Druhé aktualizované vydání cestovatelského a gastronomického průvodce na jaro 2022! Autor v knize 555 - Výlety s Gastromapou Lukáše Hejlíka vyráží na 100 nádherných míst po celé České republice a mapuje v jejich okolí ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Doposud nejrozsáhlejší publikace autora kuchařských bestsellerů Romana Vaňka z dílny Pražského kulinářského institutu. Téměř 700 stran, 700 fotografií předního českého fotografa Tomáše Berana, 90 příběhů, 50 receptů pražských restaurací ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Vladimír Strnad
Rozmanité recepty původních, tradičních chodských pokrmů.
Dostupnost:
skladem
i
Přelomová kniha o pražské gastronomii. Nový titul s názvem Nejlepší pražské restaurace je prvním skutečným průvodcem špičkovou pražskou gastronomií! V Česku se již objevila řada seznamů či žebříčků prestižních restaurací, ale každý´ ...
Dostupnost:
skladem
i
Již čtvrté aktualizované vydání úspěšného gastronomického průvodce! Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík i v roce 2022 aktualizoval gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Průvodce s letopočtem 2022 představuje stovku nejlepších restaurací v Česku a otevírá tak již 9. ročník hodnocení kvality služeb zážitkových restaurací. Na 240 stranách najdou čtenáři prezentace přesně stovky nejlepších restaurací z celého ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
– Vlakem za regionálními specialitami a zážitky. – Přestože je Michaela Bugrisová velká světoběžnice a pravidelně se vydává do všech koutů světa na gurmánské výpravy, tak na své rodné Česko nedá dopustit. V žilách jí sice ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Jitka Krulcová
– Nepostradatelný průvodce stylovým cestováním po České republice.
– Zklamání je součástí objevování. Nutně? Ne pokud za vás tuto část někdo vezme na sebe. Přesně to jsme udělali. Prověřili jsme desítky českých, moravských a ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Zábavný a zajímavý průvodce stravováním v 60. až 80. letech 20. století u nás. Tehdejší nabídka potravin v obchodech, jídel v restauracích, fotografie výrobků. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.
Dostupnost:
skladem
i
Zábavný a zajímavý průvodce stravováním v 60. až 80. letech 20. století u nás. Tehdejší nabídka potravin v obchodech, jídel v restauracích, fotografie výrobků. ...
Dostupnost:
11 pracovních dní
i
Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020. V průvodci najdete přehled více než stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnocení inspektorů projektu ocenění jedním, dvěma ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Autor: Gabriela Fatková; Andrea Königsmarková; Tereza Šlehoferová
Vydejte se na cestu Tachovskem - svéráznou krajinou západních Čech na hranici s Bavorskem. Poznejte tachovský region prostřednictvím chutí, vůní a vzpomínek jeho současných i minulých obyvatel. Tato kniha pojednává nejen o jídle, ale i o ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i
Kulinářské cesty Dominica Jamese po České republice je gurmánskou výpravou po nejzajímavějších kulinářských místech republiky. Je plná nádherných fotografií a představuje vývoj gastronomické scény a pohostinství v České republice. Kniha ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
Dostupnost:
5 pracovních dní
i