načítání...
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Autor - Petr Stupka

Řadit dle:    názvu    ceny    autora    nakladatelství    skladu    nejžádanějších titulů    hodnocení
Třeboň - kapesní průvodce/anglicky

Třeboň - kapesní průvodce/anglicky

Autor: Jan Eliášek; Marcela Háková; Petr Stupka

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
115 Kč
+
-
Třeboň - kapesní průvodce/německy

Třeboň - kapesní průvodce/německy

Autor: Jan Eliášek; Marcela Háková; Petr Stupka

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
115 Kč
+
-
Třeboň - kapesní průvodce/česky

Třeboň - kapesní průvodce/česky

Autor: Jan Eliášek; Marcela Háková; Petr Stupka

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
115 Kč
+
-
Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/polsky

Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/polsky

Autor: Jan Eliášek; Pavel Dvořák; Petr Stupka

To nejzajímavější z Krkonoš a Jizerských hor v moderním turistickém „průvodci do kapsy“.V pořadí osmým titulem z edice Visit Bohemia Guide je turistický průvodce Krkonoše - ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
115 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
133 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého ...

Dostupnost: 2 pracovní dny  i
-11%
sleva
133 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz - online prodej | ABZ Knihy, a.s.
ABZ knihy, a.s.
 
 
 

Knihy.ABZ.cz - knihkupectví online -  © 2004-2019 - ABZ ABZ knihy, a.s. TOPlist