Publikace doporučí, které druhy hub lze pěstovat v domácích podmínkách, jaké k tomu potřebujeme vybavení, jaké jsou vhodné substráty. Představí téměř dvě desítky hub ideálních k domácímu pěstování. Nechybí ani recepty na houbová jídla. ...
– Slováci patria medzi vášnivých hubárov. Atlas vybraných húb, obľúbené hubové recepty, švédske krížovky a osemsmerovky v jednej knihe predstavujú celkom mimoriadnu publikáciu, ktorá vám prinesie mnoho zábavy aj užitočných informácií. ...
Houbařská příručka, která prozradí, kde a kdy houby rostou, jak vypadá houbařský rok či informuje o druzích hub, halucinogenních houbách, zpracování hub, houbových jídlech, kladech a záporech konzumace hub, predátorech hub či umělém ...
– Atlas jedlých húb a hubová kuchárka v jednej knihe. Zaujímavá publikácia, pri tvorbe ktorej sa spojili poprední českí a slovenskí mykológovia Ladislav Hagara, Oldřich Jindřich a Aleš Vít. – LADISLAV HAGARA: Atlas jedlých hub – - ...
– Atlas vybraných jedlých hub a houbová kuchařka v jedné knize. Tímto zcela mimořádná publikace, k jejíž tvorbě se spojili přední česko-slovenští mykologové Ladislav Hagara, Oldřich Jindřich a Aleš Vít. – LADISLAV HAGARA: Atlas jedlých hub ...
V knížce najdete podrobný popis dvaadvaceti oblíbených druhů jedlých hub a srozumitelné informace o tom, jak je sbírat a jak s nimi dále pracovat. Součástí publikace je i několik desítek výtečných receptů na chutná jídla, v nichž hlavní ...
V návaznosti na to jsou zde uvedeny i kuchařské recepty, zpracování a úprava hub s léčivými účinky. U každého druhu jsou zmíněny léčivé účinky a způsob použití. V přehledu chorob a léčivých vlastností hub si čtenář najde, které houby jsou ...
Kniha určená zkušenějším kuchařům a houbařům poskytuje informace o kuchyňských úpravách houbových pokrmů a spoustu rozmanitých receptů na přípravu zajímavých jídel, netradičních houbových inspirací i pokrmů náročnějších na zpracování. ...
Kniha určená houbařům nabízí přehled u nás vyskytujících se čirůvek, hub rostoucích do pozdního podzimu, některé i během mírné zimy. Seznam nejvhodnějších druhů pro kuchyňskou úpravu, léčivé vlastnosti některých druhů, kuchařské recepty. ...
První část příručky zobrazuje a popisuje 105 druhů jedlých a 4 druhy jedovatých hub, které se vyskytují v naší přírodě. Druhá obsahuje recepty na přípravu houbových pokrmů. ...
Příručka pro houbaře nabízí přehled u nás rostoucích holubinek. Obsahuje fotoatlas holubinek, zásady při sběru a informace o jejich použití v kuchyni (přináší recepty pro přípravu pokrmů z těchto hub). ...
Kniha je zaměřena na pokrmy, ve kterých houby převládají a jídlům dávají osobitý charakter. Některé druhy hub, tj. žampiony, hlívy, límcovky, šiitake, penízovky, ucha Jidášova, polničky a jiné, obsahují látky příznivě působící na lidské ...
Dostupnost:
kniha je nedostupná
0 Kč
i Webové stránky používají pro správné fungování soubory cookies. Více informací.