Objevte nové chutě a vůně prostřednictvím jedinečných receptů s jedlým kvítím a býlím, které váš talíř promění v malířské plátno plné lákavých barev a tvarů. Sběr květů bude díky věrným ilustracím herbáře, který je spolu s receptovou částí ...
První kuchařka vyvolala neobyčejný zájem o téma jedlých květů i plevelů. – Autorka organizuje i terénní semináře a kulinární workshopy. Know-how v oblasti jedlého kvítí a býlí u ní čerpali i špičkoví pražští kuchaři. – Křest druhé knihy –
– Kulinární monografie o jedné rostlině, a zejména o jejím uplatnění v kuchyni, představuje dvacet receptů sestavených vždy pro celé menu, od polévky a salátu přes hlavní chod a dezert, včetně návodů na slané i sladké konzervování. Každý ...
Oživte své vaření divoce rostoucími rostlinami a bylinami a objevte nečekané ingredience, které možná rostou přímo za vaším domem! Kuchařka z lesů a luk vám ukáže, jak skvěle se dá vařit s medvědím česnekem, naučí vás připravit lahodný ...
Informace a návody k domácímu využití 350 různých květů. U každého je uveden latinský název, barva a to, na kterou čakru převážně působí. U každého květu je též uvedena skupina drahých kamenů, které lze při výrobě esence z něj použít pro ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
sklademi
129 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.