načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Dějiny gastronomie – Slovensko

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Dějiny gastronomie – Slovensko:
V kuchyni kremnického baníka V kuchyni kremnického baníka
Bednářová, Daniela
7 dní
Naše cena: 248 Kč
V kuchyni kremnického baníka

V kuchyni kremnického baníka

Autor: Daniela Bednářová

Historie dobové kuchyně od pol. 19. stol. ve slovenské Kremnici, v kraji s bohatou hornickou a mincířskou tradicí. Stolování, stravování, svátky, recepty na přípravu tradičních jídel. ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-7%
sleva
hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%hodnoceni - 66.8%
267 Kč
248 Kč
+
-
Utajovaná história slovenskej kuchyne -- Bol Krištof Kolumbus klamár?

Utajovaná história slovenskej kuchyne
  Bol Krištof Kolumbus klamár?

Autor: Róbert Ihring

Mnohí dnes už vedia a iní zase tušia, že stará história Slovanov, našich predkov i Slovenska bola úplne iná ako sa píše v učebniciach. Ani to nie je žiadnym tajomstvom, že aj história Uhorska a starých Maďarov bola iná, ako to tvrdia ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
451 Kč
379 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.