Autorka projela na kole celou Francii, z Cherbourghu až do Paříže. Snažila se přitom nalézt dokonalý croissant, ale nejen to - zároveň na své cestě ochutnala to nejlepší, co vyhlášená francouzská gastronomie nabízí. Mořské plody, Omelette ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Publikace přibližuje francouzskou gastronomii, tradice, přírodní krásy, kulturní památky, umění užívat si života i všudypřítomný šarm. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Autorka projela na kole celou Francii, z Cherbourghu až do Paříže. Snažila se přitom nalézt dokonalý croissant, ale nejen to - zároveň na své cestě ochutnala to nejlepší, co vyhlášená francouzská gastronomie nabízí. Mořské plody, Omelette ...
– Užívejte si jídlo jako Francouzi!. – Elizabeth se zamilovala do pohledného Francouze a odstěhovala se do Paříže, kde objevila nový kulinářský svět. Při pozorování francouzských přátel pochopila, že to, co Američané chápou jako dodržování ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
– Padesát francouzských tajemství pro radost z jídla a společného stolování – Elizabeth Bard vyrostla v New Yorku na instantních omáčkách a rychlém občerstvení. Pak se ale zamilovala do pohledného Francouze a odstěhovala se do Paříže, kde ...
Kuchařka také obsahuje podrobné postupy klasických technik, nabízí fascinující příběhy o původu jednotlivých receptů a informace o přísadách a regionálních kulinárních tradicích. Navíc tu najdete zajímavé postřehy o uzeninách, sýrech a ...
Píše-li Angličan o Francouzích a je-li to navíc povoláním spisovatel, dá se předpokládat, že výsledný efekt dílka, které čtenáři předloží, bude mít charakter přinejmenším lehce ironické, trochu strohé, určitě jazykově vybroušené, ale ...
Paříž je gastronomickým rájem, není však snadné se v něm vyznat. Tato knížka je pozvánkou do třiceti vybraných restaurací a bister se zajímavou historií, zvláštním šarmem a záhadnou mystikou. Průvodce vám pomůže orientovat se ve spletitých ...
Ilustrovaný průvodce po krajích Francie seznamuje s jejich typickými kulinářskými specialitami, vybranými produkty, přípravou pokrmů a starými tradicemi stolování. Potravinářské produkty, typická jídla, zkušenosti a dovednosti francouzských ...