načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Jídla, kuchyně a kuchařství – anglicky

Další filtry
Řazení
f
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Jídla, kuchyně a kuchařství – anglicky:
Traditional czech cuisine Traditional czech cuisine

4 dny
Naše cena: 319 Kč
Angličtina pro číšníky a kuchaře Angličtina pro číšníky a kuchaře
Lanská, Dagmar; Kutová, Jaroslava
4 dny
Naše cena: 346 Kč
Czech cookbook Czech cookbook
Sýkora, Petr; Wagnerová, Magdalena
4 dny
Naše cena: 251 Kč
Večeře pro maminku Večeře pro maminku
Roztočil, Rudolf
4 dny
Naše cena: 226 Kč
Angličtina pro číšníky a kuchaře

Angličtina pro číšníky a kuchaře

Autor: Dagmar Lanská; Jaroslava Kutová

Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
389 Kč
346 Kč
+
-
Víno a vinařství - kapesní průvodce/anglicky

Víno a vinařství
  kapesní průvodce/anglicky

Autor: Jan Eliášek

Po mimořádně úspěšném titulu věnovanému českému pivu přichází nový průvodce, který čtenáře seznámí s Českou republikou coby producentem kvalitního vína – a to jednak díky kapitolám věnovaným tradici, historii a současnosti pěstování vinné ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
159 Kč
134 Kč
+
-
Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2020 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2020

Nejlepší restaurace oceněné zlatými lvy, průvodce 2020 / The Best Restaurant Rated with Golden Lions, guide 2020

Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020. V průvodci najdete přehled více než stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnocení inspektorů projektu ocenění jedním, dvěma ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
660 Kč
554 Kč
+
-
Old Prague Cookbook -- Staropražská kuchařka

Old Prague Cookbook
  Staropražská kuchařka

Autor: Viktor Faktor

Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-20%
sleva
299 Kč
239 Kč
+
-
The Meaning of Rice: And Other Tales from the Belly of Japan

The Meaning of Rice: And Other Tales from the Belly of Japan

Autor: Michael Booth

Anglický novinář se spolu se svou rodinou vydává do Japonska, aby poznal zdejší gastronomii. ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
159 Kč
142 Kč
+
-
Modernist Bread: The Art and Science

Modernist Bread: The Art and Science

Autor: Nathan Myhrvold

– Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. – Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i

14 900 Kč
+
-
Guide to the best wines of the Czech Republic 2017-2018 -- 811 recommended wines, 151 winemakers and wineries

Guide to the best wines of the Czech Republic 2017-2018
  811 recommended wines, 151 winemakers and wineries

Autor: Ivo Dvořák; Roman Novotný; Jakub Přibyl; Richard Süss; Michal Šetka

Průvodce nejlepšími víny ČR 2017 - 2018 je aktuálním a nezávislým přehledem nejlepších vín v České republice. Publikace je určena pro všechny milovníky vína a zároveň slouží jako nezbytný zdroj informací pro profesionály v tomto oboru.

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-16%
sleva
249 Kč
209 Kč
+
-
Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska - kapesní průvodce/anglicky

Pivo a pivovary Čech, Moravy a Slezska
  kapesní průvodce/anglicky

Autor: Jan Eliášek

"25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
159 Kč
134 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky

Česká kuchyně
  kapesní průvodce/anglicky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
149 Kč
125 Kč
+
-
Czech cookbook

Czech cookbook

Autor: Petr Sýkora; Magdalena Wagnerová

Stručná kuchařka s recepty na přípravu tradičních českých jídel. Návody na přípravu toho nejlepšího, co se v Čechách a na Moravě vaří, peče, smaží či dusí. Stručné recepty na polévky, pokrmy z masa, drůbeže a ryb, na jídla z hub, luštěnin, ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
299 Kč
251 Kč
+
-
English for nutritionists (Angličtina pro nutriční terapeuty)

English for nutritionists (Angličtina pro nutriční terapeuty)

Autor: Irena Baumruková

The first part of the textbook, the practical part, is designed for students, assistants, professionals in healthy lifestyle and exercises, and nutritional specialists who have to communicate in English or who wish to work in ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-42%
sleva
770 Kč
445 Kč
+
-
Prague cuisine

Prague cuisine

Autor: Dominic James

A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
595 Kč
500 Kč
+
-
Prague Cuisine - A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Prague Cuisine
  A Selection of Culinary Experiences in the City of Spires

Autor: Dominic James Holcombe

Prague Cuisine is a culinary journey of discovery. From urban chic to fine dining, Dominic James shares his culinary experiences and discoveries, revealing a diverse selection of restaurants, cafés, bistros and confectioners in and around a ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
595 Kč
500 Kč
+
-
Chateau Visegrad

Chateau Visegrad

Autor: Viktor Faktor

Chateau Visegrád je výpravná obrazová publikace o čtyřech zámcích, českém Zbirohu, polském Wojanowě, slovenské Belé a maďarském Degenfeldu, na které se vysoká gastronomie po pádu železné opony vrátila. Stalo se tak díky tomu, že se z nich ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-16%
sleva
490 Kč
412 Kč
+
-
Culinaria China

Culinaria China

A versatile view behind the scenes of the Chinese cuisine • The 17 most important culinary provinces of China extensively presented • The most important recipes from the individual provinces • Numerous background information about dishes • ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
299 Kč
266 Kč
+
-
The Parisian Diet

The Parisian Diet

Autor: Jean-Michel Cohen

– Přední francouzský odborník na výživu Dr. Jean-Michel Cohen objasňuje, proč tolik bojujeme s dietami na hubnutí a nabízí vlastní plán pro dosažení ideální tělesné váhy při současném zachování radostí života. Dr. Jean-Michel Cohen z ...

Dostupnost: 6 pracovních dní  i
-11%
sleva
599 Kč
533 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.