načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářství

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Cukrářství:
Cukrářská technologie Cukrářská technologie
Půlpánová, Alena
3 dny
Naše cena: 340 Kč
Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Helenčino pečení Vánoční kouzlení

Autor: Helena Vybíralová

Nová kniha známé cukrářky Heleny Vybíralové sází opět na kvalitu. Naučili jsme se oceňovat to nejlepší a vše, co se vyznačuje vyšší hodnotou. Přesně taková je nová kuchařka se ...

Dostupnost: skladem  i
-16%
sleva
293 Kč
+
-
Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Odborné kreslení pro obor vzdělání Cukrář

Autor: Pavlína Klopfštoková

Učebnice uvádí popis a praktické ukázky zdobení cukrářských výrobků. Přinásí předlohy pro nácvik jednotlivých linií, ozdobných motivů a pásků a různých typů písma. Dále se ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
263 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Korpusy (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
118 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty (3. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
127 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu - Náplně…(2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
136 Kč
+
-
Suroviny UO cukrář

Suroviny UO cukrář

Autor: František Šrek; Ivana Kopová; Ludvík Bláha

Učebnice popisuje suroviny pro výrobu cukrářských výrobků. Pojednává o výživě, složení a vlastnostech potravin a hodnocení jejich jakosti.Uvádí nejen základní suroviny, ale i nové ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
325 Kč
+
-
Cukrářská výroba III

Cukrářská výroba III

Autor: Ladislav Bláha; kolektiv

Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků a restauračních moučníků. Popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
227 Kč
+
-
Cukrářská výroba I

Cukrářská výroba I

Propočty surovinových norem, úprava cukru vařením, polevy, náplně, pevná tuková těsta, třená linecká těsta, pálená hmota, listové těsto, koloidy. (pro 1. ročník oboru

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
225 Kč
+
-
Cukrářská výroba II

Cukrářská výroba II

Autor: Karel Bláha

Šlehané hmoty, třené hmoty, jádrové hmoty, čajové a pařížské pečivo, smetanové výrobky a náplně, ozdoby a příprava hmot, speciální výrobky. (pro 2. ročník oboru

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
255 Kč
+
-
Cukrářská technologie

Cukrářská technologie

Autor: Alena Půlpánová

Publikace je určena pro výuku předmětu Cukrářská výroba učebního oboru cukrář, ale zároveň zůstává koncipována jako užitečná pomůcka pro cukrářskou výrobu. Kde převážnou ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-14%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
340 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
<<První <Předchozí | Strana 1. z 2 | Další> Poslední>>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2018 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist