načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Fermentace

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Fermentace:
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Lorenz-Ladener, Claudia
skladem
Naše cena: 254 Kč
 (e-book)
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Lorenz-Ladener, Claudia
skladem
Naše cena: 254 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

6 dní
Naše cena: 243 Kč
Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Katz, Ellix Sandor
skladem
Naše cena: 339 Kč
Divoké kvašené nápoje -- Limonády, piva, vína, medoviny

Divoké kvašené nápoje
  Limonády, piva, vína, medoviny

Autor: Pascal Baudar

Kniha Divoké kvašené nápoje: Limonády, piva, vína, medoviny zasvětí všechny začínající nadšence do kvašení i zkušené domovarníky do tajů divokých i domestikovaných bylin, ovoce, bobulí a dalších přírodních přísad, ze kterých si můžete ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
569 Kč
484 Kč
+
-
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
   pomocí mléčného kvašení

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ...

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%
299 Kč
254 Kč
+
-
Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace – vázané vydání
  Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor: Ellix Sandor Katz

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Nakladatelská

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%hodnoceni - 77.3%
399 Kč
339 Kč
+
-
Fermentace -- Kvašené potraviny pro zdravý život

Fermentace
  Kvašené potraviny pro zdravý život
  (e-kniha)

Autor: Holly Davisová

Průkopnice na poli přirozených potravin Holly Davisová se s námi v této rozsáhlé sbírce dělí o více i méně známé recepty a o svou moudrost a zkušenosti nabyté během více než 40 let výuky fermentačních technik po celém světě. Díky jejímu ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

417 Kč
+
-
Umění fermentace I. -- Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Umění fermentace I.
  Postupy a vybavení, nakládaná zelenina a kimčchi, kysané nápoje, domácí jogurty, kefíry a sýry, medoviny, vína a cidery

Autor: Ellix Sandor Katz

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
499 Kč
424 Kč
+
-
Umění fermentace II. -- Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Umění fermentace II.
  Pivo a další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu a tempeh, maso, ryby a vejce, proměna společnosti

Autor: Ellix Sandor Katz

Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
499 Kč
424 Kč
+
-
Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Průvodce světem fermentace podle Farmhouse Culture

Autor: Kathryn Lukas; Shane Peterson

– Fermentované pokrmy obsahující živé kultury jsou oblíbené a vyhledávané jak pro svoje výrazné a mnohovrstevnaté chutě, tak i díky jejich velmi pozitivnímu vlivu na zdraví zažívacího traktu a podpoře celkové imunity. – Dosud ale ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
549 Kč
489 Kč
+
-
Fermentujeme se Superkvašáky -- Zdravě, lehce a zábavně

Fermentujeme se Superkvašáky
  Zdravě, lehce a zábavně

Autor: Eva Horáčková

– Tato knížka je pro všechny, kteří se zajímají o své zdraví a chtějí si obohatit jídelníček o výživné a chutné fermentované potraviny – ať už vlastnoručně vyrobené, anebo kupované. Dozvíte se v ní spoustu zajímavých informací, praktických ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-15%
sleva
369 Kč
314 Kč
+
-
Fermentace -- Kvašené potraviny pro zdravý život

Fermentace
  Kvašené potraviny pro zdravý život

Autor: Holly Davisová

Úžasný zdroj inspirativních návodů a informací o fermentovaných potravinách s více než 120 recepty. Kniha je s předmluvou a doporučením Ellixe Sandora Katze.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
490 Kč
417 Kč
+
-
Biochemické technológie

Biochemické technológie

Autor: Dana Urminská; kolektiv

Nakladatelství: Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-1%
sleva
346 Kč
343 Kč
+
-
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
   pomocí mléčného kvašení
  (e-kniha)

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ...

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%

254 Kč
+
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Příručka a kuchařka, určená všem zájemcům o zdravé stravování, představuje výhody kvašené (fermentované) zeleniny a salátů z ní připravovaných. V jednotlivých kapitolách se dozvíme o historii jejich přípravy, o různých národních tradicích ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-16%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
289 Kč
243 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.