načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Dějiny gastronomie – Evropa

Další filtry
Řazení
Zámecké kuchyně

Zámecké kuchyně

Autor: Vítězslav Štajnochr

Publikace věnovaná vývoji historických zámeckých a hradních kuchyní v období pozdního středověku a novověku. Nechybí ani kapitoly o zařízení zámeckých kuchyní a historickém nádobí, které se zde používalo. ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-1%
sleva
1 023 Kč
1 013 Kč
+
-
Chateau Visegrad

Chateau Visegrad

Autor: Viktor Faktor

Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
490 Kč
412 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.