Autor ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus. Uvádí zde výsledky převratných výzkumů o biochemii těla i příběhy o úspěchu ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Autor v ní shrnuje své více než třicetileté zkušenosti lékaře a názorně ukazuje, co se skrývá za pojmy "vyváženost", "plnohodnotnost", "rovnováha zásad a kyselin" a "výživa podle typu". Kniha nabízí přehled o různých formách výživy - od ...
Autor ukazuje nový způsob, jak porozumět našemu vztahu k jídlu. Zaměřuje se na kvalitu a na možnosti, jak skrze potěšení z jídla proměnit a vylepšit metabolismus. Uvádí zde výsledky převratných výzkumů o biochemii těla i příběhy o úspěchu ...
Jídelní chování dítěte se vyvíjí v závislosti na genetice, senzorických podnětech, motorických dovednostech a sociálních interakcích. Od časného věku se formují postoje k jídlu, individuální preference a averze. Jídlo je součástí osobnosti ...
Dostupnost:
kniha je nedostupná
0 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.