč
876 Kč
+
-
Sklenice plné dobrot -- Zavařujeme a konzervujeme po celý rok

Sklenice plné dobrot
  Zavařujeme a konzervujeme po celý rok

Autor: Kasia Marciniewicz

– Místo do obchodu zajděte do spíže. Vytvořit chuťově umělecké dílo v zavařovací sklenici je snadné a především vynikající! Nahlédněte s námi do tajů zavařování a připravte si zlaté mirabelky, tymiánové meruňky, nakládané třešně nebo ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-50%
sleva
299 Kč
149 Kč
+
-
Vaříme poctivě po domácku

Vaříme poctivě po domácku

Autor: Michael Koch

Více jak sto receptů k přípravě lahodných domácích pokrmů. Po krátkém úvodu jsou zde rady, jak co nejlépe skladovat potraviny, pak následují recepty např. na domácí sulc nebo sekanou, aromatické bylinkové oleje, kysané zelí, křupavé ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
299 Kč
239 Kč
+
-
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
   pomocí mléčného kvašení
  (e-kniha)

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ...

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%

254 Kč
+
-
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
   pomocí mléčného kvašení

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%
299 Kč
254 Kč
+
-
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Autor: Academia Barilla; Martin Čížek

Padesát receptů na přípravu zavařenin, kompotů, džemů a čatní, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
299 Kč
251 Kč
+
-
Učebnice zavařování a konzervace

Učebnice zavařování a konzervace

Autor: Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ...

Dostupnost: 10 pracovních dní  i
-11%
sleva
178 Kč
158 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.