načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Drůbeží maso

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Domácí uzení -- ryby, maso, drůbež

Domácí uzení
  ryby, maso, drůbež

Autor: Maria Sartor

– Proč kupovat hotové výrobky, když je domácí uzení vlastně snadné - a navíc pak člověku mnohem lépe chutná? Uzení se zkrátka vrací do popředí zájmu a nemálo nadšených amatérských kuchařů stále častěji rozmazluje své hosty i výrobky z ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Produkční funkce v živočišné výrobě

Produkční funkce v živočišné výrobě

Autor: Lukáš Čechura

Monografie se zabývá analýzou produkce ve čtyřech hlavních odvětvích živočišné výroby – hovězí maso, vepřové maso, kuřecí maso a mléko. Analýza je založena na ekonometrickém odhadu produkčních funkcí Cobb-Douglasova typu s využitím ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.