načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářství

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Cukrářství:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
2 dny
Naše cena: 0 Kč
Péct, milovat a žít Péct, milovat a žít
Maršálek, Josef
4 dny
Naše cena: 0 Kč
 (e-book)
Péct, milovat, žít Péct, milovat, žít
Maršálek, Josef
skladem
Naše cena: 266 Kč
Helenčino pečení Vánoční kouzlení Helenčino pečení Vánoční kouzlení
Vybíralová, Helena
2 dny
Naše cena: 0 Kč
Suroviny UO cukrář

Suroviny UO cukrář

Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a různých typů písma. Kresba motivů včetně figury, zdobení dortů, tvorba náročných skulptur. Učebnice pro cukráře.

Dostupnost: kniha je nedostupná

Péct, milovat, žít

Péct, milovat, žít   (e-kniha)

Autor: Josef Maršálek

Soukromý život a profesionální úspěchy světově proslulého českého cukráře. Publikaci doplňují četné fotografie a recepty na přípravu dezertů. ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: produkt je teď nedostupný
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%

Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Učebnice cukrářské výroby. Ozdoby, příprava hmot, výrobky z kynutého těsta, zmrzliny, oplatky, dia výrobky a hygiena výroby. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: L. Bláha

Učebnice cukrářské výroby. Druhy těst, šlehané hmoty a výrobky z nich, třené a jádrové hmoty. Smetanové výrobky a náplně. ...

Dostupnost: kniha je nedostupná

Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Autor: L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec

Učebnice cukrářské výroby. Historie cukrářství, úprava cukru, polevy, náplně, druhy těst, čajové pečivo a výroba z pálené hmoty.

Dostupnost: kniha je nedostupná

Péct, milovat a žít

Péct, milovat a žít

Autor: Josef Maršálek

– Josef Maršálek, úspěšný a světově proslulý cukrář, v autobiografií vypráví, jak se naučil péct u svých babiček, jak začínal v Bathu, jak žil jako velký šéf neobyčejného provozu či jak narazil po návratu do Čech. Kniha je doplněná mnoha ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%

Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Autor: Helena Vybíralová

– Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se 106 recepty VÁNOČNÍ KOUZLENÍ. Nabídka tradičních i zcela ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%

Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

– Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%

Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.