načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Cukrářská těsta

Další filtry
Řazení
Receptury pro cukrářskou výrobu - Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Výrobky z pevných těst (2. vydání)

Autor: kolektiv autorů

Ověřené receptury na přípravu pevných těst vycházejí z bývalých oborových a podnikových norem. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
183 Kč
163 Kč
+
-
Receptury pro cukrářskou výrobu - Těsta a hmoty

Receptury pro cukrářskou výrobu
  Těsta a hmoty

Autor: Jaroslava Stejskalová; František Kadlec; Ivana Nováková

Nová vydání osvědčeného souboru odborných publikací informují rovněž o požadavcích na potravinářskou výrobu v Evropské unii. Sešit Výrobky z pevných těst je nově doplněn názornou obrazovou přílohou s nejčastěji vyráběným sortimentem.Autoři ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
143 Kč
127 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.