– – Kniha podává ucelený přehled různých aspektů výživy pacienta s již zjištěným nádorovým onemocněním. Podrobně je popsána problematika podvýživy jakožto charakteristického projevu nádorového onemocnění. Důsledně je prezentována potřeba ...
Kniha obsahuje informace o složkách potravy a jejich účincích na lidský organismus a dále doporučení ke složení výživy v jednotlivých obdobích života, včetně adolescence, těhotenství a seniorského věku. Samostatná kapitola se týká výživy ...
Knížka pojednává o onemocnění slinivky břišní, především o diagnostice a léčbě jednotlivých chorob. Pacienti se zde dozví, jak se vypořádat s dietními opatřeními, najdou informace o podstatě choroby a také o možných diagnostických ...
– Klinická výživa je integrujícím prvkem různých oborů, proto jsme oslovili odborníky z oboru kardiologie, stomatologie, transplantační medicína, intenzivní péče, interní medicína, aby sepsali svůj náhled na problematiku výživy ve svém ...
Publikace určená zdravotním sestrám je zaměřená na praktické provádění nutriční podpory v lůžkových i ambulantních zařízeních a domácí péči. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Publikace určená lékařům se věnuje patofyziologickým základům a technice umělé výživy v intenzivní péči a umělé výživě u vybraných onemocnění a situací v intenzivní péči. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Manuál enterálnej výživy bol vypracovaný pre potreby odborného personálu ako pomôcka pri indikáciách enterálnej výživy ambulantným pacientom. Pre každú kapitolu je v prílohe vypracovaná dokumentácia, ktorá dokladuje opodstatnenosť ...
Manuál klinickej výživy je pomôckou pre nemocničné i ambulantné pracoviská, kde je súčasťou poskytovania zdravotnej starostlivosti výživa pacientov. Obsahuje štandardné postupy výživy i aplikácie infúznych roztokov, prehľad registrovaných ...
Kniha Vybrané kapitoly z klinické výživy I. vychází z Kurzu klinické výživy, který slouží jako základní podmínka k získání Osvědčení o způsobilosti k provádění nutriční péče (licence F016). Jednotlivé kapitoly jsou odvozené z přednášek ...
Učebnica prezentuje základné poznatky z oblasti výživy zdravých i chorých osôb. Úvodná kapitola sa zaoberá významom jednotlivých základných živín a mikronutrientov pre organizmus človeka a v ďalších kapitolách sa postupne preberá jednak ...
Dostupnost:
3 pracovní dnyi
-11% sleva
200 Kč
178 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.