načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Fermentace

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Fermentace:
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Lorenz-Ladener, Claudia
4 dny
Naše cena: 254 Kč
 (e-book)
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
Lorenz-Ladener, Claudia
skladem
Naše cena: 254 Kč
Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur Síla přírodní fermentace
Katz, Ellix Sandor
4 dny
Naše cena: 252 Kč
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu
Machala, Karel
3 dny
Naše cena: 257 Kč
Síla přírodní fermentace – vázané vydání -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace – vázané vydání
  Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor: Ellix Sandor Katz

Nové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla. (nakládaná zelenina & kimči,

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
399 Kč
339 Kč
+
-
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
   pomocí mléčného kvašení
  (e-kniha)

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ...

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%

254 Kč
+
-
Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně -  pomocí mléčného kvašení

Nakládáme zeleninu -- Zdravě, rychle, chutně
   pomocí mléčného kvašení

Autor: Claudia Lorenz-Ladener

Rady a recepty pro nakládání zeleniny pomocí mléčného kvašení, vhodné druhy zeleniny. Snadná metoda konzervování, při které zůstávají zachovány cenné látky důležité pro zdraví. Takto naložená zelenina je stravitelnější než syrová. Též ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%hodnoceni - 85.3%
299 Kč
254 Kč
+
-
Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Kvašená zelenina pro zdraví a vitalitu

Autor: Karel Machala

Příručka a kuchařka, určená všem zájemcům o zdravé stravování, představuje výhody kvašené (fermentované) zeleniny a salátů z ní připravovaných. V jednotlivých kapitolách se dozvíme o historii jejich přípravy, o různých národních tradicích ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%
289 Kč
257 Kč
+
-
Síla přírodní fermentace -- Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Síla přírodní fermentace
  Jedinečná chuť a léčivá síla živých kultur

Autor: Ellix Sandor Katz

Autor popisuje, jak na domácí výrobu kysaných mléčných produktů, představuje základní postupy na výrobu sýrů, věnuje se kváskovému pečivu, luštěninám či nastiňuje variabilitu přípravy kysaného zelí i jiné nakládané zeleniny. Mnohdy se během ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
297 Kč
252 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.