A versatile view behind the scenes of the Chinese cuisine • The 17 most important culinary provinces of China extensively presented • The most important recipes from the individual provinces • Numerous background information about dishes • ...
– Modernist Pizza is the definitive guide to one of the world’s most popular foods. This groundbreaking set is the culmination of exhaustive research, travel, and experiments to collect and advance the world’s knowledge of pizza. Spanning ...
Přehled základních stavebních kamenů dobrého zdraví (výživa, cvičení, minerály). Další kapitoly popisují, jak prostřednictvím vhodné výživy a životního stylu předcházet problémům různých orgánů i mechanismů našeho těla (srdce, imunitní ...
– From award-winning actor and food obsessive Stanley Tucci comes an intimate and charming memoir of life in and out of the kitchen.Before Stanley Tucci became a household name with The Devil Wears Prada, The Hunger Games, and the perfect ...
Bring friends and family around the table with Jamie's brand-new cookbook, TOGETHER - a joyous celebration of incredible food to share – – THE NO. 1 SUNDAY TIMES BESTSELLER, INCLUDING RECIPES FROM JAMIE'S NEW HIT CHANNEL 4 TV SHOW – ...
Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti ...
Whether at home or at school, morning or night, we all eat food. This book provides a wonderful insight to every aspect of food from farming to cooking, nutrition to tasting. Find out what colour carrots used to be, what the last meal ...
Po mimořádně úspěšném titulu věnovanému českému pivu přichází nový průvodce, který čtenáře seznámí s Českou republikou coby producentem kvalitního vína – a to jednak díky kapitolám věnovaným tradici, historii a současnosti pěstování vinné ...
Sedmý ročník hodnocení kvality restaurací v Česku přináší zbrusu novou publikaci výsledků pro sezónu 2020. V průvodci najdete přehled více než stovky nejlepších restaurací, které získaly v hodnocení inspektorů projektu ocenění jedním, dvěma ...
Text je doplněn zajímavostmi z jídelních návyků Prahy od středověku až po vznik republiky. Namísto fotografií jídel jej doprovázejí jedinečné koláže Miroslava Huptycha. Nakladatelská anotace. ...
– Modernist Bread: The Art and Science is a revolutionary new understanding of one of the most important staples of the human diet. – Created by the team that published the award-winning Modernist Cuisine: The Art and Science of Cooking, ...
Průvodce nejlepšími víny ČR 2017 - 2018 je aktuálním a nezávislým přehledem nejlepších vín v České republice. Publikace je určena pro všechny milovníky vína a zároveň slouží jako nezbytný zdroj informací pro profesionály v tomto oboru.
"25. titul z edice ""průvodců do kapsy"" si klade za cíl poodkrýt čtenářům současnou podobu pivovarnictví v České republice a ukázat jim, že české pivo nejsou jen klasické a všem dobře známé spodně kvašené ležáky. Čtenář zjistí, že pivní ...
Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.