načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Fermentované potraviny

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Fermentované potraviny:
Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Katz, Ellix Sandor
4 dny
Naše cena: 339 Kč
Fermentace -- Kvašené potraviny pro zdravý život

Fermentace
  Kvašené potraviny pro zdravý život
  (e-kniha)

Autor: Holly Davisová

Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

417 Kč
+
-
Fermentujeme se Superkvašáky

Fermentujeme se Superkvašáky   (e-kniha)

Autor: Eva Horáčková

– Jak na fermentované potraviny k podpoře zdraví, silné imunity a energie. – Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny. Dozvíte se v ní spoustu ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

209 Kč
+
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Autor: Kathryn Lukas; Shane Peterson

– Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. – Dosud ale ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
549 Kč
489 Kč
+
-
Fermentace -- Kvašené potraviny pro zdravý život

Fermentace
  Kvašené potraviny pro zdravý život

Autor: Holly Davisová

Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
490 Kč
417 Kč
+
-
Převratné kvašení

Převratné kvašení

Autor: Sébastien Bureau; David Côté;

Zdravotní výhody kvašených potravin jsou známé již dlouho. Pokud nevrtíte hlavou při pomyšlení, že byste pod svou střechou poskytli domov tisícům maličkých podnájemníků v podobě bakterií mléčného kvašení, je toto kniha přesně pro vás. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
399 Kč
319 Kč
+
-
Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace – vázané vydání
  Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor: Ellix Sandor Katz

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Nakladatelská

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%
399 Kč
339 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.