načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářství

Fungujeme! Vážení zákazníci, nařízením vlády jsou od 22. 10. 2020 z preventivních důvodů zavřeny některé naše pobočky. Knihy si ale můžete nadále objednávat s doručením Českou poštou, GLS, Zásilkovnou či s vyzvednutím na některých našich výdejnách. Tyto objednávky vyřizujeme v běžném režimu, stejně tak nákup e-knih a dalších elektronických produktů. Bližší informace naleznete zde
Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Cukrářství:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
skladem
Naše cena: 348 Kč
Péct, milovat a žít Péct, milovat a žít
Maršálek, Josef
3 dny
Naše cena: 359 Kč
 (e-book)
Péct, milovat, žít Péct, milovat, žít
Maršálek, Josef
skladem
Naše cena: 299 Kč
 (e-book)
Moderní česká cukrařina Moderní česká cukrařina
Maršálek, Josef
skladem
Naše cena: 219 Kč
Helenčino pečení Vánoční kouzlení Helenčino pečení Vánoční kouzlení
Vybíralová, Helena
3 dny
Naše cena: 304 Kč
Božská bouře Božská bouře
Schoen, David E.
5 dní
Naše cena: 74 Kč
Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou část textu tvoří vždy základní popis výrobku, surovinová skladba a ...

Dostupnost: skladem  i
-12%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
395 Kč
348 Kč
+
-
Suroviny UO cukrář

Suroviny UO cukrář

Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, ...

Dostupnost: skladem  i

325 Kč
+
-
Péct, milovat a žít

Péct, milovat a žít

Autor: Josef Maršálek

Josef Maršálek je navzdory svému mládí velice úspěšný a světově proslulý cukrář. Dlouhá léta působil ve Velké Británii, kde dosáhl významného postavení ve slavném obchodním domě Harrods a vypracoval se na jednoho z nejrenomovanějších ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%hodnoceni - 81.4%
449 Kč
359 Kč
+
-
Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Autor: L. Bláha; Věra Conková; F. Kadlec

Páté, přepracované vydání (pro 1. ročník oboru vzdělání Cukrář)

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Péct, milovat, žít

Péct, milovat, žít   (e-kniha)

Autor: Josef Maršálek

– Velký člověk s obrovským srdcem, a ještě větším talentem, který se díky svým neobyčejným schopnostem dokázal vyšplhat až na cukrářský olymp . Tak přesně lidé popisují českého cukráře Josefa Maršálka. Jelikož toho ve svém životě tento ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%hodnoceni - 79%

299 Kč
+
-
Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Autor: Helena Vybíralová

– Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se 106 recepty VÁNOČNÍ KOUZLENÍ. Nabídka tradičních i zcela ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-13%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
349 Kč
304 Kč
+
-
Moderní česká cukrařina

Moderní česká cukrařina   (e-kniha)

Autor: Josef Maršálek

– Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře. – Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i
hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%hodnoceni - 77.2%

219 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ...

Dostupnost: skladem  i

133 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

– Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: L. Bláha

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a různých typů písma. Kresba motivů včetně figury, zdobení dortů, tvorba náročných skulptur. Učebnice pro cukráře.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Těsta a hmoty (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

143 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Náplně…(2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

153 Kč
+
-
Božská bouře

Božská bouře

Autor: David E. Schoen

Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale především hurikánů – mysteriózních, nebezpečných, podněcujících, ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-8%
sleva
hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%hodnoceni - 61.1%
80 Kč
74 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.