načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Konzervování potravin

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Konzervování potravin:
Zavařování (Edice Apetit) Zavařování (Edice Apetit)
Švejdová, Katka
2 dny
Naše cena: 292 Kč
Konzervování a zavařování - Doma a chutně Konzervování a zavařování
Strawbridgeovi, Dick a James
2 dny
Naše cena: 52 Kč
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů
Doležalová, Alena
2 dny
Naše cena: 254 Kč
Malá škola zavařování Malá škola zavařování

skladem
Naše cena: 239 Kč
Konzervujeme po celý rok Konzervujeme po celý rok
Gans, Heinz K.
3 dny
Naše cena: 135 Kč
Zavařování (Edice Apetit)

Zavařování (Edice Apetit)

Autor: Katka Švejdová

Domácí je nejlepší! Jahodový džem, švestková povidla, sladkokyselé okurky, ale třeba i nakládaný hermelín nebo utopence - to všechno si nyní můžete snadno a rychle připravit doma. ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
292 Kč
+
-
Učebnice zavařování a konzervace

Učebnice zavařování a konzervace

Autor: Jan Jílek

Kniha rozebírá a popisuje nejdůležitější technologické operace při konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Jedná se o různé způsoby konzervace - teplem, mrazením, ...

Dostupnost: 8 pracovních dní  i
-21%
sleva
140 Kč
+
-
Konzervování a zavařování - Doma a chutně

Konzervování a zavařování - Doma a chutně

Autor: Dick a James Strawbridgeovi

Chuť a vůně domácích zavařenin, množství inspirativních receptů… Již vyšlo: Nakládání a uzení Každý z nás už si zřejmě někdy pochutnával na domácích zavařeninách a ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-79%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
52 Kč
+
-
Malá škola zavařování

Malá škola zavařování

Všechno, co potřebujete k úspěchu Malá škola zavařování ukáže, jak zavařovat, mrazit, sušit a nakládat ovoce, zeleninu i maso, jak připravit čatní, marmelády, ovocné krémy, ...

Dostupnost: skladem  i
-20%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
239 Kč
+
-
Konzervujeme po celý rok

Konzervujeme po celý rok

Autor: Heinz K. Gans

Konzervování potravin, ať už je to zavařování ovoce a zeleniny, nakládání hub do oleje či uzení masa, neztratilo ani v době supermarketů nic ze svého kouzla. Naopak! Úrodu z naší ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%hodnoceni - 62.1%
135 Kč
+
-
Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Zavařujeme a nakládáme podle vyzkoušených receptů

Autor: Alena Doležalová

Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
254 Kč
+
-
Dárky z kuchyně

Dárky z kuchyně

V této knize vám představujeme širokou paletu klasických receptů, oblíbených v mnoha rodinách. Třešňovým kompotem nebo jahodovým džemem počínaje přes lilek v sirupu a nakládané okurky až po olej z ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-11%
sleva
hodnoceni - 70.9%hodnoceni - 70.9%hodnoceni - 70.9%hodnoceni - 70.9%hodnoceni - 70.9%
266 Kč
Domácí zabijačka

Domácí zabijačka

Autor: Josef Půhoný

Kniha poradí, jak v domácím prostředí uspořádat zabijačku prasete, aby výsledkem byly chutné, ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-12%
sleva
84 Kč
Domácí zavařování

Domácí zavařování

Autor: Magdalena Wagnerová

V dřívějších dobách se zavařovalo především z úsporných důvodů, ale také kvůli tomu, že v obchodech mnoho věcí nebylo. Vzpomeňme na ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-20%
sleva
hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%hodnoceni - 79.9%
55 Kč
Chléb sám tě neživí

Chléb sám tě neživí

Autor: Radomil Hradil; Odilo Ivan Štampach

Jídlo je podobné procesu poznávání. Co jiného je poznání, než vstup skutečnosti, jež dosud není mnou do mého nitra? Vnímám li nějakou věc, stávám se jí. Poznání je pokrm duše, a to je analogie k jídlu ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-7%
sleva
137 Kč
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2 3
<<První <Předchozí | Strana 1. z 3 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist