načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářství

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Cukrářství:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
skladem
Naše cena: 352 Kč
Božská bouře Božská bouře
Schoen, David E.
7 dní
Naše cena: 74 Kč
Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

– Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými plodinami je dnes také mnohem širší a pestřejší trh s cukrářskými ...

Dostupnost: skladem  i
-11%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
395 Kč
352 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

– Učebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy ...

Dostupnost: skladem  i

295 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ...

Dostupnost: skladem  i
-1%
sleva
133 Kč
132 Kč
+
-
Moderní česká cukrařina

Moderní česká cukrařina   (e-kniha)

Autor: Josef Maršálek

– Pečte a inspirujte se recepty uznávaného mistra cukráře. – Josef Maršálek vyzradil svá sladká tajemství a sepsal 47 skvělých receptů – nechte se vést jeho radami a inspirujte se triky, které v praxi používá. Jak rafinovaně vylepšit ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

219 Kč
+
-
Péct, milovat, žít

Péct, milovat, žít   (e-kniha)

Autor: Josef Maršálek

– Velký člověk s obrovským srdcem, a ještě větším talentem, který se díky svým neobyčejným schopnostem dokázal vyšplhat až na cukrářský olymp . Tak přesně lidé popisují českého cukráře Josefa Maršálka. Jelikož toho ve svém životě tento ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

299 Kč
+
-
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: L. Bláha

Páté, přepracované vydání Učebnice doplňuje a rozšiřuje poznatky a vědomosti získané v prvním roce učebního oboru. Vedle klasických technologických postupů seznamuje i s moderními formami práce a s novými výrobními postupy. Objasňuje také ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Autor: L. Bláha; V. Conková; F. Kadlec

(pro 1. ročník oboru vzdělání Cukrář)

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Péct, milovat a žít

Péct, milovat a žít

Autor: Josef Maršálek

Josef Maršálek je navzdory svému mládí velice úspěšný a světově proslulý cukrář. Dlouhá léta působil ve Velké Británii, kde dosáhl významného postavení ve slavném obchodním domě Harrods a vypracoval se na jednoho z nejrenomovanějších ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-20%
sleva
449 Kč
359 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Korpusy

Autor: Jaroslava Stejskalová; František Kadlec; Ivana Nováková

Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

133 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Náplně, modelovací hmoty, polevy, upravené suroviny

Autor: Jaroslava Stejskalová; František Kadlec; Ivana Nováková

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

153 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Těsta a hmoty

Autor: Jaroslava Stejskalová; František Kadlec; Ivana Nováková

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i

143 Kč
+
-
Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Autor: Helena Vybíralová

– Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se 106 recepty VÁNOČNÍ KOUZLENÍ. Nabídka tradičních i zcela ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-16%
sleva
349 Kč
293 Kč
+
-
Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a různých typů písma. Kresba motivů včetně figury, zdobení dortů, tvorba náročných skulptur. Učebnice pro cukráře.

Dostupnost: 2 pracovní dny  i

295 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Těsta a hmoty (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-11%
sleva
143 Kč
127 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Náplně…(2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-11%
sleva
153 Kč
136 Kč
+
-
Suroviny UO cukrář

Suroviny UO cukrář

Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Učebnice popisuje suroviny a produkty potravinářského průmyslu pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti. Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové druhy surovin, ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i

325 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.