načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Dějiny gastronomie - Evropa

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Krajiny prostřených i prázdných stolů II. -- Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

Krajiny prostřených i prázdných stolů II. -- Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu

Autor: Blanka Jedličková; Miroslav Kouba; Milena Lenderová; Ivo Říha

Dvoudílná kolektivní monografie Krajiny prostřených i prázdných stolů se v široké metodologické škále věnuje proměnám evropské gastronomie od středověku po naši současnost. Její ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
277 Kč
+
-
Krajiny prostřených i prázdných stolů I. -- Evropská gastronomie v proměnách staletí

Krajiny prostřených i prázdných stolů I. -- Evropská gastronomie v proměnách staletí

Autor: Blanka Jedličková; Milena Lenderová; Miroslav Kouba; Ivo Říha

Monograie je věnována evropské gastronomii od středověku do 20. století, geograficky je zaměřena na střední Evropu. Vychází z předpokladu, že jídlo uspokojuje jednu ze základních ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
341 Kč
+
-
Chateau Visegrad

Chateau Visegrad

Autor: Viktor Faktor

Za léta totality se z hradů a zámků zemí Visegrádu vytratila vysoká gastronomie. V lepších případech v nich vznikly prohlídkové okruhy, kde jen málokdo tušil, co se kdysi podávalo na ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
412 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist