načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářství

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Cukrářství:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
2 dny
Naše cena: 351 Kč
Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
351 Kč
+
-
Suroviny UO cukrář

Suroviny UO cukrář

Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
325 Kč
+
-
Božská bouře

Božská bouře

Autor: David E. Schoen

Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-8%
sleva
74 Kč
+
-
Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. (pro 1. ročník oboru

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
225 Kč
+
-
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník oboru

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Autor: František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra Conková

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
262 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
118 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
136 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
127 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist