načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Konzervování potravin

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Konzervování potravin:
Konzervování a zavařování Konzervování a zavařování
Strawbridge, Dick; Strawbridge, James
3 dny
Naše cena: 50 Kč
Konzervujeme po celý rok Konzervujeme po celý rok
Gans, Heinz K.
4 dny
Naše cena: 135 Kč
Domácí špajzka -- 100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek

Domácí špajzka
  100 receptů na uchovávání ovoce, zeleniny, hub a bylinek

Autor: Kamila Procházková

– Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen přínosné informace ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
399 Kč
339 Kč
+
-
Domácnosti našich babiček II -- zahrada. louka, zvířata, les

Domácnosti našich babiček II
  zahrada. louka, zvířata, les

Autor: Alena Anežka Gajdušková

Domácnosti našich babiček jsou skromným návodem ke zdravému nezávislému životu, prověřenému denodenní snahou generací žen vést důstojný a přirozený život v souladu s přírodou a svou přirozeností. Kniha přináší ucelený soubor unikátních ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
428 Kč
360 Kč
+
-
Domácí špajzka

Domácí špajzka   (e-kniha)

Autor: Kamila Procházková

– Urodila se vám letos na zahrádce hromada ovoce, zeleniny a bylinek či jste si přinesli z lesa velký košík hub a potřebujete celou sklizeň rychle zpracovat? Tento praktický průvodce domácí konzervací vám poskytne nejen ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

219 Kč
+
-
Uchovávání úrody -- Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Uchovávání úrody
  Tradiční i nové způsoby, jak zachovat potraviny v chutném stavu přes zimu i déle

Autor: Eva Hauserová; kol.

Příručka vás seznámí s tím, jak nejlépe uchovat úrodu ze zahrady i jídlo nasbírané ve volné přírodě s využitím obnovitelných zdrojů energie, a to různými metodami včetně polozapomenutých postupů našich babiček a prababiček. Zkušené autorky ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
180 Kč
151 Kč
+
-
Poháre plné dobrôt -- Zavárame a konzervujeme celý rok

Poháre plné dobrôt
  Zavárame a konzervujeme celý rok

Autor: Kasia Marciniewicz

Namiesto do obchodu do špajze. Vytvoriť chuťovo umelecké dielo v zaváracom pohári je totiž ľahké a predovšetkým vynikajúce! Nahliadnite s nami do tajov zavárania a pripravte si zlaté mirabelky, tymianové marhule, nakladané čerešne alebo ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
480 Kč
408 Kč
+
-
Sklenice plné dobrot -- Zavařujeme a konzervujeme po celý rok

Sklenice plné dobrot
  Zavařujeme a konzervujeme po celý rok

Autor: Kasia Marciniewicz

– Místo do obchodu zajděte do spíže. Vytvořit chuťově umělecké dílo v zavařovací sklenici je snadné a především vynikající! Nahlédněte s námi do tajů zavařování a připravte si zlaté mirabelky, tymiánové meruňky, nakládané třešně nebo ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-50%
sleva
299 Kč
149 Kč
+
-
Děláme si všechno sami - Průvodce na cestě k soběstačnosti

Děláme si všechno sami
  Průvodce na cestě k soběstačnosti

Autor: Liz Wright

Praktické rady pro soběstačný život - pěstování rostlin, chov hospodářských zvířat, lov zvěře a ryb, sběr hub, plodin a rostlin ve volné přírodě, zpracování vlastní úrody, kuchařské recepty. ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
599 Kč
503 Kč
+
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Autor: Alena Doležalová

Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
Malá škola zavařování

Malá škola zavařování

Kniha je rozdělena do tří částí podle složitosti přípravy, popisuje veškeré typy konzervování potravin od nakládání zeleniny až po výrobu paštik. Příprava konzervovaných pokrmů, mrazení, sušení, recepty na přípravu džemů, kompotů, sirupů, ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%hodnoceni - 50%
299 Kč
239 Kč
+
-
Konzervování a zavařování

Konzervování a zavařování

Autor: Dick Strawbridge; James Strawbridge

Příručka poskytuje praktické rady ke zpracování lokálních sezonních produktů v době, kdy jsou nejlepší a nejdostupnější. Domácí výroba džemů, marmelád, kandovaného ovoce, nakládané zeleniny, ovocných vín atd.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
59 Kč
50 Kč
+
-
Konzervujeme po celý rok

Konzervujeme po celý rok

Autor: Heinz K. Gans

Podrobné pracovní postupy k zavařování, nakládání, sušení, mléčnému kvašení, uzení i zamrazování. Výčet konzervačních metod použitelných v běžné domácnosti. Příručka. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 69.3%hodnoceni - 69.3%hodnoceni - 69.3%hodnoceni - 69.3%hodnoceni - 69.3%
159 Kč
135 Kč
+
-
Učebnice zavařování a konzervace

Učebnice zavařování a konzervace

Autor: Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, lisováním, solí a řada dalších zajímavých receptů pro uchování ...

Dostupnost: 9 pracovních dní  i
-11%
sleva
178 Kč
158 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.