načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Autor – Vašák – Jaroslav Vašák

Jaroslav Vašák – úspěchy na poli literárních cen

Nominace: Cena Český Bestseller – 2009 – Kuchařky – Ottova velká hrníčková kuchařka

Další filtry
Řazení
Nejlépe hodnocené knihy z kategorie Autor – Vašák – Jaroslav Vašák:
Pomazánky Pomazánky
Vašák, Jaroslav
3 dny
Naše cena: 149 Kč
Valašská kuchařka -- + pohankové recepty pro vaši kuchyni Valašská kuchařka
Vašák, Jaroslav
skladem
Naše cena: 243 Kč
Kuchařský fortelník Kuchařský fortelník
Vašák, Jaroslav
skladem
Naše cena: 49 Kč
První republika u stolu -- Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech První republika u stolu
Vašák, Jaroslav
4 dny
Naše cena: 417 Kč
Medová kuchařka -- a vše co jste o medu nevěděli Medová kuchařka
Vašák, Jaroslav
3 dny
Naše cena: 167 Kč
Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku Putování s vařečkou po Čechách, Moravě a Slezsku
Vašák, Jaroslav
3 dny
Naše cena: 167 Kč
Natrhej si oběd -- Jak zpracovat vše, co u nás vyroste - na talíř, do koupelny i lékárničky

Natrhej si oběd -- Jak zpracovat vše, co u nás vyroste
  na talíř, do koupelny i lékárničky

Autor: Jaroslav Vašák

– Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety – můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem… a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. – Spousta ...

Dostupnost: skladem  i
-15%
sleva
499 Kč
424 Kč
+
-
Valašská kuchařka -- + pohankové recepty pro vaši kuchyni

Valašská kuchařka
  + pohankové recepty pro vaši kuchyni

Autor: Jaroslav Vašák

Seřazeny jsou podle typu pokrmů, od polévek přes různé druhy masa, bezmasé pokrmy až po moučníky a nápoje. Obsáhlou kapitolu věnuje autor pokrmům z pohanky, vyhledávané především kvůli příznivým účinkům, které má na lidské zdraví. Pohanka ...

Dostupnost: skladem  i
-16%
sleva
hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%hodnoceni - 83.2%
289 Kč
243 Kč
+
-
Kuchařský fortelník

Kuchařský fortelník

Autor: Jaroslav Vašák

aneb Abeceda dobrých rad, jak v kuchyni neprohrát

Dostupnost: skladem  i
-73%
sleva
hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%hodnoceni - 75.7%
179 Kč
49 Kč
+
-
Natrhej si oběd

Natrhej si oběd   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

Supermarkety dnes nabízejí ovoce a zeleninu z těch nejvzdálenějších konců planety - můžeme si obohatit jídelníček mangem, liči, avokádem a přitom často přehlížíme fakt, že pravé poklady nám rostou přímo před nosem. A zadarmo. Spousta ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

269 Kč
+
-
První republika u stolu

První republika u stolu   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

269 Kč
+
-
První republika u stolu -- Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech

První republika u stolu
  Na čem si pochutnávaly celebrity a co se jedlo v běžných domácnostech

Autor: Jaroslav Vašák

– První republika u stolu je určitým způsobem sondou do soukromí života slavných lidí meziválečné doby. Tyto osobnosti jsme vybrali z nejrůznějších oborů lidské činnosti – jsou mezi nimi umělci, politici i sportovci. Zastihujeme je ve ...

Dostupnost: 4 pracovní dny  i
-15%
sleva
hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%hodnoceni - 72.9%
490 Kč
417 Kč
+
-
Česká kuchařka a velký kuchařský slovník -- 7000 hesel a přes 3000 receptů

Česká kuchařka a velký kuchařský slovník
  7000 hesel a přes 3000 receptů
  (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Slovník, recepty, zajímavosti z historie českých řemesel a života našich předků. – Vážení čtenáři, – dostává se vám do rukou jedinečná kniha, jež je součástí gastronomické sbírky evidované v pražském Klubu sběratelů kuriozit a ...

Dostupnost: skladem  i

199 Kč
+
-
Medová kuchařka -- a vše co jste o medu nevěděli

Medová kuchařka
  a vše co jste o medu nevěděli

Autor: Jaroslav Vašák

Kuchařské recepty na přípravu rozmanitých pokrmů z medu. Léčebné účinky medu, přehled druhů. Využití medu v domácí kosmetice - předpisy na pleťové masky. Recepty na polévky, hlavní jídla, přílohy, marinády, dezerty a moučníky, omáčky, ...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%hodnoceni - 71.2%
199 Kč
167 Kč
+
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, A-Ž   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

199 Kč
+
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 5. díl, T-Ž   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

69 Kč
+
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 4. díl: P–Š   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často pinelky, ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

69 Kč
+
-
Gastronomický rádce od A do Ž

Gastronomický rádce od A do Ž

Autor: Jaroslav Vašák

1000 otázek a odpovědí nejen o zdravé výživě, jídle a nápojích...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
299 Kč
251 Kč
+
-
Gastronomický kvíz

Gastronomický kvíz

Autor: Jaroslav Vašák

v němž najdete více než 700 otázek a odpovědí...

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
199 Kč
167 Kč
+
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 3. díl: L–O

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 3. díl: L–O   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

69 Kč
+
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 2. díl: H–K   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

69 Kč
+
-
Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G

Jak se vařívalo dříve a jak dnes, 1. díl: A–G   (e-kniha)

Autor: Jaroslav Vašák

– Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba žufeň, pupičky, podpoušťka, manzelbaba nebo gerštl? Používáte často tráj, ošlejch ...
Druh produktu: Elektronická kniha.

Dostupnost: skladem  i

69 Kč
+
-
počet titulů na stránku:
Stránkování: 1 2
| Strana 1. z 2 | >   >>
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.