načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářství

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Cukrářství:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
2 dny
Naše cena: 352 Kč
Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je přepracována v souladu s aktuálními předpisy, doplněna o nové trendy cukrářské výroby, které například zahrnují i práci s novými plodinami. Spolu s uvedenými ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
352 Kč
+
-
Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Odborné kreslení pro učební obor cukrář, cukrářka

Uvádí popis a ukázky zdobení cukrářských výrobků. Ukazuje nácvik různých druhů čar a typů písma až po náročné způsoby zdobení. Kroužková vazba umožňuje dokonalé rozložení ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
295 Kč
+
-
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník oboru

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Autor: František Kadlec; Ludvík Bláha; Věra Conková

Učebnice uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
Božská bouře

Božská bouře

Autor: David E. Schoen

Autor této pozoruhodné studie objasňuje význam duševních obrazů větrných smrští, bouří, tornád, sopečných výbuchů a zemětřesení, přílivových vln, záplav a sesuvů půdy, ale ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-8%
sleva
74 Kč
+
-
Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Autor: Ludvík Bláha; Věra Conková; František Kadlec

Zabývá se základy cukrářské výroby a popisuje přípravu a výrobu náplní a polev pro cukrářské výrobky, vady těchto výrobků a jejich příčiny, popř. možnosti a způsoby nápravy. ...

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-6%
sleva
212 Kč
+
-
Cukrářská výroba II    Pro 2 ročník UO Cukrář

Cukrářská výroba II Pro 2 ročník UO Cukrář

Autor: Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník učebního oboru Cukrář, Cukrářka)

Dostupnost: kniha je nedostupná
255 Kč
Marlenka aneb Životní pouť se zázraky

Marlenka aneb Životní pouť se zázraky

Autor: Gevorg Avetisyan; Monika Horsáková

Jmenuje se Marlenka a ještě před deseti lety o ní v Česku nikdo neslyšel. Dnes u nás medový dort se sametovou chutí podle staroarménské receptury zdomácněl. Za jeho cestou nejen do ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-11%
sleva
hodnoceni - 70.3%hodnoceni - 70.3%hodnoceni - 70.3%hodnoceni - 70.3%hodnoceni - 70.3%
150 Kč
Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov

Nové receptúry cukrárských polovýrobkov a výrobkov

Autor: Konrád Kendík

Receptúry v tejto knihe sú určené pre prevádzkarne s cukrárskou veľkovýrobou, ale aj pre malokapacitné cukrárne a pre prevádzkarne v hotelových, reštauračných a pohostinských ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-11%
sleva
519 Kč
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: kniha je nedostupná
-11%
sleva
118 Kč
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist