načítání...


menu
nákupní košík
Košík

je prázdný
a
b

Autor – Stupka – Petr Stupka

Další filtry
Řazení
Třeboň - kapesní průvodce/anglicky

Třeboň
  kapesní průvodce/anglicky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Jan Eliášek; Marcela Háková; Petr Stupka

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných restaurací (tzv. gastrotipy) a přehlednou mapku centra města (na ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
129 Kč
108 Kč
+
-
Třeboň - kapesní průvodce/německy

Třeboň
  kapesní průvodce/německy
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Jan Eliášek; Marcela Háková; Petr Stupka

Moderní "průvodce do kapsy" popisuje to nejzajímavější z Třeboně a jejího okolí. V infopříloze najdou čtenáři tip na třeboňskou gastronomickou specialitu, přehled vybraných restaurací (tzv. gastrotipy) a přehlednou mapku centra města (na ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
129 Kč
108 Kč
+
-
Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/anglicky

Krkonoše, Jizerské hory
  kapesní průvodce/anglicky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Jan Eliášek; Pavel Dvořák; Petr Stupka

To nejzajímavější z Krkonoš a Jizerských hor v moderním turistickém „průvodci do kapsy“.V pořadí osmým titulem z edice Visit Bohemia Guide je turistický průvodce Krkonoše - Jizerské hory. Čtenáře seznamuje s městy, obcemi a přírodními ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
129 Kč
108 Kč
+
-
Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/německy

Krkonoše, Jizerské hory
  kapesní průvodce/německy
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Jan Eliášek; Pavel Dvořák; Petr Stupka

To nejzajímavější z Krkonoš a Jizerských hor v moderním turistickém „průvodci do kapsy“.V pořadí osmým titulem z edice Visit Bohemia Guide je turistický průvodce Krkonoše - Jizerské hory. Čtenáře seznamuje s městy, obcemi a přírodními ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
129 Kč
108 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/česky

Česká kuchyně
  kapesní průvodce/česky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
hodnoceni - 40.9%hodnoceni - 40.9%hodnoceni - 40.9%hodnoceni - 40.9%hodnoceni - 40.9%
149 Kč
125 Kč
+
-
Krkonoše, Jizerské hory - kapesní průvodce/polsky

Krkonoše, Jizerské hory
  kapesní průvodce/polsky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Jan Eliášek; Pavel Dvořák; Petr Stupka

To nejzajímavější z Krkonoš a Jizerských hor v moderním turistickém „průvodci do kapsy“.V pořadí osmým titulem z edice Visit Bohemia Guide je turistický průvodce Krkonoše - Jizerské hory. Čtenáře seznamuje s městy, obcemi a přírodními ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 5 pracovních dní  i
-11%
sleva
129 Kč
115 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/francouzsky

Česká kuchyně
  kapesní průvodce/francouzsky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
149 Kč
125 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/německy

Česká kuchyně
  kapesní průvodce/německy
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
149 Kč
125 Kč
+
-
Česká kuchyně - kapesní průvodce/anglicky

Česká kuchyně
  kapesní průvodce/anglicky
  (Mapy, Atlasy)

Autor: Petr Stupka; Jan Eliášek

Kapesní průvodce specifickými rysy české gastronomie. Publikace je rozdělena do 11 kapitol vztahujících se k českým svátkům a gastronomickým či společenským událostem během celého roku (zabijačka, masopust, Velikonoce, vinobraní, Vánoce, ...
Druh produktu: Mapy, Atlasy.

Dostupnost: 3 pracovní dny  i
-16%
sleva
149 Kč
125 Kč
+
-
Knihkupectví Knihy.ABZ.cz – online prodej | ABZ Knihy, a.s.