načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Číšnictví

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Číšnictví:
Restaurace a host Restaurace a host
Metz, Reinhold
3 dny
Naše cena: 799 Kč
Nové stolničení v kostce Nové stolničení v kostce
Hrbková, Zdeňka
3 dny
Naše cena: 257 Kč
Obsluhoval jsem i krále -- Od plzeňského pikolíka až po majordoma u rodiny Porsche

Obsluhoval jsem i krále
  Od plzeňského pikolíka až po majordoma u rodiny Porsche

Autor: Josef Kejha; Petr W. Noack

Neuvěřitelný, ale skutečný příběh muže, který se z plzeňského pikolíka vypracoval na majordoma u rodiny Porsche. Jeho život ovlivnily dějiny druhé poloviny 20. století - nacismus, komunismus, emigrace a návrat do vlasti. Při své životní ...

Dostupnost: skladem  i
-23%
sleva
349 Kč
269 Kč
+
-
Angličtina pro číšníky, kuchaře a gastronomii

Angličtina pro číšníky, kuchaře a gastronomii

Autor: Jaroslava Kutová; Dagmar Lanská

Nové vydání této učebnice je určeno především učebním oborům kuchař a číšník na středních odborných učilištích, studentům středních hotelových škol, ale i dalším zájemcům o obor kuchař a číšník, kteří si chtějí zdokonalit své znalosti ...

Dostupnost: 7 pracovních dní  i
-7%
sleva
389 Kč
362 Kč
+
-
Nové stolničení v kostce

Nové stolničení v kostce

Autor: Zdeňka Hrbková

– Stolničení v kostce je určeno pro potřeby pracovníků ve veřejném stravování. Autoři předkládají odbornou publikaci, která populární formou vysvětluje komplexní rozsah základních znalostí z oboru. Text Stolničení v kostce obsahuje základy ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%hodnoceni - 66.6%
289 Kč
257 Kč
+
-
Barový provoz v kostce

Barový provoz v kostce

Autor: Jiří Černý

– Publikace je učebnicí pro pracovníky barů. Je malou encyklopedií, která obsahuje klasické i moderní trendy v barovém provozu a je ojedinělou publikací tohoto typu u nás.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-11%
sleva
179 Kč
159 Kč
+
-
Restaurace a host

Restaurace a host

Autor: Reinhold Metz

Kniha je určena především studujícím hotelových škol a příslušných oborů na SOU a dále mladším pracovníkům restauračních a hotelových provozoven. Kniha shrnuje základní teoretické i praktické odborné znalosti z oblasti servisu, organizace a

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%

799 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.