Druhé aktualizované vydání cestovatelského a gastronomického průvodce na jaro 2022! Autor v knize 555 - Výlety s Gastromapou Lukáše Hejlíka vyráží na 100 nádherných míst po celé České republice a mapuje v jejich okolí ...
Dostupnost:
skladem
i
Kniha Etiketa stolování Ladislava Špačka je obsáhlou a podrobnou příručkou etikety při stolování. Zaměřuje se na praktická témata, která se týkají každého z nás. Seznamuje čtenáře s chováním u stolu, poskytuje návody, jak správně prostřít ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Se svým manželem Edem tentokrát křižuje všech třináct italských regionů od severního Furlánska po Sicílii a cestou požitkářsky představuje místní kuchyni a lahodné pití, památky a neznámá místa, která v turistických průvodcích nenajdete. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
Zkušený český kuchař představuje předpisy na přípravu moderních, odlehčených a vynikajících pokrmů podle původních českých receptur. ...
Dostupnost:
4 pracovní dny
i
– Americká šéfkuchařka Marlena de Blasi má dvě životní vášně – lásku a jídlo. Obojí nachází v míře vrchovaté v toskánské vesničce San Casciano dei Bagni, kam se přestěhuje z Benátek se svým italským manželem Fernandem. Malebný toskánský ...
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
Zbrusu nový průvodce za romantikou vám pomůže naplánovat dovolenou snů. Představte si kopce osázené vinicemi nebo olivovníky, řady cypřišů čnících do výše, kláštery, středověké vesničky, hrdě vyhlížející města. Půvab tomuto regionu dodává i ...
Druh produktu: Mapa knižní.
Dostupnost:
3 pracovní dny
i
– Pavel Maurer je výraznou osobností české gastronomické scény. Ovšem ne v roli kuchaře. O jídle přemýšlí, píše, čte, ochutnává ho a hodnotí. Krátké glosy, původně odvysílané na vlnách Českého rozhlasu - Radiožurnál, jsou rozděleny do ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Vladimír Strnad
Rozmanité recepty původních, tradičních chodských pokrmů.
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Miroslav Fišera
– Obsah této knihy je zaměřen na vývoj, základy a současné trendy v gastronomii. Vhodným způsobem jsou uvedeny vybrané potravinářské komodity, popsány stravovací návyky mladistvých, bezpečnost potravin v gastronomii, způsoby dopravy ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Katherine Wilsonová
Humorné vyprávění americké ženy o tom, jak se žije v Itálii a co pro Italy znamená jídlo a rodina. Katherine přijíždí po absolvování vysoké školy do Neapole. Pracuje jako stážistka na americkém konzulátu a italsky příliš dobře neumí. ...
Dostupnost:
skladem
i
Přelomová kniha o pražské gastronomii. Nový titul s názvem Nejlepší pražské restaurace je prvním skutečným průvodcem špičkovou pražskou gastronomií! V Česku se již objevila řada seznamů či žebříčků prestižních restaurací, ale každý´ ...
Dostupnost:
skladem
i
A versatile view behind the scenes of the Chinese cuisine • The 17 most important culinary provinces of China extensively presented • The most important recipes from the individual provinces • Numerous background information about dishes • ...
Dostupnost:
skladem
i
Pětidílný komplet učebnic určený pro SOU, obor kuchař-kuchařka i obor kuchař-číšník, a pro hotelové školy. První díl objasňuje zásady správné výživy, uvádí hygienické požadavky na provoz a zařízení gastronomické výroby, na uchování potravin ...
Dostupnost:
skladem
i
Autor: Gustav Salač
Publikace je určena pro hotelové školy a pro SOU obor kuchař-číšník, dále i pro ty, kteří v pohostinství už pracují a chtějí si rozšířit své odborné znalosti.
Dostupnost:
skladem
i
Již čtvrté aktualizované vydání úspěšného gastronomického průvodce! Herec a gastronadšenec Lukáš Hejlík i v roce 2022 aktualizoval gurmet průvodce 365 - Gastromapa Lukáše Hejlíka. Kniha vznikla ze stejnojmenného blogu, ...
Dostupnost:
6 pracovních dní
i