načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Konzervování ovoce

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Konzervování ovoce:
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů
Barilla, Academia; Čížek, Martin
2 dny
Naše cena: 251 Kč
Domácí dobroty z přírodních ingrediencí

Domácí dobroty z přírodních ingrediencí

Fotografická publikace receptů a návodů na zavařování ovoce a zeleniny, zavařenin, čatný a omáček, pochoutek, typů na dárky. ...

Dostupnost: skladem  i
-12%
sleva
hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%hodnoceni - 33.8%
996 Kč
876 Kč
+
-
Sklenice plné dobrot -- Zavařujeme a konzervujeme po celý rok

Sklenice plné dobrot
  Zavařujeme a konzervujeme po celý rok

Autor: Kasia Marciniewicz

– Místo do obchodu zajděte do spíže. Vytvořit chuťově umělecké dílo v zavařovací sklenici je snadné a především vynikající! Nahlédněte s námi do tajů zavařování a připravte si zlaté mirabelky, tymiánové meruňky, nakládané třešně nebo ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-50%
sleva
299 Kč
149 Kč
+
-
Vaříme poctivě po domácku

Vaříme poctivě po domácku

Autor: Michael Koch

Více jak sto receptů k přípravě lahodných domácích pokrmů. Po krátkém úvodu jsou zde rady, jak co nejlépe skladovat potraviny, pak následují recepty např. na domácí sulc nebo sekanou, aromatické bylinkové oleje, kysané zelí, křupavé ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
299 Kč
239 Kč
+
-
Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Džemy a zavařeniny 50 snadných receptů

Autor: Academia Barilla; Martin Čížek

Padesát receptů na přípravu zavařenin, kompotů, džemů a čatní, vybraných Academií Barilla mezinárodním centrem šířící italskou gastronomii ve světě. ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
299 Kč
251 Kč
+
-
Učebnice zavařování a konzervace -- Jak uchovávat potraviny

Učebnice zavařování a konzervace
  Jak uchovávat potraviny

Autor: Jan Jílek

Kniha se podrobně věnuje zpracování a konzervaci ovoce a zeleniny v domácích podmínkách. Zaměřuje se na způsoby, jak lze rychle, šetrně a ekonomicky zpracovat přebytek zahradní produkce, jak prodloužit trvanlivost, svěžest a nutriční ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
88 Kč
78 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.