Autor: Miroslav Fišera
– Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy ...
Dostupnost:
skladem
i
Hotel Alcron se v českém hotelnictví stal pojmem i symbolem. Podnik je to výjimečný, neboť přežil všechny turbulentní změny, jimiž se 20. století vyznačovalo, a až na krátkou přestávku po privatizaci v 90. letech 20. století slouží svým ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Autor: Štatistický úrad SR
Uvádzaná publikácia je charakterizovaná snahou o zachovanie ustálenej štruktúry, avšak aj tento rok prináša ŠÚ niekoľko noviniek, a to v podobe zaradenia nových tabuliek v niektorých kapitolách. Do kapitoly venovanej trhu práce pre tento ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Autor: Karel Chadt; Romana Kratochvílová
. – –
– Předložená publikace je jednoznačně nejucelenější prací zabývající se problematikou komunikace v oboru hotelnictví. Dává velmi srozumitelný návod, jak teorii využit v praxi. Věřím, že bude velkým přínosem jak pro studenty a ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
29. vydanie Štatistickej ročenky Slovenskej republiky.Tento produkt prezentuje oficiálnu štatistiku a je dôležitým zdrojom súhrnných demografických,hospodárskych aj sociálnych a ekonomických informácií o Slovensku. – Štatistické informácie ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Román je inspirovaný skutečnými osudy Eugenie Egertové Janečkové a plzeňského hotelu Continental. Eugenii jako většinu žen té doby čeká smluvený sňatek. S manželem se stará o chod hotelu, kde prožijí okupaci i válku. Bombardování Plzně ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Dvadsiate ôsme vydanie Štatistickej ročenky Slovenskej republiky.Tento produkt prezentuje oficiálnu štatistiku a je dôležitým zdrojom súhrnných demografických, sociálnych a ekonomických informácií o Slovensku. – Štatistické informácie sú aj ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Dvadsiate siedme vydanie Štatistickej ročenky Slovenskej republiky.Tento produkt prezentuje oficiálnu štatistiku a je dôležitým zdrojom súhrnných demografických, sociálnych a ekonomických informácií o Slovensku. Štatistické informácie sú aj ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Cieľom publikácie je prezentovať teoretické poznatky domácich a zahraničných autorov vrátane vlastných názorov na dôležitosť ľudských zdrojov pri riadení práce v hoteloch, poukázať na postupy najlepšej praxe uplatňované v riadení a ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Příručka se soustředí na historický vývoj hotelnictví, na vysvětlení důležitých pojmů (např. hotel, Total Quality Managemen, destinační management), klasifikaci ubytovacích zařízení, základní legislativu z oblasti hotelnictví, základy ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Na Slovensku dosiaľ chýba odborná literatúra, ktorá by sa podrobnejšie zaoberala manažmentom prevádzky hotela, a ktorá by zároveň poukázala aj na medzinárodné aspekty podnikania v hotelierstve. Preto bolo snahou autora priblížiť záujemcom o ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Kapitoly se věnují činnostem jednotlivých úseků (ubytovací, stravovací, obchodní a marketingové oddělení, technický úsek a údržba, personální a ekonomický úsek) s ohledem na nové trendy v oblasti ekologie, řízení kvality v cestovním ruchu ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Kathleen Born
Der Band geht speziell auf die Bedürfnisse von Beschäftigten im Gaststätten- und Hotelgewerbe ein. Die Lernangebote trainieren zielgerichtet mündliche wie schriftliche Kommunikation und vermitteln notwendiges Fachvokabular.
Dostupnost:
9 pracovních dní
i
Česko-ruský a rusko-český slovník z oblasti turismu, gastronomie a cestovního ruchu. ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
English level: Intermediate English for the Hotel and Catering Industry A new level of this highly communicative course for trainees in the hospitality and catering industry. Highly Recommended 2 provides students with simple, functional ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
A topic-based course for trainees and employees in the hotel and tourist industry. It introduces and practises the language skills necessary for dealing with English-speaking guests and for negotiating with others wthin the industry.
Dostupnost:
9 pracovních dní
i