Grilovat s Láďou Hruškou je radost! Připravte si více než 100 dobrot z grilu, které vás dostanou. Vynikající osvědčené, kamarády a sousedy vyhledávané dipy a omáčky. Ovoce na špízu z žáru ohně, kterému neodoláte. Recepty jsou super ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Vůně masa opékajícího se na grilu je typicky letní záležitost, spojená s posezením na zahradě v kruhu rodiny a přátel. V této knize najdete mnoho lahodných receptů, užitečných návodů a tipů, stejně jako přehled potřebného grilovacího ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Běžné recepty ze snadno dostupných surovin. Úvodní kapitoly se věnují samotné přípravě masa před grilováním a předpisům na marinády na nakládání. Recepty jsou z větší části masové, ale nechybí ani grilované ovoce, zelenina a sýry. Na závěr ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Praktické zásady grilování na zahradě i doma (na kontaktním grilu, v troubě, na pánvi), recepty na přípravu různých druhů mas, ryb, zeleniny, ovoce, marinád, omáček, příloh.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Angelo Menta
Pokyny pro grilování na dřevěném uhlí, recepty na přípravu rozmanitých grilovaných pokrmů s použitím středoevropských surovin. ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Christoph Brand
Informace o typech grilů, potřebné vybavení. Metody grilování - přímé, nepřímé, barbecue, uzení, rožnění. Doporučené druhy masa, ryb a zeleniny. Rozmanité recepty a postupy přípravy. Recepty německého kuchaře na přípravu grilovaných pokrmů, ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Autor: Susanne Bodensteiner
Recepty pro snadné grilování masa a drůbeže, ryb a mořských plodů, zeleniny, sýrů a tofu. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Každý recept zahrnuje údaje o době přípravy, energetickou hodnotu porce a často i další variaci pokrmu. Dále jsou zde uvedeny stručné informace o typech grilů, způsobu grilování a potřebných pomůckách. Obsahuje rejstřík. Kuchařka obsahuje ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Jeroen Hazebroek; Leonard Elenbaas
Kniha představuje možnosti grilování s použitím grilu typu kamado, kterému se také, podle jeho tvaru, říká "Big Green Egg". Recepty. Tyto grily povyšují grilování na kompletní venkovní vaření a jejich obliba stále roste. Objevte i vy kouzlo ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Běžné recepty ze snadno dostupných surovin. Úvodní kapitoly se věnují samotné přípravě masa před grilováním a předpisům na marinády na nakládání. Recepty jsou z větší části masové, ale nechybí ani grilované ovoce, zelenina a sýry. Na závěr ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Druhá kniha zajímavých kuchařských receptů z celého světa. Zahrnuje přípravu nápojů, grilovaných jídel, salátů a předkrmů, polévek, pokrmů rybích, masových, drůbežích i bez masa, moučníků. Autor, původním povoláním lékař, vaření bylo jedním ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Druhá kniha zajímavých kuchařských receptů z celého světa. Zahrnuje přípravu nápojů, grilovaných jídel, salátů a předkrmů, polévek, pokrmů rybích, masových, drůbežích i bez masa, moučníků. Autor, původním povoláním lékař, vaření bylo jedním ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: BBQ DJ
Autorem knížky je Christian Stevenson aneb DJ BBQ, zábavný a nadšený kuchař; jedná se o kuchařku z TV produkce Jamie Oliver’s Food Tube. Obsahuje recepty na přípravu grilovaných masových i rybích pokrmů, ze zeleniny, příloh, salátů, ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Jak připravovat různé pokrmy na grilu. Recepty nejen na grilované maso vepřové, jehněčí či hovězí, ale i na mleté či rybí. Nechybí recepty na bezmasé pochoutky a sladkou tečku na závěr grilovacích hodů v podobě grilovaného ovoce či ledových ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Jan Braai
Recepty ke grilování hovězího, jehněčího, vepřového a kuřecího masa, ryb, klobásek, příprava zeleniny, omáček k masu, pečiva, salátů a dezertů na grilu. ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Autor: Steven Raichlen
Jednotlivé způsoby grilování a uzení, úprava surovin, výběr grilů a udíren, zpracování surovin a méně obvyklé a neznámé recepty na přípravu grilovaných jídel.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i