– Po čtyřicítce je všechno trochu jinak: tukové polštářky rostou rychleji a tvrdošíjně se ukládají na bocích. U mužů se rostoucí bříško jeví jako nevyhnutelné. Copak tělo najednou využívá každou kalorii dvakrát? Ne, ale reaguje nyní mnohem ...
– Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. – Dosud ale ...
Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Nakladatelská
– Jsou éčka opravdu škodlivá? Fungují detoxy? Jaká úskalí skrývají populární diety? Jak porozumět složení potravin a jak mít každý den na talíři jen to nejlepší? Bojovnice za pravdu o zdravé výživě znají odpovědi.
– Veronika Pourová a ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Vysokoškolská učebnica ponúka komplexný pohľad na uplatňovanie hygienických zásad v stravovacích prevádzkach. Rozvíja flexibilitu jednotlivcov s ohľadom na stále rastúce požiadavky gastronomickej praxe. Rozvoj profesionálnej osobnosti je ...
Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Autorka předkládá podrobný přehled výživových principů a uvádí je do přímých souvislostí s naší evoluční historií. Pokyny a rady pro nakupování potravin a způsob stravování, které pomohou zbavit tělesných a duševních problémů, navrátí se k ...
Autoři v knize vysvětlují skutečnou podstatu vlivu cukrů, tuků a soli na naše zdraví. Dozvíte se, co opravdu jíme a jak můžeme jíst zdravě, jak se vyznat v odborných doporučeních týkajících se stravování i jak výrobci potravin a s nimi ...
Publikace je určena jak studentům všeobecně vzdělávacích a hlavně odborných škol, tak i veřejnosti. Výživa je jedním ze základních faktorů, které mají přímý vliv na zdravotní stav každého člověka. Tuto knihu zpracoval náš přední odborník v ...
Zdraví – našel by se někdo, kdo by se jím aspoň někdy ve svém životě nezabýval? A nemusí být k tomu donucen zrovna nemocí či nevolností nebo bolestí. Zdraví je jednou z nejdůležitějších podmínek života a kdo je nemá, je omezen ve svých ...
Dostupnost:
3 pracovní dnyi
-61% sleva
175 Kč
69 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.